Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yarın adet tarıhim çok grginim karnım çok agrıyor test yaptırsammı beklemek ölüm geliyor ya artık sabredemiyorummm çok dua istiyorum kızlar ççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

günaydın kızlar bende adet düzensizliği var bi ay bi ayı tutmuyor yumurtlama günümü o yüzden hesaplayamıyorum netteki otomatik hesaplayıcılar bile hesaplamıyor benimde bulduğum tek yol 2 günde bir ilişki geçen aya bakarsak adet tarihim şubat 19 da sizce erken gebelik testlerinden yapsam gebelik varsa çıkarmı

erken gebelik testinden yap istersen canım ama eğer negatif çıkarsa önce bir doktora git. Çünkü adet düzensizliği olan kadınlarda zaten hamilelik şansı düşük oluyor. Önce adetini düzene bindir sonra çalışmalarınız yapın derim ben

tatlım bende de adet düzensizliği var, o yüzden her ay test alıp bir kaç kez yapıyorum ama sonuç negatif çıkıyor, o yüzden en iyisi bir doktora git, yumurtlama ilacı falan verir, yumurtlaman düzenli olursa zaten adetinde düzene girer, bende en son adet olalı 50 gün oldu, adet kanamam da oluyor, ne de test yapıyorum negatif çıkıyor, bu muallaklık insanın çok sinirini bozuyor, yarın ben randevu aldım gideceğim doktora, inşallah bebiş vardır da ondan adet olmuyorumdur

doğumdan sonra başladı bende adet düzensizliği 2-3 ay 36 günde bir olurum sonra ayda bir oluyorum sonra tekrar değişiyor doktora gitmekte istemiyorum ama bu ay olmazsa gidicem kesin beklemek çok zormuş

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun; Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ve bizim gibi bebiş isteyenlerede acilen bebek versin

doğumdan sonra başladı bende adet düzensizliği 2-3 ay 36 günde bir olurum sonra ayda bir oluyorum sonra tekrar değişiyor doktora gitmekte istemiyorum ama bu ay olmazsa gidicem kesin beklemek çok zormuş

tatlım belki kist falan oluşmuştur ondan bu adet düzensizliği olmuştur, bence sen hiç vakit geçirmeden git doktora ihmal etme, benim ki bildim bileli böyle düzensizdi ama senin düzenli olupta sonra bozulması garip, kesin git doktora erteleme

benim okadar sürmüyor en fazla 38 gün ama oda 2-3 ay 38 günde olurum sonra ayda 1 olurum sonra tekrar değişir 3 yaşında kızım var geçen senede düşük yaptım adet kanamasıyla birlikte olduhamile olduğumu bilmiyodum adet oldum kanamam 2 hafta sürünce doktora gittim gebelik testindede bişey çıkmamıştı kan testinde öğrendim doktor düşük yaptığımı söyledi şimdide 2 aydır korunmuyoruz ama bu ay 2 günde 1 ilişki oldu halada olmakta inş olucak bu ay eğer olmazsa gidicem doktora

geçen sene bu zamanlar yaptım düşük ozaman gittim doktora smear testide yaptırdım yoktu bişey ozamanda vardı adet düzensizliği kısmet artık Allahın taktiri

inşallah olur canım, bende yarın doktora gideceğim, benim hiç bu kadar uzun sürmemişti düzensizliğim, idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor, acaba var da idrarda mı çıkmıyor diye düşünüyorum, inşallah bebiş vardır, bana dua et, bende sana dua edeyim, inşallah istediğin olur tatlım

inş herkezin bebişi olur ama herşey psikolojik bence kızıma hamileliğmii hiç tahmin etmiyordum ihtimal vermiyodum ilk ayda oldu o yüzden beklemek zor geliyor bana ilkindede bekleseydim şimdi beklemek zor gelmezdi bana ama herşey beyinde bitiyor bunu biliyorum Allah tez zamanda kimseyi bekletmeden bebek sahibi yapsın

Kızlar bugün pek keyfim yok. Girmem heralde daha. Hamiş haberi olursa bana özelden yazında azıcık sevineyim bare

aynen canım duayı bırakmak üzereydim ama allah karsıma bu yazıyı çıkardı inşallah bebegimiz olur bugün kandil birbirimize bol bol dua edelim inşallah allah bebeğmizi nasip eder bize

Bütün sevdiklerimin ve müslüman din kardeşlerimin mevlid kandili mübarek olsun allah (c.c) günahlarımızı affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…