Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kandiliniz Mübarek Olsun...

Benim BAT 15 veya 16 şubat, ben dayanamayıp test yaptım bu sabah ilk idrarla çıkmadı((

Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.

AY BUNUDA BULDUM İŞİMİZE YARAR İNŞALLAH YA

Böğürtlen kökü suda kaynatılır. Süzüldükten sonra, elde edilen sıvı, bal ile tatlandırılarak, şurup kıvamına ge*linceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu şuruptan, adet dönemei süresince sabah-akşam bir çay bardağı içilir.

Kandiliniz Mübarek Olsun...

Benim BAT 15 veya 16 şubat, ben dayanamayıp test yaptım bu sabah ilk idrarla çıkmadı((

tatlım canını sıkma, benim BAT geceli 15 gün oldu bende de çıkmıyor, biraz sabret eger adet olmazsan öyle bir daha yap testi, inşallah vardır bebişin

benm daha 2.denemem ama bikaç ay daha olmazsa ki olur inşallah,ozaman kürlere başlıycam.ben de 10.10.10 da evlendim.sen de bu tarihte evlenmiştin demi canım?ama ben ilk üç ay korundum hapla.

:44:benim vücut ısım 37.4 ile 37.2 arasında gelip gidiyo bu sabah 37.4 dü gene ilk önce hasta falanmı olucam acaba diye düşündüm ama yok öyle bieş gayet zindeyim.. bunun haricinde alakası yok belki aa hiç bir sorun olmamasına rağmen bacakalrım inanılmaz kaşınıyor.. ama böyle hatur hutur kaşıyorum o derece.. bacak kaşıntısı diye bişe duydunuzmu hamilelik belirtisinde?

Canım hiç böyle bişey duymadım ben.. alerji olmayasın :26:

canım öncelikle kandilini kutluyorum, senin belirtileri bir yerde okumuştum hamilelik belirtisi olailir kaç günün var, 10 güne yakınsa yumurtluyorda olabil,rsin

valla bilmemki allerjide olsam neye karşı allerji oldum hiç bir fikrim yok.. sadece akşamları oluyo.. çok enteresan.. amaaan valla bebek bekleyince ota mota:)) acaba hamilelik belirtisimi deyip duruyoruz:))

kocamda dalga geçiyo artık benle elbiselerin krıışmış acaba hamilemisin diyo:)) psikolojikde olabilir.. biraz dinlenmeliyim sanırım..
senin daha önce bebeğin oldumu?

Kocanın lafına çok güldüm:)))))
Evet canım bi kızım var 1,5 yaşında.(Allah bağışlasın)

benim 2 ay önce böyle bişey başıma geldi.bacaklarımın özellikle iç kısmı hatur hutur özellikle geceleri kaşınıyodu.doktora gittim egzema teşhisi koydu...krem verdi.başka bir yerinde kaşıntın var mı?özellikle koltuk altında hafifte olsa ciddiye almamazlık yapma

Aminn.. güle güle büyütün inşallah.. benim regli tarihim çok yolunca tıkır tıkır gidiyor ama herhangib bir şey yok bşimdilik bakalım bekliyorum.. biraz fazla takıyorum heralde kafaya. benim eşimde doktor ondan adam oldukça rahat hiç umrunda değil deli ediyo beni

valla bir bebek yapmaya kararlıyım ama istiyorumki ondan olsun:86: bu kadar vurdum duymaz olursa sonumuz kötü

başka bir yerimde yok valla ilk kez oluyor.. herhengi bir deri lezyonuda yok ama bakalım geçmezse bende gideyim doktora.. benimde aynen bacakalrımın içi kaşınıyo hatur hutur duramıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…