kızlar bugün pek keyfim yok. Girmem heralde daha. Hamiş haberi olursa bana özelden yazında azıcık sevineyim bare
Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.
AY BUNUDA BULDUM İŞİMİZE YARAR İNŞALLAH YA
Kandiliniz Mübarek Olsun...
Benim BAT 15 veya 16 şubat, ben dayanamayıp test yaptım bu sabah ilk idrarla çıkmadı((
Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.
AY BUNUDA BULDUM İŞİMİZE YARAR İNŞALLAH YA
:44:benim vücut ısım 37.4 ile 37.2 arasında gelip gidiyo bu sabah 37.4 dü gene ilk önce hasta falanmı olucam acaba diye düşündüm ama yok öyle bieş gayet zindeyim.. bunun haricinde alakası yok belki aa hiç bir sorun olmamasına rağmen bacakalrım inanılmaz kaşınıyor.. ama böyle hatur hutur kaşıyorum o derece.. bacak kaşıntısı diye bişe duydunuzmu hamilelik belirtisinde?
:44:benim vücut ısım 37.4 ile 37.2 arasında gelip gidiyo bu sabah 37.4 dü gene ilk önce hasta falanmı olucam acaba diye düşündüm ama yok öyle bieş gayet zindeyim.. bunun haricinde alakası yok belki aa hiç bir sorun olmamasına rağmen bacakalrım inanılmaz kaşınıyor.. ama böyle hatur hutur kaşıyorum o derece.. bacak kaşıntısı diye bişe duydunuzmu hamilelik belirtisinde?
valla bilmemki allerjide olsam neye karşı allerji oldum hiç bir fikrim yok.. sadece akşamları oluyo.. çok enteresan.. amaaan valla bebek bekleyince ota mota:)) acaba hamilelik belirtisimi deyip duruyoruz:))
kocamda dalga geçiyo artık benle elbiselerin krıışmış acaba hamilemisin diyo:)) psikolojikde olabilir.. biraz dinlenmeliyim sanırım..
senin daha önce bebeğin oldumu?
benim 2 ay önce böyle bişey başıma geldi.bacaklarımın özellikle iç kısmı hatur hutur özellikle geceleri kaşınıyodu.doktora gittim egzema teşhisi koydu...krem verdi.başka bir yerinde kaşıntın var mı?özellikle koltuk altında hafifte olsa ciddiye almamazlık yapma
kızlar kafama takılan bişey var. Acaba ben zayıfım diyemi hamile kalamıyorum, yada bu kadar geç bebiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?