Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

başka bir yerimde yok valla ilk kez oluyor.. herhengi bir deri lezyonuda yok ama bakalım geçmezse bende gideyim doktora.. benimde aynen bacakalrımın içi kaşınıyo hatur hutur duramıyorum..

ilk başta benimde deride bir şey yoktu bacaklardan sonra koltukaltımda başladı.sonra küçük sivilceler çıktı.doktor krem ve iğne verdi.kremi kullandım ciddiye almadım iğneyi vurdurmadım.1 hafta içinde bütün vücuduma yayıldı.tam 3 hafta boyunca bu hastalıkla mücadele ettim.kortizonlu kremler,yatıştırıcı haplar falan.geceleri uyku falan kalmamıştı.3 hafta sonra yavaş yavaş geçti.ama tam 5 kilo verdim stresten.Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi

uyarın için sağol canım bi gidip baktırsam iyi olacak..

ah arkadaşım benimde eşim doktor öldürecek beni rahatlığıyla 10 ay oldu hala takma kafana olur diyor inan evde dr var para verip başka doktora bişey sormaya gidiyorum

cnm hiç doktora gittinmi

bu konuyla ilgili gitmedim, çünkü bizim aile hep böyle zayıf. Aslında çokda yemek yiyorum, yani aşırı yemek yiyorum hatta ama çok zor kilo alıyorum. Yada benim kafam karışık sadece çünkü daha önce 42 kiloda hamile kaldım. Öyle olsa hamile kalamazdım heralde

1.72 boy 51 kilo oda 20 gün öncesine kadar 47 kiloydum. Sigarayı bıraktımda 4 kilo aldım

gerçekten baya zayıfmışsın canım.ama benim bi arkadaşım senin durumunda hamile kaldı...kiloda almadı doğumdan sonra hala çok zayıftı.sen vitamin ve protein yeterli miktarda aldığını düşünüyosan sorun olmaz.zayıflık yapısalda olabiliyor çünkü

ya benim arkadaşım 3 yaşında çocuğu vardı sonra tekrar bebek istedi bu ay bebek yapıcam dedi ve hamile kaldı kız.. böyle saat gibi istediği ana şak diye yerleştirdi.. hiç anlamıyorum.. bu türk filimlerinde olur ya hani.. yattıktan sonra kusmaya koşarlar hemen onalr gibi

bence kiloyla alakalı deil cnm ya psikolojik yada bi problem var benim arkadaşımın 3 seneye yakın olmadı doktor hep psikolojik dedi ve ümidi kestikleri anda hamile kaldı

ne güzel keşki bizdede böyle olsa

ben aşırı zayıflıktan dolayı lise çağımda doktora gittim canım.tiroid testleri,kansızlık testleri...her şey yapıldı.ama doktor yapısal dedi.24 yaşındayım hala çok zayıfım.ama bi problem yok.hem dediğin gibi ozaman hiç hamile kalamazdın

daha düğünlerine gideli 5 hafta oldu arkadaşımızın; kaynanamlar nispet yapar gibi arayıp bize diyolarki şenolun karısı 1 aylık hamile. Kafayı yicem kafayı.

ah arkadaşım benimde eşim doktor öldürecek beni rahatlığıyla 10 ay oldu hala takma kafana olur diyor inan evde dr var para verip başka doktora bişey sormaya gidiyorum

aynen :)) bide şu ilacı arayıp doktoruma sorayım diye telefonu elime alıyorum utanmadan ara ara tabi sor diyo bi bakıyım hayatta demiyo:))

işi gücü dalga geçmek.. bişe söylediğimde yok bişeyin reis turp gbisin deuip sırtıma vuruyo asker arkadaşı gibi

daha düğünlerine gideli 5 hafta oldu arkadaşımızın; kaynanamlar nispet yapar gibi arayıp bize diyolarki şenolun karısı 1 aylık hamile. Kafayı yicem kafayı.

benimde eltim çocuk istiyo biz 4 sene arayla evlendik.. onlar çocuk istiyormuş olmuyormuş meğerse.. sürekli bana en çocuk yapacakmısın diye bir psikolojik baskı yapıp durdu.. aklımda yokken soktu valla çcouğu bide üzerine strese soktu beni.. :)) delimidir nedir.. Allah onada versin ama düştüğüm hale bak.. sen ne kadardır çocuk istiyorsunki?

okadar çabuk çocuk sahibi olmakta önemli bir meziyettenmi sayılır oldu hiç kafana takma gereksiz çekişmeler bunlar.. onlarınkide sağlıklı değil.. herkezin Allah gönlüne göre veririr boşver..

kızlar ayın kaçını bekliyorsunuz??? geriye sayım başladımı yoksa regli içerisindemisiniz?? bu beklemeler adamı kanser ediyo zaten.. gerisinde bişe yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…