- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
başka bir yerimde yok valla ilk kez oluyor.. herhengi bir deri lezyonuda yok ama bakalım geçmezse bende gideyim doktora.. benimde aynen bacakalrımın içi kaşınıyo hatur hutur duramıyorum..
kızlar kafama takılan bişey var. Acaba ben zayıfım diyemi hamile kalamıyorum, yada bu kadar geç bebiş oluyo
kızlar kafama takılan bişey var. Acaba ben zayıfım diyemi hamile kalamıyorum, yada bu kadar geç bebiş oluyo
ilk başta benimde deride bir şey yoktu bacaklardan sonra koltukaltımda başladı.sonra küçük sivilceler çıktı.doktor krem ve iğne verdi.kremi kullandım ciddiye almadım iğneyi vurdurmadım.1 hafta içinde bütün vücuduma yayıldı.tam 3 hafta boyunca bu hastalıkla mücadele ettim.kortizonlu kremler,yatıştırıcı haplar falan.geceleri uyku falan kalmamıştı.3 hafta sonra yavaş yavaş geçti.ama tam 5 kilo verdim stresten.Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi
Aminn.. güle güle büyütün inşallah.. benim regli tarihim çok yolunca tıkır tıkır gidiyor ama herhangib bir şey yok bşimdilik bakalım bekliyorum.. biraz fazla takıyorum heralde kafaya. benim eşimde doktor ondan adam oldukça rahat hiç umrunda değil deli ediyo beni
valla bir bebek yapmaya kararlıyım ama istiyorumki ondan olsun:86: bu kadar vurdum duymaz olursa sonumuz kötü
cnm hiç doktora gittinmi
1.72 boy 51 kilo oda 20 gün öncesine kadar 47 kiloydum. Sigarayı bıraktımda 4 kilo aldım
1.72 boy 51 kilo oda 20 gün öncesine kadar 47 kiloydum. Sigarayı bıraktımda 4 kilo aldım
bu konuyla ilgili gitmedim, çünkü bizim aile hep böyle zayıf. Aslında çokda yemek yiyorum, yani aşırı yemek yiyorum hatta ama çok zor kilo alıyorum. Yada benim kafam karışık sadece çünkü daha önce 42 kiloda hamile kaldım. Öyle olsa hamile kalamazdım heralde
ya benim arkadaşım 3 yaşında çocuğu vardı sonra tekrar bebek istedi bu ay bebek yapıcam dedi ve hamile kaldı kız.. böyle saat gibi istediği ana şak diye yerleştirdi.. hiç anlamıyorum.. bu türk filimlerinde olur ya hani.. yattıktan sonra kusmaya koşarlar hemen onalr gibi
bu konuyla ilgili gitmedim, çünkü bizim aile hep böyle zayıf. Aslında çokda yemek yiyorum, yani aşırı yemek yiyorum hatta ama çok zor kilo alıyorum. Yada benim kafam karışık sadece çünkü daha önce 42 kiloda hamile kaldım. Öyle olsa hamile kalamazdım heralde
ya benim arkadaşım 3 yaşında çocuğu vardı sonra tekrar bebek istedi bu ay bebek yapıcam dedi ve hamile kaldı kız.. böyle saat gibi istediği ana şak diye yerleştirdi.. hiç anlamıyorum.. bu türk filimlerinde olur ya hani.. yattıktan sonra kusmaya koşarlar hemen onalr gibi
ah arkadaşım benimde eşim doktor öldürecek beni rahatlığıyla 10 ay oldu hala takma kafana olur diyor inan evde dr var para verip başka doktora bişey sormaya gidiyorum
daha düğünlerine gideli 5 hafta oldu arkadaşımızın; kaynanamlar nispet yapar gibi arayıp bize diyolarki şenolun karısı 1 aylık hamile. Kafayı yicem kafayı.
daha düğünlerine gideli 5 hafta oldu arkadaşımızın; kaynanamlar nispet yapar gibi arayıp bize diyolarki şenolun karısı 1 aylık hamile. Kafayı yicem kafayı.
kızlar ayın kaçını bekliyorsunuz??? geriye sayım başladımı yoksa regli içerisindemisiniz?? bu beklemeler adamı kanser ediyo zaten.. gerisinde bişe yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?