Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde ayın 22 si vallaha olacağım saati bile biliyorum oakdar düzenlidir maşallah ama düzenli olmasıylada hemen sonuç alınmıyormuşş 7. ay bu bakalım... senin az kalmış varmı kendinde değişik hisettiğin bir şeyler?

arasıra kasık ağrım oluyor okadar ama benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu sadece çok gazım vardı şuan bilemiyorum acaba erken gebelik testlerinden alsammı diyorum ama karara veremiyorum

arasıra kasık ağrım oluyor okadar ama benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu sadece çok gazım vardı şuan bilemiyorum acaba erken gebelik testlerinden alsammı diyorum ama karara veremiyorum

ya valla böyle söylediğim için kıabilrisin belki bana ama samimi olmak gerekir ben almamanı tavsiye ederim.. bende defalarca kez aldım aldım aldım.. meraktan bunu yapıyoruz.. günü geçmeden bir iki gün alma.. sonra gününde bir daha alacaksın sonra bir daha.. her defasında kendine kızıyorsun keşke almasaydım diye.. ümitlerde tükenmiyor emin ol.. erkendir belki diye.. biz hanımlar herşeye bir kılıf uydurmuşuz maşallah:))

eğer hamileysende bir kaç gün geç öğrenirsin oda senin sürprizin hediyen olsun inşallah:)
ben birileri hamile kalınca çok mutlu oluyorum

1.72 boy 51 kilo oda 20 gün öncesine kadar 47 kiloydum. Sigarayı bıraktımda 4 kilo aldım

yaa canımm maşallah manken gibisin yani...ebru şallı 45 kiloyla hamile kaldı canım..kiloyla alakası olmayabilir yanii..ama tam bi bilgim yok benimde..

kızlar benim bat a 2 gün kaldı ama ben dayanamayacağım..yarın bir test alıp yapacamm..hadii hayırlısı bakalımm...

ikinci bebeği neden bu kadar erken istiyorsun ? daha çok küçükmüş bebeğin..

Tohumm alıntı yapmadan yazdığın için kime yazdığını tahmin olarak anlıyorum ama bana soruyosan, yaşım 27 oldu. 30 olmadan olursa eğer ikisi birden elden çıksın istiyorum.

Benimde son 4 günüm 1 haftadır acaip belimde kasıklarımda alt karnımda ağrılar oluyordu göğüslerim şişmişti dokunnunca ağrıyordu ama bugün hiç bişey yok niye acaba

kızlar benim bat a 2 gün kaldı ama ben dayanamayacağım..yarın bir test alıp yapacamm..hadii hayırlısı bakalımm...

Esev Bence yapma... bende dayanamdım bugün yaptım.. sonuç negatif.
varsa bile kendimi boşuna üzmüş oldum.
benimde bat 15-16 en kötü ihtimal 17 şubat..
Azcık daha dayan

evet haklısın ama çok hastayım ilaç kullanmam lazım ama kullanamıyorum o yüzden yapmak istedim ama negatif çıkıpta hamile olabilirimde o yüzden yapmamak en iisi galiba

bekleyemedim... dün nöbetçiydim aşılamamın 11.günüydü kan testi yatırdım ve sonuç 1.18 keşke bekleseydim.en azından umudum olurdu,sakın erken bakmayın arkadaşlar o heyecanı son güne kadar yaşayın.ağla ağla mahvoldum çok zor.allah bu güzel günde dualarınızı kabul etsin.hayırlı kandiller...

evet haklısın ama çok hastayım ilaç kullanmam lazım ama kullanamıyorum o yüzden yapmak istedim ama negatif çıkıpta hamile olabilirimde o yüzden yapmamak en iisi galiba

bendede migren var, ağrıdan ölüyorum ama var da ona birşey olur diye ağrıkesici içmiyorum, test negatif çıkıyor ama ben hala adet olmadığım için şüpheleniyorum:44:

tatlım belki daha tutma olasılığı vardır canını sıkma, benim adetim geçeli 15 gün oldu, ilk gecikmenin olduğu 4. gün kana baktırdım beta hcg 1.2 çıktı, moralim bozuldu, ama hala adet olmadım, randevu aldım yarın doktora gideceğim, ben hala Allahtan ümidimi kesmedim, biliyorum o bana sağlıklı güzel bir evlat verecek

Son düzenleme:
Benimde son 4 günüm 1 haftadır acaip belimde kasıklarımda alt karnımda ağrılar oluyordu göğüslerim şişmişti dokunnunca ağrıyordu ama bugün hiç bişey yok niye acaba

benimde aynen şuan belirtier azaldı..hadi hayırlısı cnm ya...

inşallah dediğin gibi olurda sonradan sevinirizpek umudum yok.ama çok zor dayanmak ALLAH inşallah bizlerin dualarını kabul eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…