Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bana dua edermisiniz, dün adet tarihimdi bugün ikinci gün, hala olmadım, sabah uyanamadım sanki uyanınca olcam sandım gözlerim kapalı bekledim yatakta

kızlar çok heyecanlıyım çarşamba günü dr a gidiyorum inş bi terslik yoktur. hamile olduğumu öğreneli 2 hafta oldu. gecikmenin 3. gününde bthcg 74.8 di inş düşmemiştir. bebişim hep benle olur inş.......

inşş canım... düşse anlarsın zaten kanaman olur.. olmadığına göre inşş sağlıklı gelişiodur bebişin..bizede haberleri ilet lütfen çarşamba günü annesi..

Handecim nasılsın canım ya pek görüşemiyoruz artıkkkk...

iyiyim canımcım.. ne olsun.. iş güç.. kayınvalidem burdaydı sabah uğurladım onu da..

karnımda yine gaz var... başımda bir ağrı var..pazartesileri sevmiyorum.. sen nasılsın.. nedir durumlar:)

inşş canım... düşse anlarsın zaten kanaman olur.. olmadığına göre inşş sağlıklı gelişiodur bebişin..bizede haberleri ilet lütfen çarşamba günü annesi..

bende öyle düşünüyorum cnm çok şükür kanamam ve herhangi bi rahatsızlığım yok inş normal dir herşey 6 haftalık oldu bile meleğimmmm

sen handenin peşindesin bende es2006
Arkadaşlarımız nereye gidiyolar

ewt canım ya..ben burdaki bütün arkadaşlarımla muhabbet etmeyi seviyorum ama insanın gözü de tanıdığı kişileri aramıyo değil yanii..yani sen olmayınca seni de gözüm arıyor nazlıcımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…