benimde aynen şuan belirtier azaldı..hadi hayırlısı cnm ya...
es2006 aşk olsun. Hamiş kaldın bıraktın bizi
bende aranıza yeni katıldım :) arkadaşlar son 4 günüm belirtiler azaldı hayırlısı inşallah.
merhaba.bende cumartesi katıldım.benimde bat 18 şubat
slm nazlı sigarayı bırakalı ne kadar oluyor canım?
merhaba... umarım kırmızılar gelmez ben aşılma yaptırdım hayırlısı bakalım...merhaba.bende cumartesi katıldım.benimde bat 18 şubat
ocak 24de bıraktım. 25i eşimin doğum günüydü hem ona hediye olsun dedim, hemde bebiş olduğunda bırakmak zor olsun istemedim.
bende aranıza yeni katıldım :) arkadaşlar son 4 günüm belirtiler azaldı hayırlısı inşallah.
kızlar bana dua edermisiniz, dün adet tarihimdi bugün ikinci gün, hala olmadım, sabah uyanamadım sanki uyanınca olcam sandım gözlerim kapalı bekledim yatakta
kızlar çok heyecanlıyım çarşamba günü dr a gidiyorum inş bi terslik yoktur. hamile olduğumu öğreneli 2 hafta oldu. gecikmenin 3. gününde bthcg 74.8 di inş düşmemiştir. bebişim hep benle olur inş.......
Handecim nasılsın canım ya pek görüşemiyoruz artıkkkk...
inşş canım... düşse anlarsın zaten kanaman olur.. olmadığına göre inşş sağlıklı gelişiodur bebişin..bizede haberleri ilet lütfen çarşamba günü annesi..
bende öyle düşünüyorum cnm çok şükür kanamam ve herhangi bi rahatsızlığım yok inş normal dir herşey 6 haftalık oldu bile meleğimmmm
sen handenin peşindesin bende es2006
Arkadaşlarımız nereye gidiyolar
kızlar bana dua edermisiniz, dün adet tarihimdi bugün ikinci gün, hala olmadım, sabah uyanamadım sanki uyanınca olcam sandım gözlerim kapalı bekledim yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?