Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyiyim canımcım.. ne olsun.. iş güç.. kayınvalidem burdaydı sabah uğurladım onu da..

karnımda yine gaz var... başımda bir ağrı var..pazartesileri sevmiyorum.. sen nasılsın.. nedir durumlar:)

ahh canım geçmiş olsun..bende ne olsun bat a 2 gün kaldı onu bekliyorum..bugün test alıp yarın yapayım diyorum ama tam da karar veremedim..

ewt canım ya..ben burdaki bütün arkadaşlarımla muhabbet etmeyi seviyorum ama insanın gözü de tanıdığı kişileri aramıyo değil yanii..yani sen olmayınca seni de gözüm arıyor nazlıcımm..

sağol canımcım. Zaten böyle kalabalık bir grup olduk. Aslında hepimizi arıyoruz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım..inş Alllah tamamına erdirsin cnm..

ahh canım geçmiş olsun..bende ne olsun bat a 2 gün kaldı onu bekliyorum..bugün test alıp yarın yapayım diyorum ama tam da karar veremedim..

bence yapma derim... sen bilirsin ama yapma.. tecrübe ile sabittir en azından 1 gün geçsin sabret..

kızlar çıkmam lazım çok öpüorum sizleri.. bugece herkes birbirimizi için dua etsin:)

hoşçakalın..

arkadaşlar benim bi sorum olucak
9 aylık evliyim 6 ay yasminle korundum.4aydır kullanmıyorum.
adetlerim hep düzenli olur.
ayın 1inde adet oldum. 4 gün sürdü. ayın 9 10 11 ilişkiye girdim.dün kahvarengi adet başlangıcı gibi akıntım oldu.bugünde hafif var.
hiç böyle bişey yaşamamıştım.
acaba şu tutunma kanaması denen şey olabilirmi? biliyorum döllenme için erken ama kafama takıldı çok.

MerhABA

Evet canim olabilir tutunma lekelenmesi yarin bir test al yap bence

Cnm o ovulasyon zamanında gerçekleşen kanama!Eğer yumurtan fazla gelişmiyorsa ki oda troid hormonundan kaynaklanıyor. Zaman zaman stresten herkeste olabilir.Aldırmayacakmışsın kormayacakmışsın.

bukadar çabuk belli olurmuki? hep okuyorum adetim 1 hafta geçti 5 gün geçti diye.
ayy çok heyecanlandım şimdi :86:

canım en az 1 hafta bekle test yapmak için. Yerleşme kanaması bile olsa idrarada kanada hemen geçmiyor maalesef.

hamilelik belirtisi için çok erken cnm daha adet olalı 14 gün olmuş ama yumurtlama zamanın olabilir sen çaılışmalara devam et bence

yavrucum sorsana. bişi sorcam sersen kimse cevap vermez. Sen sorunu sor bilenler evaplasın tatlım. Yoksa sabah kadar beklersin cevap vericekler diye

mrb topiğinize ilk kez geliyorumda:=)
sorum şu kızlar bu ay bebek denemeye karar verdik Şubat 26 adet başlangıcım 31 bitiş.ovülasyonum 6 şubat 11 şubat arasıydı.yaklaşık 4-5 gündürde ara ara kasıklarım ağrıyor.sebebi ne olabilir.hamile kaldıysam eğer bu kadar çabukmu belirti verir?

saolun kızlar.ben bekliyim biraz test için belirti falan hissedersem yaparım.yada meraktan bekleyemezsem
kısmet diorum artık.benim şuanda bebek çalışmam yok zaten hani oldursada sürprüz olucak.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…