iyiyim canımcım.. ne olsun.. iş güç.. kayınvalidem burdaydı sabah uğurladım onu da..
karnımda yine gaz var... başımda bir ağrı var..pazartesileri sevmiyorum.. sen nasılsın.. nedir durumlar:)
ewt canım ya..ben burdaki bütün arkadaşlarımla muhabbet etmeyi seviyorum ama insanın gözü de tanıdığı kişileri aramıyo değil yanii..yani sen olmayınca seni de gözüm arıyor nazlıcımm..
kızlar çok heyecanlıyım çarşamba günü dr a gidiyorum inş bi terslik yoktur. hamile olduğumu öğreneli 2 hafta oldu. gecikmenin 3. gününde bthcg 74.8 di inş düşmemiştir. bebişim hep benle olur inş.......
benimde 18 şubat ve bugün inanılmaz belim ağrıyor. Sizin nasıl!
ahh canım geçmiş olsun..bende ne olsun bat a 2 gün kaldı onu bekliyorum..bugün test alıp yarın yapayım diyorum ama tam da karar veremedim..
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun; Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ve bizim gibi bebiş isteyenlerede acilen bebek versin
arkadaşlar benim bi sorum olucak
9 aylık evliyim 6 ay yasminle korundum.4aydır kullanmıyorum.
adetlerim hep düzenli olur.
ayın 1inde adet oldum. 4 gün sürdü. ayın 9 10 11 ilişkiye girdim.dün kahvarengi adet başlangıcı gibi akıntım oldu.bugünde hafif var.
hiç böyle bişey yaşamamıştım.
acaba şu tutunma kanaması denen şey olabilirmi? biliyorum döllenme için erken ama kafama takıldı çok.
Cnm o ovulasyon zamanında gerçekleşen kanama!Eğer yumurtan fazla gelişmiyorsa ki oda troid hormonundan kaynaklanıyor. Zaman zaman stresten herkeste olabilir.Aldırmayacakmışsın kormayacakmışsın.arkadaşlar benim bi sorum olucak
ayın 1inde adet oldum. 4 gün sürdü. ayın 9 10 11 ilişkiye girdim.dün kahvarengi adet başlangıcı gibi akıntım oldu.bugünde hafif var.
acaba şu tutunma kanaması denen şey olabilirmi? biliyorum döllenme için erken ama kafama takıldı çok.
arkadaşlar benim bi sorum olucak
meraba kızlar bişi sormak istiyordum:26:
hamilelik belirtisi için çok erken cnm daha adet olalı 14 gün olmuş ama yumurtlama zamanın olabilir sen çaılışmalara devam et bencearkadaşlar benim bi sorum olucak
yavrucum sorsana. bişi sorcam sersen kimse cevap vermez. Sen sorunu sor bilenler evaplasın tatlım. Yoksa sabah kadar beklersin cevap vericekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?