mrb topiğinize ilk kez geliyorumda:=)
sorum şu kızlar bu ay bebek denemeye karar verdik Şubat 26 adet başlangıcım 31 bitiş.ovülasyonum 6 şubat 11 şubat arasıydı.yaklaşık 4-5 gündürde ara ara kasıklarım ağrıyor.sebebi ne olabilir.hamile kaldıysam eğer bu kadar çabukmu belirti verir?
yarın evde yapılacak test sonucu veriyor biliyorsunuz değilmi!ovulasyonun 11. günü belli oluyor .
Ovulasyonun 11. günü çıksaydı bende çıkardı. çünkü bugün 13.gün
Ovulasyonun 11. günü çıksaydı bende çıkardı. çünkü bugün 13.gün
senin reglin kaç günde bir geliyor?
benm daha 2.denemem ama bikaç ay daha olmazsa ki olur inşallah,ozaman kürlere başlıycam.ben de 10.10.10 da evlendim.sen de bu tarihte evlenmiştin demi canım?ama ben ilk üç ay korundum hapla.
senin reglin kaç günde bir geliyor?
arkadaşlar selam ben kasım 12 de düşük yaptım 10 haftalıkdı aralık 12 de adet gördüm ocak 23 de adet gördüm buay şimdilik bişey yok eşimle korunmuyoruz dr sakıncası yok dedi birkaç gündür göğüslerimde hassasiyet uçlarında acıma sık idrar karında şişlik mide bulantısı-yanması bel ağrısı baş dönmesi ve 2 gün önce 1 damla kan gördüm geçen hafta hafif kremsi beyaz mercimek kadar boyutlarda akıntım vardı acaba sizce nedir umutlanmakda istemiyorum
ha tabi bide rahim içinde pırpırlanmayıda unutmamak lazım son 3 gündür vakumla pırpırlanma arası bişey
soncları aldım sımdı 0.1 yanı negatıff elde var sıfır
hayır cnm 15 ı yada 16 sıydı ama dayanamadım sonuc negatıf herseyın hayırlısı olsun ne dıyelımcanım senin adet gününmüydü bugün?
Benimde son adetim 21 ocak. Regl döngün nasıl senin? Bu söylediklerin gebelik belirtileri ama günün gelip geçmeden bişey söylemek yanlış olur
valla bilmemki allerjide olsam neye karşı allerji oldum hiç bir fikrim yok.. sadece akşamları oluyo.. çok enteresan.. amaaan valla bebek bekleyince ota mota:)) acaba hamilelik belirtisimi deyip duruyoruz:))
kocamda dalga geçiyo artık benle elbiselerin krıışmış acaba hamilemisin diyo:)) psikolojikde olabilir.. biraz dinlenmeliyim sanırım..
senin daha önce bebeğin oldumu?
hayır cnm 15 ı yada 16 sıydı ama dayanamadım sonuc negatıf herseyın hayırlısı olsun ne dıyelım
hastalanma gününüzden itibaren ne zaman ovulasyon gününse ondan 11gün sonra belli oluyo test sonucu daha erken olmuyor.mesela 28 günde 1 adet oluyorsan.14. gün ovulasyon ona 11 ekle yani 25. günde belli oluyor.canım tam olarak ne demek istedin anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?