Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya bu bebek bekleme stresi çok garip.. regli, tarhinide değiştiriyor insanın .. midesinide bulandırıyor.. kasıklarınıda ağırtıyor.. her türlü hamilelik belirtisini yaşatıyor.. kafaya takmayın düşünmemeye çalışın.. hepinizin eninde sonunda bebişleri olacaktır..

sabretmek mesele:84:

canım üşütmüş olabilirsin, bebiş oluşuyo olabilir, en güzeli bata kadr beklemek. Yani bebek içinde adet için tüm belirtiler aynı gibi oluyor.

bebiş oluşurkende ağrı olurmu cnm?
bakalım hayırlısı iş ciddiye binincede tırsıyorum ama olmasada bu ay üzülmem sanırım
ilk denememiz çünkü

arkadaşlar selam ben kasım 12 de düşük yaptım 10 haftalıkdı aralık 12 de adet gördüm ocak 23 de adet gördüm buay şimdilik bişey yok eşimle korunmuyoruz dr sakıncası yok dedi birkaç gündür göğüslerimde hassasiyet uçlarında acıma sık idrar karında şişlik mide bulantısı-yanması bel ağrısı baş dönmesi ve 2 gün önce 1 damla kan gördüm geçen hafta hafif kremsi beyaz mercimek kadar boyutlarda akıntım vardı acaba sizce nedir umutlanmakda istemiyorum

ha tabi bide rahim içinde pırpırlanmayıda unutmamak lazım son 3 gündür vakumla pırpırlanma arası bişey

benm daha 2.denemem ama bikaç ay daha olmazsa ki olur inşallah,ozaman kürlere başlıycam.ben de 10.10.10 da evlendim.sen de bu tarihte evlenmiştin demi canım?ama ben ilk üç ay korundum hapla.

canım evet benimde10 10 10 ben hiç korunmadım ama yinede hada olmadı korkuyorum olmazsa diye herkes bizden haber bekliyor valla bu arada sebde hala cinsel ilişki sırasında ağrı varmı

Benimde son adetim 21 ocak. Regl döngün nasıl senin? Bu söylediklerin gebelik belirtileri ama günün gelip geçmeden bişey söylemek yanlış olur

ayy canım güldüm ya ama banden tavsiye artık hiçbir brlirtini kocana söyleme bu ay tutu dilini bende senini gibiydim bu ay tuttum ama sonuç adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…