Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

şu incir kürü soğan kürü hakkında fikri olan varmı bir işe yarıyormuymuş bişeler duydunuzmu bunla iligli?

ben çok duydum canım soğanı kullandım geçen ay bu ayda incir kullanıyorum etkisi olan çok kişi duydum inşallah işe yarar ya

inşallah bugün bütün dualarımız kabul olur kızlar ya çok mutsuzum bugün aglıyorum bebgimi çok istiyorum allah büyüktür kızlar hepimiz birbirimize dua edelim inşallah kabul olur ama birimizinki olmasa başka birimizin duası kabul olur herkez birbirine dua etsin bugün lütfen

canım arkadasım cok güzel gercektende ole gün doğmadan neler doğar yeterki içimizi temiz tutalım ve bol bol dua edelımmm Allah herseyı görürrr

günaydın kızlar..

hepinize hayırlar kandiller dilerim.. Dilerim bir dahaki kandile kadar hepimizin hayırlı haberlerini alırız...
amin canım sanada hayırlı kandıllerr

♥ Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun
saol canım sanada hayırlı kandıller

test yapma canımmm bekle derımmm

Kızlar bugün pek keyfim yok. Girmem heralde daha. Hamiş haberi olursa bana özelden yazında azıcık sevineyim bare

canım nıye ne oldu ümitsizliğe kapılmaa relax sakınnn gırmemezlık yapmaaa

kızlar kafama takılan bişey var. Acaba ben zayıfım diyemi hamile kalamıyorum, yada bu kadar geç bebiş oluyo
zayıflıkla alakası olacagını zannetmıyorum cunku yakınlarımda o kadar zayıf varkı catır catır doguruyorlar benımde ablam 47 kılayla 1. oğluna hamile kalmıstııı gorumcemdee 50

şu incir kürü soğan kürü hakkında fikri olan varmı bir işe yarıyormuymuş bişeler duydunuzmu bunla iligli?
canım soağn kürü uyguluyorummm ben cok rahat ıcımıde ılk ıkısınde bıraz tuhaf gelıyor ama alısıyorsun genelde rahımı bebeğe hazırlıyor derler doğal antıbıyotıkk canımm kıstı pko vs ıyı gelıyormus adet duzensızlıgıne de ıyı gelıyormus dıyorarrr dıger ayada ıncır kuru uygulaycağımmm ınş gerek kalmaz dıyımde nasip kısmet artıkk

slm kızlar nasılsınız topiği kaybetmiştim buldum varmı yeni hamiş

senı aramaızda gormek cok guzel tekrardan nasılsın nasıl gdıyorrr canımm

Son düzenleme:
dündü adet günüm bugün ikinci gün , geçti yani

canım şimdi bekle bır kac gun daha olmazsan ıdararda bak egerki varsa cıft cızgı inşallah vardır kan testı ole yaptır eger cıft cızgı gorulmuyorsa bıraz daha bekle bır kac gun daha tekrar ıdarar yapp canım egerkı hala adet olmuyorsan ozaman gıt dr kan testı ıcın.dr lar kan testını cok fazla onermıyor erken yapılan ozellıkle dusukler hep bundan oluyormusss uzman tv yı ızle anlatıryorlar canım herkesın dıkkatıne bu arada

iyiyim canım ne olsun sizleri sormalı siz nasılsınız ben topiği kaybetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…