şu incir kürü soğan kürü hakkında fikri olan varmı bir işe yarıyormuymuş bişeler duydunuzmu bunla iligli?
soncları aldım sımdı 0.1 yanı negatıff elde var sıfır
yapma ya ama üzülme sakın sende hemen kürlere başla ama sakın kafaya takma lütfen
cnm uzulmuorum herseyın hayırlısı olsun
kızlarrrr bi akıl verin yaa hala yemek yapmadım, kolay yemek bilen var mı????
slm kızlar nasılsınız topiği kaybetmiştim buldumvarmı yeni hamiş
es2006 hamiş
okhhhhh turşuda var :
kızlar eşim test alcak marka bilio musunuz
kızlar eşim test alcak marka bilio musunuz
hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bunu buldumda bol bol dua edelim kızlar ya
amin canım sanada hayırlı kandıllerrgünaydın kızlar..
hepinize hayırlar kandiller dilerim.. Dilerim bir dahaki kandile kadar hepimizin hayırlı haberlerini alırız...
saol canım sanada hayırlı kandıller♥ Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun
günaydın kızlar bende adet düzensizliği var bi ay bi ayı tutmuyor yumurtlama günümü o yüzden hesaplayamıyorum netteki otomatik hesaplayıcılar bile hesaplamıyorbenimde bulduğum tek yol 2 günde bir ilişki geçen aya bakarsak adet tarihim şubat 19 da sizce erken gebelik testlerinden yapsam gebelik varsa çıkarmı
Kızlar bugün pek keyfim yok. Girmem heralde daha. Hamiş haberi olursa bana özelden yazında azıcık sevineyim bare
zayıflıkla alakası olacagını zannetmıyorum cunku yakınlarımda o kadar zayıf varkı catır catır doguruyorlar benımde ablam 47 kılayla 1. oğluna hamile kalmıstııı gorumcemdee 50kızlar kafama takılan bişey var. Acaba ben zayıfım diyemi hamile kalamıyorum, yada bu kadar geç bebiş oluyo
canım soağn kürü uyguluyorummm ben cok rahat ıcımıde ılk ıkısınde bıraz tuhaf gelıyor ama alısıyorsun genelde rahımı bebeğe hazırlıyor derler doğal antıbıyotıkk canımm kıstı pko vs ıyı gelıyormus adet duzensızlıgıne de ıyı gelıyormus dıyorarrr dıger ayada ıncır kuru uygulaycağımmm ınş gerek kalmaz dıyımde nasip kısmet artıkkşu incir kürü soğan kürü hakkında fikri olan varmı bir işe yarıyormuymuş bişeler duydunuzmu bunla iligli?
slm kızlar nasılsınız topiği kaybetmiştim buldumvarmı yeni hamiş
dündü adet günüm bugün ikinci gün , geçti yani
canım arkadasım cok güzel gercektende ole gün doğmadan neler doğar yeterki içimizi temiz tutalım ve bol bol dua edelımmm Allah herseyı görürrr
amin canım sanada hayırlı kandıllerr
saol canım sanada hayırlı kandıller
test yapma canımmm bekle derımmm
canım nıye ne oldu ümitsizliğe kapılmaa relax sakınnn gırmemezlık yapmaaa
zayıflıkla alakası olacagını zannetmıyorum cunku yakınlarımda o kadar zayıf varkı catır catır doguruyorlar benımde ablam 47 kılayla 1. oğluna hamile kalmıstııı gorumcemdee 50
ı pko vs ıyı gelıyormus adet duzensızlıgıne de ıyı gelıyormus dıyorarrr dıger ayada ıncır kuru uygulaycağımmm ınş gerek kalmaz dıyımde nasip kısmet artıkk
canım soağn kürü uyguluyorummm ben cok rahat ıcımıde ılk ıkısınde bıraz tuhaf gelıyor ama alısıyorsun genelde rahımı bebeğe hazırlıyor derler doğal antıbıyotıkk canımm kıstı pko vs ıyı gelıyormus adet duzensızlıgıne de ıyı gelıyormus dıyorarrr dıger ayada ıncır kuru uygulaycağımmm ınş gerek kalmaz dıyımde nasip kısmet artıkk
senı aramaızda gormek cok guzel tekrardan nasılsın nasıl gdıyorrr canımm
dündü adet günüm bugün ikinci gün , geçti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?