Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canım , yrn yapcam işte adet olmazsam, ucuzlarından 4 tane al dedim, hergün yaparım adet olmazsam, çiş bedava zatennnn

iyiyim canım ne olsun sizleri sormalı siz nasılsınız ben topiği kaybetmiştim

ay canım sorma bende bır ara kaybetmıstımmm cok sinir oldum aradım baya bı bende iyi olmana sevındım Rabbim daha iyi etsinn canım bende de aynı calısmalara devam ıste soğan suyu ıcıyorum baska da bısey yokkk

ya bişey soracam ama utanıyorum yaa yanlıs anlaılmasın bılmedıgımden soruyorum bugun kandıl yaa .... .... olurmu acabaaaaaaaaa:26:

ii akşamlar arkadaşlar. hepiniz kandili mübarek olsun..sizlere bişe sorcam ya.. yumurtlama gününden sonra hamilelik varsa kaç gün sonra idrar testinde belli olur..adetlerim düzensiiz sadece ovulasyon testi sayesinde yumurtlama günün biliyorum.

canım öncelikle yanlıs bılgı vermek ıstemem ama ovulasyon testlerınde en belırgın gununu bılıyorsan ve sık sık ılıskıyede gırdıysenn eger sanırım 10 veya 15 gun ıcınde cıkar dıye tahmın edıyorum reglı gununu bılmedıgınden fazla yardımcı olamıyorumhakkında hayırlısı canımmm allah gönlüne gore versınnn

Hayırlı kandiller cnm!Adetin 28 günse herhangi sağlık problemin yoksa gerçekten ovulasyon günün 14 oluyor buna 11 ekle o zaman belli oluyor.

Selam kızlar ben de 21. günümde progesteron için kan tahlili verdm. Sonuç 11,2 çıktı. Doktorum herşey yolunda yumurtlama olmuş dedi. Ama bu testle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilemiyormuşuz. Bu konuda bir bilginiz var mı? Bugün 23. gün ve daha 1 hafta var beklemek artık zor geliyor bana bu ayda kendimi dinlemek ve sonunda yine üzülmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebiş versin inş. Bu mübarek günde dualarımız kabul olur umarım. Herkese hayırlı kandiller...

Soru
Kandil gecelerinde ilişkiye girmek günah mıdır?

Kullanıcı: fatos_ | Tarih: 30-Mart-2007, Saat: 1514
Cevap
Değerli Kardeşimiz;

Kandil gecelerinde cimada bulunmak caizdir.

siz ne dıyorsunz bır yerden buldummmm
bu da baska

kandil gecelerinde ilişkiye girmemek hakkında ayet veya hadis varmı?

--------------------------------------------------------------------------------

Bu konuyla ilgili bir yasaklama yok kardeşim Aksine sünnete uygun kişinin eşine yaklaşması sevab

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben bi sorcu sormuştum başka bi topiktede burda da sorayım.ya benim bat ım 28 şubat.ama bugün sabah felaket bir sancıyla uyandım sabahın dördünde,birde bir haftadır başım çatlıcak gibi ağrıyor.acaba bu sancılar hamilelik belirtisi olabilirmi bide bu kadar erken olurmu böyle bir belirti.yani daha 14 gün varda.cvplar için şimdiden teşekkürler.

cnm bnmde 2-3 gün önce öyleydi.Bu gün belim ağrımaya başladı ve ağrıdan mahvoldum.

canım sanırım senin az kalmış günün,belki hamilelik belirtisi olabilir.ama benim daha 14 gün varya ondan merak ettim bu kadar erken ağrı başlarmı diye.inşallah hamilelik belirtisidir ikimizinkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…