sağol canım , yrn yapcam işte adet olmazsam, ucuzlarından 4 tane al dedim, hergün yaparım adet olmazsam, çiş bedava zatennnn
iyiyim canım ne olsun sizleri sormalı siz nasılsınız ben topiği kaybetmiştim
kandiliniz mübarek olsun kızlar..dualarınızı eksik etmeyin..
ya bişey soracam ama utanıyorum yaa yanlıs anlaılmasın bılmedıgımden soruyorum bugun kandıl yaa ........ olurmu acabaaaaaaaaa:26:
ya bişey soracam ama utanıyorum yaa yanlıs anlaılmasın bılmedıgımden soruyorum bugun kandıl yaa ........ olurmu acabaaaaaaaaa:26:
olmaz canımmmyımırtlama gününemi denk geliyorr
olmaz sanırım ama yanlış bilgi vermek istemem netten bi araştır istersen tatlım
eğer adetlerin düzenliyse zaten hangi testi alırsan al çıkar cnm mutlaka tabi geç yumurtlama olmadıysa
ii akşamlar arkadaşlar. hepiniz kandili mübarek olsun..sizlere bişe sorcam ya.. yumurtlama gününden sonra hamilelik varsa kaç gün sonra idrar testinde belli olur..adetlerim düzensiiz sadece ovulasyon testi sayesinde yumurtlama günün biliyorum.
Hayırlı kandiller cnm!Adetin 28 günse herhangi sağlık problemin yoksa gerçekten ovulasyon günün 14 oluyor buna 11 ekle o zaman belli oluyor.ii akşamlar arkadaşlar. hepiniz kandili mübarek olsun..sizlere bişe sorcam ya.. yumurtlama gününden sonra hamilelik varsa kaç gün sonra idrar testinde belli olur..adetlerim düzensiiz sadece ovulasyon testi sayesinde yumurtlama günün biliyorum.
cnm bnmde 2-3 gün önce öyleydi.Bu gün belim ağrımaya başladı ve ağrıdan mahvoldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?