canım sanırım senin az kalmış günün,belki hamilelik belirtisi olabilir.ama benim daha 14 gün varya ondan merak ettim bu kadar erken ağrı başlarmı diye.inşallah hamilelik belirtisidir ikimizinkide...
kızlar merhaba ben bi sorcu sormuştum başka bi topiktede burda da sorayım.ya benim bat ım 28 şubat.ama bugün sabah felaket bir sancıyla uyandım sabahın dördünde,birde bir haftadır başım çatlıcak gibi ağrıyor.acaba bu sancılar hamilelik belirtisi olabilirmi bide bu kadar erken olurmu böyle bir belirti.yani daha 14 gün varda.cvplar için şimdiden teşekkürler.
18 inde bekleyen varmı arkadaşlar. Benim belim çok kötüü!!
Sen sakın ilaç alma eğer tansiyon problemin varsa belki strestendir. Limon suyu inanılmaz iyi gelir. Sakın ilaç kullanma!
kızlar sımdı kişiden kişiye değişebilir bazılarıda 3 haftalık hamıle ama haberı yok yanı hıc bır belırtı yasamamıs ama bazıları varkı belı karnı bası agrıyor kısıeden kısıye degısebılıyor ama ınsallah hamişsinizdir de onların belırtılerıdırrrrrr
Sen sakın ilaç alma eğer tansiyon problemin varsa belki strestendir. Limon suyu inanılmaz iyi gelir. Sakın ilaç kullanma!
Afedersiniz arkadaşlar konunun izleyicisiyim.Fakat iyi niyetle küçük bir uyarıda bulunmak isterim bir ayette de belirtildiği üzere gebe kalmak isteyen kadınlar gebek kalmak istedikleri dönemde ekşi ve acıdan uzak durmalılar..Küçük bir bilgi...SEVGİLER.....
dündü adet günüm bugün ikinci gün , geçti yani
18 inde bekleyen varmı arkadaşlar. Benim belim çok kötüü!!
Afedersiniz arkadaşlar konunun izleyicisiyim.Fakat iyi niyetle küçük bir uyarıda bulunmak isterim bir ayette de belirtildiği üzere gebe kalmak isteyen kadınlar gebek kalmak istedikleri dönemde ekşi ve acıdan uzak durmalılar..Küçük bir bilgi...SEVGİLER.....
durucum neden kii? seda sayanın programını izlemiştim bi sabah.. eki yemeğe özen göstersin erkek bebek isteyipte hamile kalmaya çalışanlar falan diyodu doktor, karıştım şimdi sen böyle söyleyince
hadi canım ciddimisin,allahım yarabbim ya valla sanırım bu gidişle hiç birşey yemeyeceğiz.şubat topiğindede sakın çekirdek falan yemeyin hamileliği engelliyormuş,saraçoğlu öyle dedi yazıyor.ay çıldırcam valla ne yiyip ne içsek kızlar,yoksa bişe yemesekmi:)bu arada durucum sen hamilemisin?
benimde kasıklarımda ağrı var akşam sadece solda sanıodum sağlı sollu var adetim 22 sinde test yaptırsam çıkar mı:26:
Canım bunu ilk olarak anneannem söylemişti bana..Bir dönem elma yer gibi limon yiyordum,anneannem bize gelmişti o sırada...Böyle eşki yersen tabi döl tutmazsın demişti çok gülmüştüm.Sonra nette araştırdım..Gerçi bilgi yeni gelinler için söylenmiş gibi ama,sonuçta hiç doğum yapmadım ben hadis'de söyleyince mutlak vardır bir doğruluğu dedim..Okuduğum şuydu... Yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi. Bunları tüketen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. ben uyguluyorum sizlerinde tercihine kalmış canım ben sadece öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim canım
kan testinde çıkıyor cnm.Ama evdeki testlerde daha gözükmez.
pancem benim de 22sinde canım adet tarihim ama bekliyorum ben.. daha önce sabredemiyodum şimdi ediyorum artık.. bence bekle derim daha çok erken..
yok bi tanem ya koçişim bugün bana hamiş pantalonu falan aldı iş yerinde fazla durmadım bu gün birazcıkta uyudum iş yerinde gözlerimi zor açık tutuyorummmes2006 aşk olsun. Hamiş kaldın bıraktın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?