Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kandiniz mübarek olsun
arkadaşlar ben aşılama yaptıdım bügün 6. gün
aşırı kasık agrısı yaşadım doktora gittim doktor yumurtaların büyümeye devam etmiş dikkatli ol dedi bu neyin belirtisi bi fikriniz varmı?

canım sanırım senin az kalmış günün,belki hamilelik belirtisi olabilir.ama benim daha 14 gün varya ondan merak ettim bu kadar erken ağrı başlarmı diye.inşallah hamilelik belirtisidir ikimizinkide...

Sen sakın ilaç alma eğer tansiyon problemin varsa belki strestendir. Limon suyu inanılmaz iyi gelir. Sakın ilaç kullanma!

18 inde bekleyen varmı arkadaşlar. Benim belim çok kötüü!!

kızlar sımdı kişiden kişiye değişebilir bazılarıda 3 haftalık hamıle ama haberı yok yanı hıc bır belırtı yasamamıs ama bazıları varkı belı karnı bası agrıyor kısıeden kısıye degısebılıyor ama ınsallah hamişsinizdir de onların belırtılerıdırrrrrr

Sen sakın ilaç alma eğer tansiyon problemin varsa belki strestendir. Limon suyu inanılmaz iyi gelir. Sakın ilaç kullanma!

yok canım almıyorum zaten.adet olana kadar( ki inşallah olmamda hamileyimdir)çekecem bakalım ağrıları hayırlısı...

inşallah canım ondandır,işte umut bizimkiside:)

Afedersiniz arkadaşlar konunun izleyicisiyim.Fakat iyi niyetle küçük bir uyarıda bulunmak isterim bir ayette de belirtildiği üzere gebe kalmak isteyen kadınlar gebek kalmak istedikleri dönemde ekşi ve acıdan uzak durmalılar..Küçük bir bilgi...SEVGİLER.....

Son düzenleme:
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun, sewgililer günü de kutlu olsun.

daha geçmişi okumadım çooooookk umutluyum yaa benn 22sine daha çok varama göğüslerim çok acıyo başım ağrıyo belim ağrıyo kasığıma sancı girio ve ben tüm bu sancılardan ağrılardan dolayı çok mutluyum ya delirdim artık ya hamile kaldım (inşallah) paylaşayım dedim hep hüznümü paylaşıcam diye. bu gece çok çok dua edelim birbirimize lütfen.. sewiyorum siziiii

durucum neden kii? seda sayanın programını izlemiştim bi sabah.. eki yemeğe özen göstersin erkek bebek isteyipte hamile kalmaya çalışanlar falan diyodu doktor, karıştım şimdi sen böyle söyleyince

ben bunu ilkkez duyuyorum, nedenini biliyormusun.Ben her öğün mutlaka ekşi kullanırım.

hadi canım ciddimisin,allahım yarabbim ya valla sanırım bu gidişle hiç birşey yemeyeceğiz.şubat topiğindede sakın çekirdek falan yemeyin hamileliği engelliyormuş,saraçoğlu öyle dedi yazıyor.ay çıldırcam valla ne yiyip ne içsek kızlar,yoksa bişe yemesekmi:)bu arada durucum sen hamilemisin?

durucum neden kii? seda sayanın programını izlemiştim bi sabah.. eki yemeğe özen göstersin erkek bebek isteyipte hamile kalmaya çalışanlar falan diyodu doktor, karıştım şimdi sen böyle söyleyince

Canım bunu ilk olarak anneannem söylemişti bana..Bir dönem elma yer gibi limon yiyordum,anneannem bize gelmişti o sırada...Böyle eşki yersen tabi döl tutmazsın demişti çok gülmüştüm.Sonra nette araştırdım..Gerçi bilgi yeni gelinler için söylenmiş gibi ama,sonuçta hiç doğum yapmadım ben hadis'de söyleyince mutlak vardır bir doğruluğu dedim..Okuduğum şuydu... Yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi. Bunları tüketen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. ben uyguluyorum sizlerinde tercihine kalmış canım ben sadece öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim canım

benimde kasıklarımda ağrı var akşam sadece solda sanıodum sağlı sollu var adetim 22 sinde test yaptırsam çıkar mı:26:

Çocuk fikrini askıya aldıkça bolca tüketiyorum valla hiç birşeyi kısıtlamadan..Ama hadi bu ay deneyeyim dediğim zaman o 1 ay 3 ay oluyor yediğime içtiğime dikkat ediyorum... Henüz bir bebiş yok bizde canım .Bizim spermlerimiz biraz problemli, hayırlısı allahtan beklemedeyiz

herkese merhabaa...
konunuzu takip ediyorum bir kaç gündür...
benimde adet günüm dündü 13 şubat ve hala adet olmadımm...
beklemedeyimm...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım saol paylaşımın için.. bende bi araştırayım bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…