Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*baharis 15.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*ESEV 16.02.2011
*laleirem 15.02.2011
*duygu75 18.02.2011
*rengarenk34 22.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006

es canım nasılsınnnn

cıkmıssın galıba ama ben bırsey cok merak edıyorum cevap yazarsan sevınırım ozelden yazmak ıstemedım bılgı verısen herkes yararlansın ıstedım canımm
şimdi allah tamamına erdır sın hamişsinnnn cok sevındım valla canımmm ama merak ettıgım bısey ler var en yenı hamıs sensın canımmm;

*adetın kac gun suruyor
*ılıskını nasıl tuttun (gun asırı)mı? yoksa sadece ovulasyonuna gore mı yapmıstın mesela ovulasyon gunune yakın gun asırımıydı veya hergunmuydu canım
*ve en son ılsıkınden kac gun sonra o lekeyı gordun canım gordukten sonra ılıskın devam ettımı canım aklıma gelen bukadar dun daha cok soru soracaktım ama unuttum heycan dan sanırımmmmm
aklıma takılanları cevaplarsan cok sevındırık olucam canımm şiödiden teşekkür ediyorummmmmmmmm

kızlar az önce eşim yeni evlenen bi arkadaşıyla konuştu,bebek düşünmüyolarmış daha karısı iğneyle korunuyomuş ama hamile kalmış şimdi 5 aylık.düşünsenize bizim bi amuda kalkmadığımız kaldı bebiş için elalem korunurken hamile kalıyo millette ne bünye varmış yahu deli olcam valllahi..ha bu arada aslında amuda bile kalktım ilişkiden sonra.. o bile işe yaramadı yani

merhaba arkadaşlar.dün nöbetteydim haber veremedim.dün akşam kırmızılar ziyaretime geldi.bu ayda kısmet değilmiş.BAT 13 MART oldu artık.son iki denemem sonra aşılamaya başlıyorum....

onların adına cok sevındım darısı bızılerın basına ınsallahhhh canımm bazı kısıler asırı doğurgan oluyor benım amcamın kızıda 1 sene hapla korundu bıraktı dıger aya hamıle kaldı gercı sımdı dogurdu ama kısmet yaa aklıma takıldı ben bugun ılıskıye gırebbılırmıyım yaa heryerde bakıyorum berat kadır gece sı ve kurban bayramları harıc dıyordu ama aklma takılıyor benımde bu aralar yumurtlama gunum bılmıyorum snaıyeler kaldı karar veremedımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar.dün nöbetteydim haber veremedim.dün akşam kırmızılar ziyaretime geldi.bu ayda kısmet değilmiş.BAT 13 MART oldu artık.son iki denemem sonra aşılamaya başlıyorum....

hayırlısı olsun canım en azından bılmıs oldunnnn canım yaaa bır daha kı aya ınşallahhhhhh

evet yumurtlama günlerime denk gelıyor sağlık olsun artıkkk

Arkadaşım böyle geceleri dualarla değerlendirmenin daha iyi olduğunu hepimiz biliriz ancak..İstisnai bir durum mevcut.İlişkiye gireceğin kişi de helalin ayrıca ben biraz araştırdım nette mübarek gecelerde cima'ya (cinsel ilişkiye) girilmesi haram değil caizdir deniliyor..

canım günah olduğunu zannetmiyorum.olmasa daha iyi tabi ama senin durumun özel bu günleri kaçırmaman gerek bence Alllah affetsin artık ne diyelim bu arada eşim de günah olmadığını söylüyor

canım günah olduğunu zannetmiyorum.olmasa daha iyi tabi ama senin durumun özel bu günleri kaçırmaman gerek bence Alllah affetsin artık ne diyelim bu arada eşim de günah olmadığını söylüyor

saolun arkadaşlarrr ama benımkı fırsat bu fırsat dua et dua dedii ve yattı cok yorgunumm dedi anlıyacagınız firarrrrr

kısmet yarına artık

Bu güzel gecelerın feyzi üzerimizde
Rahmeti geçmişimize
Bereketi evimizeee
Ruhu ahiretimizee sıcaklığı yuvamıza dolsunn

mevlid kandılınızz mubarek Dualarınız Kabul olsunn

Allah rahatlık versın arkadaslar

amin canım bu mubarek gecede duarımız kabul olsun inşallah allahım bizde hayırlı evlat nasip eder sağlıklı huzurlu

kızlar yarın büyük gün dua edin bana lütfen inşallah olmam bugun dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı bilmiyom çok şaşkınım herkese bol dualı geceler

benimde batım 18 şubatta canım...bel kasık karın sırt hepsi kötü bende ya bu gebelik belirtisi yada hasta olacağım çok üzgünüm

ben de 17sini bekliyorum adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor hafif hafif gerçi ben dayanamayıp pazar günü yani 11.gün tahlil yaptırdım 1.18 çıktı negatif yani ama umut kesilmez ALLAH tan, herşeyin hayırlısı hakkımızda diyorum bende çok ağladım, içini ferah tut pozitif düşün

Arkadaşlar herkesin geçmiş kandili mübarek olsun inşllah dualarımız kabul olur bize hamişler arasına katılırız es2006 tebrik ederim canım darısı böyle güzel haber bekleyen tüm bayanların başına ben dün kan tahlii yaptırdım regılım geçeli 17gün olmuştu umutluydum ama negatif sonuç rabbim herkese hamile olmayı nasip eder inşallah....

herkese gunaydın, bat 18 subat , belirtilerim iyice arttı...hala emin degilim adet belirtileri mi hamilelik belirtileri mi..bu sabah feci midem bulandı...korkuyorum valla...

Hayırlı kandiller cnm!Adetin 28 günse herhangi sağlık problemin yoksa gerçekten ovulasyon günün 14 oluyor buna 11 ekle o zaman belli oluyor.

günaydıınn canım..malesef adetim 28 günde bir değil..geç yumurtluyoruum ve buna bağlı adetlerimde geç oluyor. doktora gittim başka bi problem yok dedi.benim merek ettiğim mesala 25. gün ovulasyon testinde pozitifi gördüm..ondan 24-36 saat sonra yumurta çatlıomuş.. yumurtlama gününe 26 gün dersek ne zaman belli olur idrar testinde.. 11 gün öncesinde kesinlikle belli olmuyomu? ayy ne çok soru sordumm ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…