teşekkürlerr mlsss.....
kızlar az önce eşim yeni evlenen bi arkadaşıyla konuştu,bebek düşünmüyolarmış daha karısı iğneyle korunuyomuş ama hamile kalmış şimdi 5 aylık.düşünsenize bizim bi amuda kalkmadığımız kaldı bebiş için elalem korunurken hamile kalıyo millette ne bünye varmış yahu deli olcam valllahi..ha bu arada aslında amuda bile kalktım ilişkiden sonra.. o bile işe yaramadı yani
merhaba arkadaşlar.dün nöbetteydim haber veremedim.dün akşam kırmızılar ziyaretime geldi.bu ayda kısmet değilmiş.BAT 13 MART oldu artık.son iki denemem sonra aşılamaya başlıyorum....
evet yumurtlama günlerime denk gelıyor sağlık olsun artıkkk
onların adına cok sevındım darısı bızılerın basına ınsallahhhh canımm bazı kısıler asırı doğurgan oluyor benım amcamın kızıda 1 sene hapla korundu bıraktı dıger aya hamıle kaldı gercı sımdı dogurdu amakısmet yaa aklıma takıldı ben bugun ılıskıye gırebbılırmıyım yaa heryerde bakıyorum berat kadır gece sı ve kurban bayramları harıc dıyordu ama aklma takılıyor benımde bu aralar yumurtlama gunum bılmıyorum snaıyeler kaldı karar veremedımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun canım en azından bılmıs oldunnnn canım yaaa bır daha kı aya ınşallahhhhhh
Arkadaşım böyle geceleri dualarla değerlendirmenin daha iyi olduğunu hepimiz biliriz ancak..İstisnai bir durum mevcut.İlişkiye gireceğin kişi de helalin ayrıca ben biraz araştırdım nette mübarek gecelerde cima'ya (cinsel ilişkiye) girilmesi haram değil caizdir deniliyor..
canım günah olduğunu zannetmiyorum.olmasa daha iyi tabi ama senin durumun özel bu günleri kaçırmaman gerek bence Alllah affetsin artık ne diyelimbu arada eşim de günah olmadığını söylüyor
Bu güzel gecelerın feyzi üzerimizde
Rahmeti geçmişimize
Bereketi evimizeee
Ruhu ahiretimizee sıcaklığı yuvamıza dolsunn
mevlid kandılınızz mubarek Dualarınız Kabul olsunn
Allah rahatlık versın arkadaslar
kızlar yarın büyük gün dua edin bana lütfen inşallah olmam bugun dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı bilmiyom çok şaşkınım herkese bol dualı geceler
benimde batım 18 şubatta canım...bel kasık karın sırt hepsi kötü bendeya bu gebelik belirtisi yada hasta olacağım çok üzgünüm
Hayırlı kandiller cnm!Adetin 28 günse herhangi sağlık problemin yoksa gerçekten ovulasyon günün 14 oluyor buna 11 ekle o zaman belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?