Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

KIZLAR GÜNAYDINNNNN...

benim 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor.. vajinama baskı yapıyor ve bacaklarıma vuruyor... .. kimyasal gebeliğimün üstüne hemen hamile kalmış olabilirmiyim acaba?? hoş gerçekten hayırlısı ise olsun.. ama bu ağrıların aynısını 1 ay öncede yaşadım o yüzden acaba mı diyorum..e bir taraftanda SAT 6 şubat.. düşük kanaması adet kanaması gibi uzun sürmedi.. 2 günde bitti.. e 9 şubattan beri gün aşırı ilişkiye giriyorum.. bu kadar çabuk olabilirmi sizce???

ben geldim kızlar ne var ne yok :) handeciminşallah hamilesndir olabilir neden olmasın ayrıca düşükten sonra olma ihtimalicok yüksek diye biliyorum

ben geldim kızlar ne var ne yok :) handeciminşallah hamilesndir olabilir neden olmasın ayrıca düşükten sonra olma ihtimalicok yüksek diye biliyorum

hayırlısı canım ya.. ama hani aklıma düştü böyle olunca.. işin ilginç yani düşükten sonra zatn toplasan 4 kere ilişkiye girdim.. 2 sinde hamile kalmak için öle yatmadım etmedim yani.. akışında gelişti..

neyse hayırlısı daha çok erken bakalım.. önümüzde ayın 6 sına kadar uzun bir yol var:)

canım daha cok erken :) sabırlı ol lütfen gerci bende senle aynı durumdayım nolcak böyle bilmiyorum uff benimde sat 8 subat ama ben son 3 aydır 21 günde adet oluyorum yani 1 martta olması lazım sanırım bilmiyorum bünye bi tuhaf tüm belirtileri yerli yersiz gösteriyorum psikolojik galiba daha 2 hafta var en az nasıl gececek yaa bian önce gecse inşallah hamileyizdir

olacağına bırakmaktan başka şansımız yok.. kafaya takınca olmuyor zaten cnm.. inşş hayırlısı ile..

canm ben bu ay ovulasyon testi kullandım ben adet bitiminden hemen sonra gün aşırı ilişki oldu eşime bu ay keçi boynuzu pekmezi yedirdim sabah akşam aç karına sat 18 ocaktı lekelenmem 9 şubatta oldu çok minicik çizgi kadar koyu kahverengiydi canm ilişkiye sabah girdim kalçalarımın altına yastık koydum ve en az yarım saat öyle yattım canm sormak istediğin başka şeylede varsa sor tabiki yardımcı olrum 22 ocakta olucaktı 4 gün erken oldu ve az oldu 4 falan sürdü normalde 6 7 gün sürerdi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

evet canm benim nasılsın ben yarın gidiyorum dr çok heyecanlıyım bugün tam 4 haftalık oldu bebiişimmm

hadi bakalım, hayırlısı olsun güzel anne
haber verirsin bizi unutma sakın.
sağdan soldan topluyorum sonra sizi.
dünde canom_14 başka topikteydi yakaladım getirdim
Öyle kaçmayın bi yerlere

Günaydın,

ben yine dayanamayıp test yaptım ilk idrarla((

Bugün regl günüm yada yarın.. Sabah 7,30 da testi yaptım sonuç tek çizgi...
teste 30 dk dan sonra dikkate almayın yazıyor..

testten tam 2 saat sonra çok ama çok hafif ikinci çizgi belirmiş. ama dikkatli bakınca görünüyor.

Bu ne demek?

cnım ne umut vermek isterim, nede üzmek isterim. Bak ben çok belirti yaşadım gittim normal test yptım, bktım tek çizgi çöpe attım. Öğlen gittim testi geri aldım. 2. çizgi vardı. Aynı akşm kanda yaptırdım 15.05 çıktı değer. Bi kan tahlili yaptır istersen varsa çıkar tatlım.

Çooooooooookk teşekkür ederim

evet canm benim nasılsın ben yarın gidiyorum dr çok heyecanlıyım bugün tam 4 haftalık oldu bebiişimmm
hayırlı olsun canım
hadi bakalım, hayırlısı olsun güzel anne
haber verirsin bizi unutma sakın.
sağdan soldan topluyorum sonra sizi.
dünde canom_14 başka topikteydi yakaladım getirdim
Öyle kaçmayın bi yerlere

günaydıııın
kız hamile kalınca senide görcemmm

adet olmazsan birkaçgün sonra testi tekrarla cnm inş hamilesindirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…