Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım

günaydıııın
kız hamile kalınca senide görcemmm

İnşallah ben hamile kalıyımda bir, hem kendi zamanımın hamiş topiğine hemde buraya yetişirim eminim kendimden. Yeterki meleğim düşsün içime artık. Rüyamdada fal bakılıyodu, yine hamile kalıcaksın diyodu fallar. Hafta sonu kendim fal baktırdım, bebek istediimizi bilmeyen birine "bacanıza kuş konmuş dedi" bebek var dedi. Ayy ne olur dua edin kızlar artık bu ay hamiş kalıyımda doğum günü hediyem olsun bana. Bu arada aşırı gazım var. Adetim bittiğinde ilişkiye girdik, o dakikadan bu yana ölüyorum. Gazman gibiyim.

kızzzzzz hamilemisin sennnn

Nerde??????????

Merhabalar bende hamile kalma çabalarına yeni başladım.

3 gundur de rüyamda hamile oldugumu ogrendigimi goruyorum.

Daha test icin erken sanırım. Adet olmama 10 gun var.
Bende size bi sorayım dedim. Erken mi ille adet gunumun gecmesini mi beklemem gerekiyor,

aaa bir hafta var aramızda canm benimde bugün 4 hafta oldu ama daha dr gitmedim internetten hesapladım yarın gidicem Allah kısmet ederseee

eğer sen 4 haftalık olursan regl bitinimde hemen hamiş kaldın demek oluyor tatlım bu. İnşallah öyledirde bende hamiş kalabilirim bu dönemdede

aaa bir hafta var aramızda canm benimde bugün 4 hafta oldu ama daha dr gitmedim internetten hesapladım yarın gidicem Allah kısmet ederseee

canım çok erken ben 4+4 gittim hiç bişey görünmedi sadece kanda baktır 1 hafta sonra git ben cuma günü gidicem anca görülür

eğer sen 4 haftalık olursan regl bitinimde hemen hamiş kaldın demek oluyor tatlım bu. İnşallah öyledirde bende hamiş kalabilirim bu dönemdede

ben bu ay sadece 3 kere fik fik yaptım yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama günümde birde yumurtlamadan 1 gün sonra önemli olan yumurtlama gününü yakalamak

ben bu ay sadece 3 kere fik fik yaptım yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama günümde birde yumurtlamadan 1 gün sonra önemli olan yumurtlama gününü yakalamak

ooo valla ben şimdi gün gün takip ediyorum. Daha regl biteli bir hafta olmamış oooo neler olmuş
Bide artık ateş ölçüyorum ben, onları temize geçiyodum şimdi. Benim bu ay 19 şubatla 24 şubat arası ovulasyon günüm

canım çok erken ben 4+4 gittim hiç bişey görünmedi sadece kanda baktır 1 hafta sonra git ben cuma günü gidicem anca görülür
ben adetime 6 gün kala kanda baktırdım canm hcg 50 idi yarın gidicem benim kardeşim hastanede çalışıyo o yüzden istedğim her dakka gidebiliyorum ben bi yarın gidimde içim rahat etsin canm ya

Kızlar niye cevap vermiyorsunuz,

canm adetime 6 gün kala kan testini yatrdım hcg 50.69 çıktı ben yinede yarın gidim zaten kayınpederimi götürcem kardeşimde orda çalışıyo bi muane olim en azından kan ilacı falan vermesi gerek bana ben kansızım çünkü onlara başlarım

Kızlar niye cevap vermiyorsunuz,

hem adetine 10 gün var, hemde belirtin varmı onu yazmıyosun rüyamda gördüm diyosun canım. Rüyada görmek hamilelik belirtisi olmadığı için yorum yapamadık kusura bakma canım.
Erken gebelik testleri bile en erken 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyor. Bir hafta daha bekle o zaman test yap.

1 hafta sonra belli olur mu, yüreğim kıpır kıpır o yuzden hemen belli olsun istiyorum,
Belirtim var, halsizim, surekli su icmek istiyorum, çok duygusalım bir kac gundur. Mesela senin yukarıdaki yazma tarzın moralimi bozdu.

cnm adetlerin düzenliyse evde yapıcaksan badet gününü bekle kan tahlili içinde erken bence

Tesekkür ederim canım, kan tahlili ne zaman yapılıyor? Kusura bakma yeniyim ben daha bi sey bildigim yok bir haftadır, az biraz bir seyler okumaya, ogrenmeye calsıyorum

Kırdıysam üzgünüm canım. Umarım hamişsindir ama beklemeden olmaz maalesef. Sabret bir hafta daha erken gebelik testi yaparsın o zaman. Çok duygusal olma

bende bekliyorum ama bi belirti yok gibi yaa mens olmama br hafta var bu ayda bişiy olmuycak heraldee :97:

eneeee ben 6 gün kala yaptırdıgımda 0.03 çıkmıştı

Tesekkür ederim canım, kan tahlili ne zaman yapılıyor? Kusura bakma yeniyim ben daha bi sey bildigim yok bir haftadır, az biraz bir seyler okumaya, ogrenmeye calsıyorum

kan tahlilini 5 gün önce yaptırabilirsin ama adet günün beklemen daha bence hayal kırıklığı yaşamanı istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…