aaa bir hafta var aramızda canm benimde bugün 4 hafta oldu ama daha dr gitmedim internetten hesapladım yarın gidicem Allah kısmet ederseee5 haftalık bebikimallah bagışlarsaaaaaa
hayırlı olsun canım
günaydıııın
kız hamile kalınca senide görcemmm
kızzzzzz hamilemisin sennnn
aaa bir hafta var aramızda canm benimde bugün 4 hafta oldu ama daha dr gitmedim internetten hesapladım yarın gidicem Allah kısmet ederseee
aaa bir hafta var aramızda canm benimde bugün 4 hafta oldu ama daha dr gitmedim internetten hesapladım yarın gidicem Allah kısmet ederseee
eğer sen 4 haftalık olursan regl bitinimde hemen hamiş kaldın demek oluyor tatlım bu. İnşallah öyledirde bende hamiş kalabilirim bu dönemdede
ben bu ay sadece 3 kere fik fik yaptımyumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama günümde birde yumurtlamadan 1 gün sonra önemli olan yumurtlama gününü yakalamak
ben adetime 6 gün kala kanda baktırdım canm hcg 50 idi yarın gidicem benim kardeşim hastanede çalışıyo o yüzden istedğim her dakka gidebiliyorum ben bi yarın gidimde içim rahat etsin canm yacanım çok erken ben 4+4 gittim hiç bişey görünmedi sadece kanda baktır 1 hafta sonra git ben cuma günü gidicem anca görülür
Kızlar niye cevap vermiyorsunuz,Merhabalar bende hamile kalma çabalarına yeni başladım.
3 gundur de rüyamda hamile oldugumu ogrendigimi goruyorum.
Daha test icin erken sanırım. Adet olmama 10 gun var.
Bende size bi sorayım dedim. Erken mi ille adet gunumun gecmesini mi beklemem gerekiyor,
canm adetime 6 gün kala kan testini yatrdım hcg 50.69 çıktı ben yinede yarın gidim zaten kayınpederimi götürcem kardeşimde orda çalışıyo bi muane olim en azından kan ilacı falan vermesi gerek bana ben kansızım çünkü onlara başlarımcanım çok erken ben 4+4 gittim hiç bişey görünmedi sadece kanda baktır 1 hafta sonra git ben cuma günü gidicem anca görülür
ayyyyyyyy inşallah canm arkadaşımmmcanım çok erken ben 4+4 gittim hiç bişey görünmedi sadece kanda baktır 1 hafta sonra git ben cuma günü gidicem anca görülür
Kızlar niye cevap vermiyorsunuz,
Kızlar niye cevap vermiyorsunuz,
hem adetine 10 gün var, hemde belirtin varmı onu yazmıyosun rüyamda gördüm diyosun canım. Rüyada görmek hamilelik belirtisi olmadığı için yorum yapamadık kusura bakma canım.
Erken gebelik testleri bile en erken 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyor. Bir hafta daha bekle o zaman test yap.
cnm adetlerin düzenliyse evde yapıcaksan badet gününü bekle kan tahlili içinde erken bence
1 hafta sonra belli olur mu, yüreğim kıpır kıpır o yuzden hemen belli olsun istiyorum,
Belirtim var, halsizim, surekli su icmek istiyorum, çok duygusalım bir kac gundur. Mesela senin yukarıdaki yazma tarzın moralimi bozdu.
canm adetime 6 gün kala kan testini yatrdım hcg 50.69 çıktı ben yinede yarın gidim zaten kayınpederimi götürcem kardeşimde orda çalışıyo bi muane olim en azından kan ilacı falan vermesi gerek bana ben kansızım çünkü onlara başlarım
Tesekkür ederim canım, kan tahlili ne zaman yapılıyor? Kusura bakma yeniyim ben daha bi sey bildigim yok bir haftadır, az biraz bir seyler okumaya, ogrenmeye calsıyorum
ayyy inşallahhh canım arkadaşım hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsinn diyeeeeğer sen 4 haftalık olursan regl bitinimde hemen hamiş kaldın demek oluyor tatlım bu. İnşallah öyledirde bende hamiş kalabilirim bu dönemdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?