ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hayalet gibi acaba dedidim ertesi gün yine yaptım daha belirgindi emin olmak için kan testi yaptırdım müjdeli haberi aldımm o günneneeee ben 6 gün kala yaptırdıgımda 0.03 çıkmıştı
Kırdıysam üzgünüm canım. Umarım hamişsindir ama beklemeden olmaz maalesef. Sabret bir hafta daha erken gebelik testi yaparsın o zaman. Çok duygusal olma
Insallah olur canım yabende bekliyorum ama bi belirti yok gibi yaa mens olmama br hafta var bu ayda bişiy olmuycak heraldee :97:
Tesekkür ederim eslem, evet sabretmeye calısacagım. İlk ay denemem bu, o yuzden baya zor gececek, zaten esimi zar zor ikna ettim bebege 3 yıl sonunda.kan tahlilini 5 gün önce yaptırabilirsin ama adet günün beklemen daha bence hayal kırıklığı yaşamanı istemeyiz
MERAK ETME CANIM BENİMKİDE ZOR İKNA OLANLARDAN AMA GEÇEN AY HAMİŞLİĞİMİ ÖĞRENDİĞİ ZAMAN GÖZLERİ DOLDU.. KEÇİ SÜTLERİ PEYNİRLERİ HAVADA UÇUŞTU.. BALIK ALIRIM AŞKIMA EN GÜZELİNDNE FALAN.. BÖYLE CÜMLELER.. KARNMI OKŞAMALAR.. BEN ŞOKLARDAYDIM ÇAKTIRMADIM TABİİ..AMA OLMADI TUTUNMADI BEBİŞİM KİMYASAL DI..
ŞİMDİ 2. AYIMIZ HAYIRLISINI DİLİYORUZ.. TAKMIYORUZ KAFAYA.. İNŞŞ YAKIN ZAMANDA OLACAK DİYORUZ.. SENDE SAKIN TAKILMA.. NE KADAR GEÇ ÖĞRENİRSENİZ O KADAR İİ KIZLAR.. ZATEN DOĞANA KADAR BİR KORKU İÇİNDE OLUYORUZ EN AZINDAN AY TUTUNDUMU DÜŞTÜMÜ DIŞ GEBELİKMİ RİSKLERİNİ ATLATMAK İLK 3 AY AÇISINDAN DAHA KOLAY OLUYOR..
İNŞŞ BU ANNELER GÜNÜNE HEPİMİZ KARNIMIZ DOLU GİRELİM.. BENİM TEK DİLEĞİM SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK ...
Günaydınlar :80:günaydınnn herkeseee....
canm ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıktı bence yap 4 gün olduysa çıkar herelde çıkmazsa kan tahlili yaptır varsa onda kesin çıkar ben 6 gün kala kanda yaptırdım ondada çıktııkızlar hala adet olmadım 3 gün elimde test size msj yazıyorum yapayım mı, bir de ben önceki aylardaki adet tarihlerimi yazdığım kağıdı kaybetmiştim. bulup onlarıda ekledim 29 günde bir oluyormuşum, yani ona göre 4. gün çıkar mı yapayım mı, 3 gün önce yaptım çıkmadı
canm o döllenmeyle alakalı ben 7 gün kala idrar testinde öğrendim coretest diye bi markann erken gebelik testini aldım onda çıktıkızlar ben düşük yaptım kasımda 2 regl geçti bisüredir korunmuyoruz buayki regl tarihim 3 gün geçti baş dönmesi mide yanması- bulantısı sık tuvalet isteği isteksizlik halsizlih bitik haldeyim heveslenmek istemiiyorum ama acaba demedende kendimi alamıyorum bikaçgün daha bekleyipde test yaptırıcam eczaneden alınan testlere güvenmiyorum daha önce 10 haftalık hamile olmama rağmen göstermiyordu oooffffffffffffffffffffffffffffff
ayyy inşallahhh canım arkadaşım hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsinn diyeee
canm ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım onda çıktı bence yap 4 gün olduysa çıkar herelde çıkmazsa kan tahlili yaptır varsa onda kesin çıkar ben 6 gün kala kanda yaptırdım ondada çıktıı
kızlar hala adet olmadım 3 gün elimde test size msj yazıyorum yapayım mı, bir de ben önceki aylardaki adet tarihlerimi yazdığım kağıdı kaybetmiştim. Bulup onlarıda ekledim 29 günde bir oluyormuşum, yani ona göre 4. Gün çıkar mı yapayım mı, 3 gün önce yaptım çıkmadı
Günaydınlar :80:
adetine 3 gün mü var.. Geçeli 3.günmü cnm anlayamadım ben..
3 ya da 4 gün geçti ama acon yaptım çıkmadı
canm o döllenmeyle alakalı ben 7 gün kala idrar testinde öğrendim coretest diye bi markann erken gebelik testini aldım onda çıktı
yok canm coretest diye bi marka 7 gün kala gösteriyo ki senn 4 gün geçmiş kesin çıkartırroff yaptım ama çıkmadı acon diye bi test , geçende bir yerde en geç bu gösteriyor diye okumuştum doğru mu acaba, sen fortel mi yaptın
amin canm inşallah en kısa zamanda kalırsın canm benim bu gün biraz var bulantım tuhaf tuhaf oluyo belimde ki ağrıda devam ediyo kasıklarımda çok sancı yok ara ara hafif oluyo onun dışında uyumak çok istiyorummamin canım nasılsın nasıl gidiyor kız hamilelik mide bulantın falan oluyor mu :)) canım yaa biz beklemeye devam calışmalar devam ediyor bakalım bu ay olcak mı inş olurda kardeş kardeş büyütürüz
umutlandırmak istemem ama bendede çıkmamıştı.. Değişik markarı denedim. 6. Günü silik çıkmıştı.. Bekle bence cnm.. Zor biliyorum ama en sağlıklısı beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?