Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

moral oldu walla olmam inşallah dün çok dua ettim, yatakta yatarken sanki adet olcakmışım gibi ağrı oluo, sonra geçiyor, olmam di mi

WALLA CNM ONU ALLAH BİLİR.. AMA BEN TECBÜLERİME DAYANARAK.. HAYIRLISINI DİLE DERİM.. BENDE ÇOK SEVİNMİŞTİM AMA TUTUNMADI KİMYASALDI..

BU ARADA KIZLAR AKLIMA GELMİŞKEN ÖNEMLİ BİR BİLGİ VERİM..DR. BANA 7 GÜN GECİKMEDE DEĞERİM 11.47 ÇIKTI DEYİNCE.. ASLINDA BU KADAR GECİKMEYE DEĞERİN 200-300 LERDE OLMASI LAZIM DEMİŞTİ.. O YÜZDEN ES2006 NIN Kİ SAĞLIKLI İLERLİYOR GİBİ.. ADET OLMADAN 6 GÜNCE 50 İSE.. 2 GÜNDE 2 YE KATLARSA EĞER.. BUGÜN 300-400 ARASI BİŞİ OLMASI LAZIM ...

İNŞŞ HEPİMİZ HAYIRLISI İLE HAMİŞ OLURUZ..

evet canım hatırlarsan ben geçenlerde es2006 için yazarken dedimki
Handenin bebeği gibi kimyasal yada sağlıksız olucak olan bebeklerin değeri çok düşük oluyor ve çok geç öğreniliyor Sağlıklı bebeklerde ise adet geçmeden test yapınca silik falanda olsa çıkıyor dedim. Önce kırılırsın diye üzüldüm ama sonra doğru bilgi yararlı olur diye seni örnek gösterek söylemiştim. Hani hazır konu açılmışken, seni örnek gösterip üzdüysem özür dilerim tatlım.

canım benim..
Kırılacak darılacak bir durum yok. Gerçekler ortada.. Allahın takdiri.. Ben bişi yapmadım ona.. Zamanı değilmiş gelmedi .. Tutunmadı.. Belki bu ay gelir.. Yumurtalıklarım ağrıyo yine değişik bir şekilde:)

bide bazı şeyler sormal istiyorum hamişlerimize;

* çay - sıcak çikolata zararlıymış... Içiomusunuz??
* maydonoz dereootu fazlası düşüğe sebep olabiliomuş..
* cinsel ilişkide dışarı boşalmak gerekiomuş.. Içeri boşalınca küçük bir ihtimalde olsa düşüğü kolaylaştırıomuş..

Bunları bileniniz varmı ??

sağol handecim bu olay içimi dahada rahatlattı hep korkuyorum 50.69 hcg acaba düşükmü diye kimyasa mı diye ama inan şuan çok rahatladımmm çok sağol canm hakkında hayırlısı ne ise zamanı ne zaman hayırlıysa o zaman nasip olur inşallahhh

bende yeni katıldım aranıza , burda bilği edinmeye çalışıyorum benimde 3 ğün ğeçti aceba ne kadar zamanda test edilmeli hamile olup olmadığımız bilen var mı ?

ben şuan için bekliyorum..
aksine yarında uzun yola çıkıcammm..

daha önceki hamileliğimde adetime 5 gün kala kanda öğrenmiştimm...
ama şuan kan testi yaptırmak istemiyorumm...

Handecim canım merhaba,

Ben haftada bir kez çok açık çay içiyorum. Maydanozu nerydese hiç yemiyorum dereoutunu senden duydum. İlişki konusunu da ilk senden duydum. Gittiğim doktorların hiçbiri öyle bir şey demedi.

walla bende nette okudum zaten merak ettim hamişlerimizden.. Bu arada minecim iyi ki geldin walla özlemiştim senide..

Benden bir haber verim umutlanammakla birlikte.. Yumurtalıklarımda ağrı.. Karnımda batma.. Göğüslerimde ince sızı başladı.. Daha yeni ama.. Adet 6 mart gözüküo.. Kimyasalın üstüne hemen kalınırmı bilmiyorum.. Kafamada takmadım hatta öle yatıp beklemedim bile bu arada.. Bir tek son seferinde yattım.. Diğerlerinde saldım.:)

acabamı diyorum yine hamiş olabilirmiyim.. Daha çok zamanım var.. Adetime ama bakalım..dua edin hayırlııs için..

Hayırlısı olsun şekerim. Eşimin kuzeni kürtaj olduğu ay hamile kaldı şu an bebeğini büyütüyor yani bence kimyasaldan hemen sonra çoooook rahat hamile kalınabilir. Bu anlattıkların yumurtlama belirtisi olabilir. Bazı kadınlar yumurtlama zamanlarında baya belirti yaşıyorlarmış. Şekerim ben de seni özlemişim, işlerimiz yoğun biraz eskisi kadar sık giremiyorum. Öpüyorum seni çok

canım ben 2.gebeliğimde ilişkiden düştü sanmıştım ama kimyasal gebelikmiş yani doktorun yasaklamadıkça yapabiliyorsun birde kimyasal gebelikten sayılmıyor yani bebek rahme tutunmuyor ben psikolojim düzelsin diye 2 ay ara verdim ocakta denedim ve ilk denememde hamile kaldım istersen 1 adet gör başla yada şimdide başlayabilirsin ikinci gebeliğinde kimyasal olacak diye bişey yok

şekerim biz durmadık ki devam ettik .. Acaba diyorum hamiş kaldımmı şu anda:)

minecim dediğn gibi yumurtlama da olabilir belkide.. Hayırlısı artık bakalım.. Kendine ve bebişine ii bak..öptüm cnm.

şekerim biz durmadık ki devam ettik .. Acaba diyorum hamiş kaldımmı şu anda:)

minecim dediğn gibi yumurtlama da olabilir belkide.. Hayırlısı artık bakalım.. Kendine ve bebişine ii bak..öptüm cnm.

handecim nasılsınn canım belirtilerini okuyordum şimdi inşallah hamişşsindir..Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*baharis 15.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 16.02.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*laleirem 15.02.2011
*duygu75 18.02.2011
*rengarenk34 22.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…