canım benim..
Kırılacak darılacak bir durum yok. Gerçekler ortada.. Allahın takdiri.. Ben bişi yapmadım ona.. Zamanı değilmiş gelmedi .. Tutunmadı.. Belki bu ay gelir.. Yumurtalıklarım ağrıyo yine değişik bir şekilde:)
bide bazı şeyler sormal istiyorum hamişlerimize;
* çay - sıcak çikolata zararlıymış... Içiomusunuz??
* maydonoz dereootu fazlası düşüğe sebep olabiliomuş..
* cinsel ilişkide dışarı boşalmak gerekiomuş.. Içeri boşalınca küçük bir ihtimalde olsa düşüğü kolaylaştırıomuş..
Bunları bileniniz varmı ??
son adetin ne zamandı???
handecim nasılsınn canım belirtilerini okuyordum şimdi inşallah hamişşsindir..allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah
canım benim..
Kırılacak darılacak bir durum yok. Gerçekler ortada.. Allahın takdiri.. Ben bişi yapmadım ona.. Zamanı değilmiş gelmedi .. Tutunmadı.. Belki bu ay gelir.. Yumurtalıklarım ağrıyo yine değişik bir şekilde:)
bide bazı şeyler sormal istiyorum hamişlerimize;
* çay - sıcak çikolata zararlıymış... Içiomusunuz??
* maydonoz dereootu fazlası düşüğe sebep olabiliomuş..
* cinsel ilişkide dışarı boşalmak gerekiomuş.. Içeri boşalınca küçük bir ihtimalde olsa düşüğü kolaylaştırıomuş..
Bunları bileniniz varmı ??
canm bebişin göbişine yerleşince zaten cann istemiyo emin ol bende nescafe hastasıyım hiç canm çekmiyo artık çünkü biz kadınların doğası böylehandecim ben tam bir çay koliğim.evde tek başıma bile olsam çay demler içerim o derece yani..of yaa napcam ben..
6 şubat ile- 8 şubat arası kanamam oldu.. 9 şubattan beri yola devam ettik.. Hayırlısı artık..geçen ayda yumurtalıklarım böle olmuştu.. Ama daha geç hissettim ben bu durumu.. Bu ay aklımada takmadığım için erken oldu bu yumurtalıklardaki sancı.. Göğürslerimdeki sızı.. Bat 6 mart.. Hayırlısı canım ...
kızlarrr adet oldumm...çok kötü belim,karnım heryerim ağrıyorr...
handecim ben tam bir çay koliğim.evde tek başıma bile olsam çay demler içerim o derece yani..of yaa napcam ben..
canm bebişin göbişine yerleşince zaten cann istemiyo emin ol bende nescafe hastasıyım hiç canm çekmiyo artık çünkü biz kadınların doğası böyle
inş canım hayırlısı artık bakalım.. Sen nasılsın iyi oldunmu biraz barim..
Aaaaaaa 15 şubattı dimi senin bat? Hayırlısı ne zamnsa o zaman gelir mutlaka Allah'ın izniyle.
benimde 15-16 şubat, bugün şu ana kadar bişey yok, yarın sağlık ocağına gidicem kızımın aşısı için.. Orda test yapıyorlarmı? tabi gidene kadar adet olmazsam.
canm senn ki nw kadarlık oldu ya benim 4 hafta oldu bugün internetten hesapladım yarın gidicem ilk kontrole kalp atışı nezaman belli oluyobiraz iyiyim canım ama psikolojik olarak iyi değilim galibayarın ilk kontrolüm korkuyorum sadece yarın herşey belli olucak kalp atışı duymadan gebelik kesinleşmezmiş diyorlar hayırlısı hakkımızda diyorum ama içim içimi yiyor.:26:
hakkında hayırlısı canm ya vardır bundada bi hayır üzme canınıcanımmm çok sevindim bu arada senin adına..inş Allah tamamına erdirsin..sağlıcakla babeşini kucağına almayı nasip etsin..benim umudum artık bir daha ki aya kaldı..hastalandım
amin canm inşallah en kısa zamanda kalırsın canm benim bu gün biraz var bulantım tuhaf tuhaf oluyo belimde ki ağrıda devam ediyo kasıklarımda çok sancı yok ara ara hafif oluyo onun dışında uyumak çok istiyorumm
canm senn ki nw kadarlık oldu ya benim 4 hafta oldu bugün internetten hesapladım yarın gidicem ilk kontrole kalp atışı nezaman belli oluyo
oooo yüzük aldı galiba kocişin sana 1500 ü ne zaman olur acabahcg 1500ü geçince kesesi gözüküyor yada kalp atışı duyuluyor, biliyodum ama heyecandan unuttumKocişim yüzüğümü küçülttürmüşde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?