Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet canım bunlar doğru, ayrıca bazı bitki çayları, çok sıcak banyo falan bunlarda düşüğü kolaylaştırıyor

son adetin ne zamandı???

6 şubat ile- 8 şubat arası kanamam oldu.. 9 şubattan beri yola devam ettik.. Hayırlısı artık..geçen ayda yumurtalıklarım böle olmuştu.. Ama daha geç hissettim ben bu durumu.. Bu ay aklımada takmadığım için erken oldu bu yumurtalıklardaki sancı.. Göğürslerimdeki sızı.. Bat 6 mart.. Hayırlısı canım ...

handecim ben tam bir çay koliğim.evde tek başıma bile olsam çay demler içerim o derece yani..of yaa napcam ben..

handecim ben tam bir çay koliğim.evde tek başıma bile olsam çay demler içerim o derece yani..of yaa napcam ben..
canm bebişin göbişine yerleşince zaten cann istemiyo emin ol bende nescafe hastasıyım hiç canm çekmiyo artık çünkü biz kadınların doğası böyle

hesaplamalarda 15 şubat ile 20 şubat arası yumurtlama diyor sen çalış bacım

kızlarrr adet oldumm...çok kötü belim,karnım heryerim ağrıyorr...

Aaaaaaa 15 şubattı dimi senin bat? Hayırlısı ne zamnsa o zaman gelir mutlaka Allah'ın izniyle.
benimde 15-16 şubat, bugün şu ana kadar bişey yok, yarın sağlık ocağına gidicem kızımın aşısı için.. Orda test yapıyorlarmı? tabi gidene kadar adet olmazsam.

bende tam bir çay koliğim. Evde tek olmayı bırak bir bardak dahi içebilcek zamanım olsa onu yapar içer öyle çıkarım. Ama bebişimiz göbişe düşünce, onun için bu kadar uğraşmışken çaydan ne olucakki

canm bebişin göbişine yerleşince zaten cann istemiyo emin ol bende nescafe hastasıyım hiç canm çekmiyo artık çünkü biz kadınların doğası böyle

canımmm çok sevindim bu arada senin adına..inş Allah tamamına erdirsin..sağlıcakla babeşini kucağına almayı nasip etsin..benim umudum artık bir daha ki aya kaldı..hastalandım

inş canım hayırlısı artık bakalım.. Sen nasılsın iyi oldunmu biraz barim..

biraz iyiyim canım ama psikolojik olarak iyi değilim galiba yarın ilk kontrolüm korkuyorum sadece yarın herşey belli olucak kalp atışı duymadan gebelik kesinleşmezmiş diyorlar hayırlısı hakkımızda diyorum ama içim içimi yiyor.:26:

ewt canım 15 yada 16 diye düşünmüştüm 15 inde oldu işte..sağlık ocağında idrar testi yaparlar canım..inş adet olmazsın Allah gönlüne göre versin...

canm senn ki nw kadarlık oldu ya benim 4 hafta oldu bugün internetten hesapladım yarın gidicem ilk kontrole kalp atışı nezaman belli oluyo

kıyamam ben sana uyu da büyüüü :) allah yardım eder merak etme kendine dikkat et darısıda bize inşallah

canm senn ki nw kadarlık oldu ya benim 4 hafta oldu bugün internetten hesapladım yarın gidicem ilk kontrole kalp atışı nezaman belli oluyo

hcg 1500ü geçince kesesi gözüküyor yada kalp atışı duyuluyor, biliyodum ama heyecandan unuttum Kocişim yüzüğümü küçülttürmüşde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…