Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

?arkadaşlar bir kaç konu vardı hepsine baktım ama yeterli cevabı bulamadım ilişkiden sonra sperm dışarı cıkıyor sizce hamile kalmaya etkisi olurmu veya bu şekilde olupta hamile kalanınız varmı çok merak ediyorum teşekkür ediyorum şimdiden

_hayır bunun olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmaz. normaldir bi miktar çıkabilir. . hamile kalmak istiyorsanız eğer bi süre bırt üstü yatmanız tavsiye edelir ancak bunu yapmadan da hamile kalanlar hatta ve hatta kondom kullanarak korunan kadınlardan erkekten ilk gelen sıvıdaki bi kaç spermcik yüzünden hamile kalanlar da olabiliyor..

_ herkeste mutlakaa dışarı çıkar o sıvı
ama sen başta yarım saat kadar yat sonra özelliğini yitiriyor zaten
pınar bak bunları buldum canım netten.. normalmiş yani allahım topluca delirmeden gönder meleklerimizi nolur kız panik yaptın benide

canım vajinadan spermler aksada olur merak etme giden gitmiştir.. ben ilk gebeliğimde yazın ( maalesef düşük yaptım bu eylülde )..bebek düşünmüyorduk:) kazayla tamda ovulasyona denk gelen günler içersinde (eşim unutmuş yani tarihleri yanlış hesaplamış) bi anda şok olduk ben hemen koştum afedersiniz vajinanın içine resmen duşta su fışkırttım yıkadım,parmagımla felan tamamen yıkadım yanii!:26::26: ona rağmen hamile kalıverdim düşünebiliyor musun? hiç bebek istememe rağmen o düşükten sonra anladım ki bebeğe inanılmaz bağlanmışım :2::2: çok yıprandım şimdi bebek istiyorum ama yaza kadar yapmamız lazım :2: eşim yurt dışında, bende tatil için ordaydım dün geldim :2::2::2: ama şuanda hamile miyim değilmiyim telaşına girdim sizle eşimi kandırıyorum regl günlerini yanlış tarih veriyorum yanımda olmadığından zaten bilmiyo, yanına gidincede diyorum regl oldum şu kadar gün geçti felan bakalım bu sefer tutcak mı olmadı nisanda o gelcek yine kandırırım oda olmazsa artık yaza temelli gelecek o zaman zaten yapıcaz ciddi ciddi inşallah allah verirse

canım 20 000 milyon siperm gelirmiş ve içlerinden sadece bitanesi kazanıp yoluna devem edermiş digerleride dışarı çıkarmış ben böyle okumustum

baharcım kafana takmaman gerekiyo..bende doktora göründüm tertemiz dedi, inanamadım mutlaka bişi var ki olmuyo dedım başka bi doktora gittim aynı şeyi söyledi..problem beyinde bitiyo canım.. kendini şartlandırma, relaks ol bu ayda böyle dene.. umarım çevre baskısı yoktur ki ben evleneli 5 ay oldu sanki 5 seneymiş gibi kayınvalidem bebekte bebek deyip duruyo ama kulaklarımızı tıkicaz başka çare yok.. bol bol dua et ve görevmiş gibi değilde istediğin için ilişkiye gir sakın sakın üzme kendini.. hiç beklemediğimiz bi an gelicek inş meleklerimiz hayatımıza..

canım hepsi piskolojik gibi ya benim regl bittiği gün bnayo yaptım daha ilişki falan olmamıştı dur bi kenimi dinleyim dedim valla yine belirtim ldu bi bıktımki anlatamam

canım 20 000 milyon siperm gelirmiş ve içlerinden sadece bitanesi kazanıp yoluna devem edermiş digerleride dışarı çıkarmış ben böyle okumustum

canım aslında şöyle oluyor, sperm diye bildiğimiz sıvının içi tamamen sperm dolu değil içersinde vajinadaki asitli ortamdan spermlerin etkilenmesini engelleyen sıvılar var , yoksa spermelerin hepsi yumurtaya ulaşmadan ölürler..şuda var ki ne kadar çok sperm varsa daha çok sperm ulaşır yumurtaya, spermler vajinada ilerlerken bazıları duvara yapışır bi duvar oluşturur ortada kalanlar ilerler,yani çok olması vajinadaki asit ortamında spermlerin yaşaması için olumlu bir durum..

ama ben spermler içeri gitmesin diye kalkıp yıkadığımda saniyelik bi olay bu ( istemiyordum çünkü) hamile kaldım yani olunca olur..bu konuda kendinizi çok kasmayın...sadece belinizi yüksek tutmanız tabiki iyi olur...hayırlısı olsun

ben de bunu çok merak ediyordum canım ama zaten milyonlarca spermden sadece bi kaç yüz tanesi yolu bularak gidebiliyomuş, ama kesilikle bele yastık koyup ayakları dikip en az 45 beklemenin çok faydası var, ayağa kalktıktan sonra gelmek zorunda tabi, nereye gidecek o kadar sperm değil mi? milyonlardan 1 tanesi çok güçlü olanın yolu bulması yeterli... isteyen herkese nasip olsun inallah...

abowwwwwwwwwwwww kızlar 1001 olmuş maşşallah bize çok istiyoruzyz çok araştırma yapıyoruz inşallah hepimiz hamiş kalırız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

milyonlarca sperm 1 tanesinin ulaşması için gerekli, vajinada spermlerin ilerlemesi çok zor çünkü, ilerledikten sonra yumurtanın geçtiği kanala girince zaten ordaki tüpler yumurtaya doğru spermi itiyor,orda 72 saat yaşayabilir.. ama önemli olan vajinanın asitli ortamından kurtulup tüplere ulaşmak

canım ben ilişki sırasında çok acı cekiyorum ve zevk alamıyorum hatta zevk sıvısı olmadığındanda kaygan olmuyor krem fln deniyoruz onunla alakası varmıdırki ya

arkadaslar gecen hafta doktoruma ben de aynı şeyi sordum,asla ve asla öle bir şey yok dedi.belin altına yastık koymak bacakları yukarı kaldırmak vs gereksiz ve boşuna dedi.sonuçta spermler saniyede yol katediyorlarmış.o nedenle boşuna strese girmeyin.bunu da aktarayım dedim.

ayaga kalkınca yer çekimine karşı koyması fizik kurallarına aykırı zaten :80:
mimarcım giden gitmiştir milyonlarca var bir tanesi yetiyor bebiş için
olabildiğince orda kalmasını sağlarsan olasılık artıyorki sen yarım saat yatmışın

sevserinde dediği gibi kazanacak olan kuyrukluya bol şans

canım ben ilişki sırasında çok acı cekiyorum ve zevk alamıyorum hatta zevk sıvısı olmadığındanda kaygan olmuyor krem fln deniyoruz onunla alakası varmıdırki ya

ilişki sadece bebek için yapılıyorsa isteyerek yapılmıyorsa etkiler canım...çünkü biz insanız :) insanlar sexi üremek için değil zevk için yapar üremek için yapılan bi iş gibi görünsede eğer zevk almasaydık kimse o işi yapmaz dı :) lütfen o mantıkla bakın eşinize haksızlık yapmayın şartlanmayın bence... eşiniz sizin hayatınızda bebekten daha önemli

ayy canım saoll içime ıyce su serpildi rahatladımm valla allah razı olsun kız ne edeyım benımde aklıma geldıkce sınırlerım zıplıuyor artık bır nebze de olsa rahatımmm

aman cok hızlansınlarr artıkkkk bayaa bı hemde beklıyorummm

evet bele yastık koydum bu ay yanı koymaya gayret ettım canım saolunnnnnn

abowwwwwwwwwwwww kızlar 1001 olmuş maşşallah bize çok istiyoruzyz çok araştırma yapıyoruz inşallah hepimiz hamiş kalırız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amin canım sağlıcakla hayılrısıylaa tezzzzzzzzzzzzzzz zamandaaa ınşallahhhhhhh

canım kasma kendını kasıyorsun herhalde krem kullanma canım dr onermıyorlar ecz neden su bazlı jeller var onlar daha sağlıklı dr da danızabılırsın bende 3 ay kullanmıstım canımmm

valla herkes bır cesıt soluyor herseyı denıyoruz valla hakkımızda hayırlısı canım solllasınnn

kızlar mrb .ben iki topiğe birden yazıyorum şimdi yazacaklarımı.....kızlar daha adetime 12 gün falan var.ve benim 2 gündür karnımda sancı vardı.az önce tuvalete gittim ve 2,3 damla kahverengi akıntı gelmiş,hani adet öncesi gelen akıntı varya ondan.kızlar neler oluyor acaba ki hala karnım çok ağrıyor.bukadar erken adet olunurmu ki.psikolojik bu kadar erken gelirmi yaaaaaaaa

kesınlıkle haklısınn canım kanıtlanmıs bıseyyy işte pınar hepsı gırsın yarısa ıstıyorummm canımm
ayyyy cabucak yarısı kazanan bırı olsun sağlıcaklaa yaaa

Son düzenleme:

aslında orda güçsüz spermler bile kazanabilir biraz şans işi diyelim ve kıvraklık :) duruma dünyaya bakarsak engelli bir sürü insanın var olması demek onların bile bu yarışı kazandığını görürüz..onlar güçsüz sağlıksız spermlerin bebekleri allah hayırlısını versin..onlar bile tutunduysa anneciklerine , tutunamayan ulaşamayan kimbilir ne kadar kötü e sağlıksızdır değil mi?

ne kadar çok sperm o kadar çok gebe kalma şansı, çok fazla kasmadan sperm çıkıcakmış dökülcekmiş felan diye düşünmeyin bence..kaderde varsa o aksada çıksada olur...

zamanla düzelir merak etme ama birşey kullanma çünkü daha yolun başındaki spermlere zarar verebiliyormuş en iyisi en doğalı
canım hepsi piskolojik gibi ya benim regl bittiği gün bnayo yaptım daha ilişki falan olmamıştı dur bi kenimi dinleyim dedim valla yine belirtim ldu bi bıktımki anlatamam

sevser alemsin
gerçektende öyle kendimi dinlesem birazdan doğururum herhalde

ayy canımmm bu lekelenmeee bebek belırtısı benceeeeeeeeee hadı hayırlsııı darısı basımızaaa sımdıden ılk kutlayan benımdırr inşallah hamıssındırrr kii bence olesınnn burayaaa yaz tamammı tatlım olup bıten herseyı bak beklıyorummmm yazmassan arar bulurumm kız senıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…