hadi canım hayırlı olsun sımdıdennnnn canımm inşallahhhh allah gönlüne gore verırrrr
canım oda spermlere cok ıyı gelıyormus hareketlılıgıneee arkadasım uygulamıs 6 aylık hamılee baska bısey yapmadııı
reglını aralıgını bılsek ıyı olurdu bır yorum yazabılırdım am yazmamıssınn canımm allah gonlune gore versın allah gönlune gore versınnnn
canım yaa degerlendırdım az onceeama sınırlerım bozulduu ayıptır solemesııı bekledım yarım saat kalcamın altına yastık koydum bekledım hemde sonra amuda kalkıtım ama cok az durdummm kılo var az bısey de tam kalktım yavas ta hareket ettım amaaaa hepsı sankı aktı camasırıma bır baktım hep su gıbı olmusssssssssss hepsı gıttımı yaa sımdııı:2:
canım herkesın belırtılerı degısık olur fazla benzemezzz bazen belırlı belırtıler harıccc bel agrıması veyaa kasık agrıması lekenme vs. iyi dıleklerın ıcın cok teşekkur edıyorummm canım aminnnnnnnnnn hepimize ınsallahhhhhhh
ayy bende anlamıyorum hep aklımda bu soru varrrr gıden gıdıyordur degılmı hepsı cıkmıyorrrrrrrrrrrrr yaaaa acaba bu konu hakkında nerden bılgı alabılırzzz önemlı olanlar gıdıyormudurr acabaaaaaaaaaaaaaaa ayyy cahıl olmak cok kotu bu konudaaa bana da sakın gulmeyınnnnn ne olurrr
kızlar ruh gibiyim şimdi ben doktora muayne oldum bişey yok çok şükür eşime sperm tahlili yaptırdık ayrıca ürolojiye muayne oldu bişey yok gün aşırı ilişkiye giriyooruz ayakları havaya kaldırıyom hemen kalkmıyorum arı sütü içtik keçi boynuzu içtik dua ediyoruz vs.. daha bi çok şey daha ne yapmam gerekiyo çok mutsuzuuuuuummm
bin oldu mu :) ay kızlar ben sürekli yiyorum :) adetime 3 gün var hamilemiyim değilmiyim derken delircem :)) sizleri okudukca iyice stres basıyo , sizlerin belirtileriyle karşılaştırıyorum kendimi ....ayyy valla stres kat sayılarımı artıırıyorsunuz ...allah hepinizin karnını bebişle doldursun, sonra kollarınızı doldursun..eviniz yuvanız bebeler dolsun 3 4 5 :) allah ne verdiysee inşallahhh
canım 20 000 milyon siperm gelirmiş ve içlerinden sadece bitanesi kazanıp yoluna devem edermiş digerleride dışarı çıkarmış ben böyle okumustum
ayy bende anlamıyorum hep aklımda bu soru varrrr gıden gıdıyordur degılmı hepsı cıkmıyorrrrrrrrrrrrr yaaaa acaba bu konu hakkında nerden bılgı alabılırzzz önemlı olanlar gıdıyormudurr acabaaaaaaaaaaaaaaa ayyy cahıl olmak cok kotu bu konudaaa bana da sakın gulmeyınnnnn ne olurrr
canım aslında şöyle oluyor, sperm diye bildiğimiz sıvının içi tamamen sperm dolu değil içersinde vajinadaki asitli ortamdan spermlerin etkilenmesini engelleyen sıvılar var , yoksa spermelerin hepsi yumurtaya ulaşmadan ölürler..şuda var ki ne kadar çok sperm varsa daha çok sperm ulaşır yumurtaya, spermler vajinada ilerlerken bazıları duvara yapışır bi duvar oluşturur ortada kalanlar ilerler,yani çok olması vajinadaki asit ortamında spermlerin yaşaması için olumlu bir durum..
ama ben spermler içeri gitmesin diye kalkıp yıkadığımda saniyelik bi olay bu ( istemiyordum çünkü) hamile kaldım yani olunca olur..bu konuda kendinizi çok kasmayın...sadece belinizi yüksek tutmanız tabiki iyi olur...hayırlısı olsun
canım 20 000 milyon siperm gelirmiş ve içlerinden sadece bitanesi kazanıp yoluna devem edermiş digerleride dışarı çıkarmış ben böyle okumustum
canım ben ilişki sırasında çok acı cekiyorum ve zevk alamıyorum hatta zevk sıvısı olmadığındanda kaygan olmuyor krem fln deniyoruz onunla alakası varmıdırki ya
?arkadaşlar bir kaç konu vardı hepsine baktım ama yeterli cevabı bulamadım ilişkiden sonra sperm dışarı cıkıyor sizce hamile kalmaya etkisi olurmu veya bu şekilde olupta hamile kalanınız varmı çok merak ediyorum teşekkür ediyorum şimdiden
_hayır bunun olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmaz. normaldir bi miktar çıkabilir. . hamile kalmak istiyorsanız eğer bi süre bırt üstü yatmanız tavsiye edelir ancak bunu yapmadan da hamile kalanlar hatta ve hatta kondom kullanarak korunan kadınlardan erkekten ilk gelen sıvıdaki bi kaç spermcik yüzünden hamile kalanlar da olabiliyor..
_ herkeste mutlakaa dışarı çıkar o sıvı
ama sen başta yarım saat kadar yat sonra özelliğini yitiriyor zaten
pınar bak bunları buldum canım netten.. normalmiş yaniallahım topluca delirmeden gönder meleklerimizi nolur kız panik yaptın benide
ben de bunu çok merak ediyordum canım ama zaten milyonlarca spermden sadece bi kaç yüz tanesi yolu bularak gidebiliyomuş, ama kesilikle bele yastık koyup ayakları dikip en az 45 beklemenin çok faydası var, ayağa kalktıktan sonra gelmek zorunda tabi, nereye gidecek o kadar sperm değil mi? milyonlardan 1 tanesi çok güçlü olanın yolu bulması yeterli... isteyen herkese nasip olsun inallah...
abowwwwwwwwwwwww kızlar 1001 olmuş maşşallah bize çok istiyoruzyz çok araştırma yapıyoruz inşallah hepimiz hamiş kalırız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben ilişki sırasında çok acı cekiyorum ve zevk alamıyorum hatta zevk sıvısı olmadığındanda kaygan olmuyor krem fln deniyoruz onunla alakası varmıdırki ya
arkadaslar gecen hafta doktoruma ben de aynı şeyi sordum,asla ve asla öle bir şey yok dedi.belin altına yastık koymak bacakları yukarı kaldırmak vs gereksiz ve boşuna dedi.sonuçta spermler saniyede yol katediyorlarmış.o nedenle boşuna strese girmeyin.bunu da aktarayım dedim.
ayaga kalkınca yer çekimine karşı koyması fizik kurallarına aykırı zaten :80:
mimarcım giden gitmiştir milyonlarca var bir tanesi yetiyor bebiş için
olabildiğince orda kalmasını sağlarsan olasılık artıyorki sen yarım saat yatmışın
sevserinde dediği gibi kazanacak olan kuyrukluya bol şans
ayaga kalkınca yer çekimine karşı koyması fizik kurallarına aykırı zaten :80:
mimarcım giden gitmiştir milyonlarca var bir tanesi yetiyor bebiş için
olabildiğince orda kalmasını sağlarsan olasılık artıyorki sen yarım saat yatmışın
sevserinde dediği gibi kazanacak olan kuyrukluya bol şans
4 ay deneme yaptım ilk 3 ay yastık falan koymadım, hemen ayağa kalkıyodum bilmediğim için, 4. ay denedim oldu ve inandım buna...evet bele yastık koydum bu ay yanı koymaya gayret ettım canım saolunnnnnn
zamanla düzelir merak etme ama birşey kullanma çünkü daha yolun başındaki spermlere zarar verebiliyormuş en iyisi en doğalıcanım ben ilişki sırasında çok acı cekiyorum ve zevk alamıyorum hatta zevk sıvısı olmadığındanda kaygan olmuyor krem fln deniyoruz onunla alakası varmıdırki ya
canım hepsi piskolojik gibi ya benim regl bittiği gün bnayo yaptım daha ilişki falan olmamıştı dur bi kenimi dinleyim dedim valla yine belirtim ldu bi bıktımki anlatamam
kızlar mrb .ben iki topiğe birden yazıyorum şimdi yazacaklarımı.....kızlar daha adetime 12 gün falan var.ve benim 2 gündür karnımda sancı vardı.az önce tuvalete gittim ve 2,3 damla kahverengi akıntı gelmiş,hani adet öncesi gelen akıntı varya ondan.kızlar neler oluyor acaba ki hala karnım çok ağrıyor.bukadar erken adet olunurmu ki.psikolojik bu kadar erken gelirmi yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?