aslında orda güçsüz spermler bile kazanabilir biraz şans işi diyelim ve kıvraklık :) duruma dünyaya bakarsak engelli bir sürü insanın var olması demek onların bile bu yarışı kazandığını görürüz..onlar güçsüz sağlıksız spermlerin bebekleriallah hayırlısını versin..onlar bile tutunduysa anneciklerine , tutunamayan ulaşamayan kimbilir ne kadar kötü e sağlıksızdır değil mi?
ne kadar çok sperm o kadar çok gebe kalma şansı, çok fazla kasmadan sperm çıkıcakmış dökülcekmiş felan diye düşünmeyin bence..kaderde varsa o aksada çıksada olur...
4 ay deneme yaptım ilk 3 ay yastık falan koymadım, hemen ayağa kalkıyodum bilmediğim için, 4. ay denedim oldu ve inandım buna...
kesınlıkle haklısınn canım kanıtlanmıs bıseyyyişte pınar hepsı gırsın yarısa ıstıyorummm canımm
ayyyy cabucak yarısı kazanan bırı olsun sağlıcaklaa yaaa
ayy canımmm bu lekelenmeee bebek belırtısı benceeeeeeeeee hadı hayırlsııı darısı basımızaaa sımdıden ılk kutlayan benımdırr inşallah hamıssındırrr kii bence olesınnn burayaaa yaz tamammı tatlım olup bıten herseyı bak beklıyorummmm yazmassan arar bulurumm kız senıı
ayaga kalkınca yer çekimine karşı koyması fizik kurallarına aykırı zaten :80:
mimarcım giden gitmiştir milyonlarca var bir tanesi yetiyor bebiş için
olabildiğince orda kalmasını sağlarsan olasılık artıyorki sen yarım saat yatmışın
sevserinde dediği gibi kazanacak olan kuyrukluya bol şans
ayaga kalkınca yer çekimine karşı koyması fizik kurallarına aykırı zaten :80:
mimarcım giden gitmiştir milyonlarca var bir tanesi yetiyor bebiş için
olabildiğince orda kalmasını sağlarsan olasılık artıyorki sen yarım saat yatmışın
sevserinde dediği gibi kazanacak olan kuyrukluya bol şans
hepsü birden yarışı kazanırsa üçüz beşüz yedüz
hepsü birden yarışı kazanırsa üçüz beşüz yedüz
evet tatlım ya kuyruklu yıldızımıza bol şansssssssssssssssssadaesila sen napıon ay
ilişki sadece bebek için yapılıyorsa isteyerek yapılmıyorsa etkiler canım...çünkü biz insanız :) insanlar sexi üremek için değil zevk için yaparüremek için yapılan bi iş gibi görünsede eğer zevk almasaydık kimse o işi yapmaz dı :) lütfen o mantıkla bakın eşinize haksızlık yapmayın şartlanmayın bence... eşiniz sizin hayatınızda bebekten daha önemli
baharcım kafana takmaman gerekiyo..bende doktora göründüm tertemiz dedi, inanamadım mutlaka bişi var ki olmuyo dedım başka bi doktora gittim aynı şeyi söyledi..problem beyinde bitiyo canım.. kendini şartlandırma, relaks ol bu ayda böyle dene.. umarım çevre baskısı yoktur ki ben evleneli 5 ay oldu sanki 5 seneymiş gibi kayınvalidem bebekte bebek deyip duruyoama kulaklarımızı tıkicaz başka çare yok.. bol bol dua et ve görevmiş gibi değilde istediğin için ilişkiye gir sakın sakın üzme kendini.. hiç beklemediğimiz bi an gelicek inş meleklerimiz hayatımıza..
4 senelik evliyim ben tatlım istemiyoduk kimseyide kafaya takmadık ama şimdi başka ben çok istiyorum ve olmıcak diye korkuyorum
aynen canım bebiş çalışmalarına devam ediyoruz bizde bu arada başka gebiş varmı bayadır giremedim yeni gelişmeler varmı şekerim şu ateş ölçme işini ben hiç yapmadım bu ay bir program var onu indirdim onunla takip ediyorum advanced women calendar duymuşsundur belki
istersen bir idrar testi yap cnm 3 gün geçtiyse..[/
4 gün geçti ,, ama gecen aylardada geçtiği oldu offs umutlanmak istemiyorum ne zormuş beklemek
Bu dediğin programın türkçesi yok mu acaba öğrenebilirmiyim
benim adetimede 10-12 gün falan var.. göğüslerim acıyo cok fazla.. bide bugün şiddetli bas agrım ve baş dönmesi oldu. acaba olabilir mi diyorum? konualrı okumaktan gözlerim şaşı oldu artık... belirsizlik cok kötü :97::96::97::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?