Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet kaderde varsa ne yapsak boş
sonradan anlatacaz inşallah hepimizde burda şöyle hamile kaldım falan diye

4 ay deneme yaptım ilk 3 ay yastık falan koymadım, hemen ayağa kalkıyodum bilmediğim için, 4. ay denedim oldu ve inandım buna...

ayyy hadı ınsallah canım

kızlar ben yatıyorum baya efor harcandı bugun
allaha emanet olun ben kacarrrr yarın ıs var malummmmmmmmm

ayyy canımm yazmaz olurmuyum hiççç.ama çok heyecan yaptım ben şimdi.ya adetim erken gelmişse ya psikolojik birşeyse,yada bebek olduda düşüyorsaaaa ayyyy insan kafayı yiyor ya.ama ne göğsümde ağrı var ne mide bulantısı sadece karnım ağrıyor.yerleşme kanaması herkeste oluyormu ki,ve bu kadar erken olurmu acaba,şimdi araştırcam biraz internetten.hayırlısı canım.inşallah gebeysem mutlaka yazarım tatlışımmm tabiikiiii:)

evet tatlım ya kuyruklu yıldızımıza bol şansssssssssssssssss adaesila sen napıon ay

evet tatlım ya kuyruklu yıldızımıza bol şansssssssssssssssss adaesila sen napıon ay

hepsü birden yarışı kazanırsa üçüz beşüz yedüz

hepsi birden giremez çoğunluğu sperme ulaşır :) ama yumurtadan içeri girmek için uğraşanlardan sadece 1 tanesi içeri başını sokar sonra kuyrugu kopar dışa atılır...yumurta içine spermin başı girdiğinden itibaren formatı değişir farklı bir salgı salgılar diğer spermler ondan uzaklaşır:) yaklaşamazlar

yok tatlım ya daha 4 aylık evliyim bebege çok fazla şartlanmadık ama olsada fena olmaz hani ama zevk alamıyorum işte dr a gitcem galiba ya

hımm o zaman dr. canım inşallah atlatırsın, belki içerde yara felan olabilir genelde yeni evlenince olur öyle şeyler geçmiş olsun bence ihmal etme gerçekten acı çekiyorsan mutlaka gitmelisin..

4 senelik evliyim ben tatlım istemiyoduk kimseyide kafaya takmadık ama şimdi başka ben çok istiyorum ve olmıcak diye korkuyorum

4 senelik evliyim ben tatlım istemiyoduk kimseyide kafaya takmadık ama şimdi başka ben çok istiyorum ve olmıcak diye korkuyorum

aynen ben de senin gibiyim
demekki insan içinde bulundugu durumu faklı algılıyor
ama sizinde öyledir çevremde bu süreçten geçen okadar çok insan varki şimdi hepsininde çocuğu var da 2.ye niyetleniyorlar yani sırası geldimi yaşıyoruz demekki
zaman zaman bende umudumu kaybedecek gibi oluyorum sonra toparlamaya çalışıyom kendimi sonuçta Allah tan geliyor herşey bebeğimizide o vereck bize bol bol dua edelim

Bu dediğin programın türkçesi yok mu acaba öğrenebilirmiyim

dayanamıyorum yarın gebelik testi yapacağım fortelin ilişkiden bir hafta sonra kullanılabilceği yazıyor benim 8 gün oldu sizce işe yarar mı bana dua edin lütfen

Bu dediğin programın türkçesi yok mu acaba öğrenebilirmiyim

cnm proğramın adı bu sen onu türkçe yapıyorsun indirdikten sonra .çook güzel bi proğram adet takibini de oradan yapabilirsin googleden aramaya yap. bir çok site secenegin var indirip türkçe yaparsın.umarım faydalı olur inş :18:

benim adetimede 10-12 gün falan var.. göğüslerim acıyo cok fazla.. bide bugün şiddetli bas agrım ve baş dönmesi oldu. acaba olabilir mi diyorum? konualrı okumaktan gözlerim şaşı oldu artık... belirsizlik cok kötü :97::96::97::96:

canım benimde 12 gün falan var ,benimde aşırı bir baş ağrısı ve karın ağrısı vardı.ama ne yazıkki bugün kanamam oldu.önce kahverengiydi şimdi pembe oldu.ama baş ağrım kesildi.inşallah hepimiz için hayırlıdır.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…