Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

umarım herşey istediğimiz gibi olur..
çok korktum bugün ama, bianda baş agrıma ek olarak bir baş dönmesi.. eczaneye gittim hemen sallana sallana düşcem nerdeyse.. tansiyonda normal dedi.. bilmiyorum artık neden kaynaklandı.. beklemekten baska çarede yok..

:97::97::97:

Cnm hala umutlu olabilirsin.Eğer 28 gün de bir adet oluyorsan ortalama 14. gün ovulasyon ise bunun üzerine 11. günden önce çok çok çok nadir belli oluyor.

Ne demek cnm tabiki sorabilirsin .Cnm madem testle ovulasyon günün tespit oldu o güne 11 eklermisin ogünden önce çok nadir görülürmüş.

kızlar benim başım çok ağrıyor. ilaç alımmı napım bilemedim...

SAKIN ARKADAŞIM!!!!BOL SIVI TÜKET.oDA OLMADIMI ÇOKAZ SÜT ÜZERİNE 1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER VE 2 TATLI KAŞIĞI TARÇIN KAYNAYINCA YA KADAR KARIŞTIR İÇ 20 DAKİKA SONRA BAŞ AĞRISI YOK OLACAK , OLMAZSA BANA KIZ .AMA LTFN İLAÇ İÇMEEE!

canım benim bu kötü birşey değil ki,büyük ihtimal çocuk var ve yerleşmeye çalışırken kanama yapmış,panik olcak bişey yok

günaydın kızlar

günaydın...

herkese hamile kalmalı günler diliyorum...bugün dersim geç başlıyo güzel kahvaltı yaptım keçi sütü almıştım içtim :) belki hamileyimdir diye saglıklı besleniyorum halimeee bakk dertlii çall kemanncıı

kızlar bende o ovulasyon programını indirdim süper bişe ama 30 günlük trial yani.. senelik ücreti 16 liraymıs 30 gün bi kullanacam :) beğendim almayı düşünüyorum.. bu arada sıcaklık ölçümünü normal termometreyle mi yapıyorsunuz ? bende onu almayı düşünüyorum çünkü benim adetlerimin arasında 32 gün var sikluslarım uzun :26::26: o sıcaklık ölçümünü kullanmalııyım yoksa anlayamam yumurtladığımı :26: eşim , yumurtladıgın günü tam olarak biliyorsan o gün sonunda kiloduna bakarsan iyice, düşen yumurtayı görürsün demişti, insan gözüyle görülebilecek tek hücre yumurtaymış

bebek cinsiyeti gebelik ve herhangi genetik oluşumlarla genetik hastalıklar bozukluklar ...vs..vs...embriyo ile ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ; eşim yrd. doç ; branşı genetik, sizin için sorabilirim...Allah hepinizin karnını bebekle doldursun inşallah

herkeseeee günaydınnnnnnnn canm günaydın benim dr işi cumaya kaldııı

aman sorunun olmasında isterse haftaya cumaya kalsın
Çok fena hasta oldum başım ağryo, boğazlarım şişmiş ağrıyo. Burnum tıkantı ve çok akıyo. Sinüzit varya fena oldum eve gidip uyumak istiyorum:85:

cnm merhaba...

eşine uygun bir zamanda bişi sormanı rica edeceğim.. benim eşim tarafındaki erkekler babası dahil.. amcalar dahil hep kanserden vefat etmişler.. anne tarafı şeker ve tansiyon hastası genelde.. biz de hiçbişi yok sadece ileri yaşlarda göz tansiyonu çıkabilio.. bunlar genetik olarak geçermi...

birde eşimin teyzeleri ve babaannesi ikizmiş , eşleri ölmüşler.. bizim ikimiz olma durumu nedir ...

şimdiden sana ve eşine çok tşk ederim cnm.. dilerim bu ay göbişlerimiz dolar..

aaaa sakın ilaç içme bitki çayıda içme ıhlamurla balı karıştr onu iç bide portakal greyfut nar limnon sık taze taze onu iç ilaç sakın tamm mı canm bebiş varsa zarar verirrrrrrrrr

sanmam canım çünkü ben burda o kadar yoğunumki, izin şansım yok gibi.Akşam üstü belki söylerim bir iki saat erken çıkarım oda belki

şekerim çok geçmiş olsun... boğazın için akşam yatmadan bir tülbente bol kolonya dök.. üstünede bol karabiber... sar boynuna bağla yat.. önce yakcak çok ama ısıtacak.. ii gelcek bak cnm dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…