canım benimde 12 gün falan var ,benimde aşırı bir baş ağrısı ve karın ağrısı vardı.ama ne yazıkki bugün kanamam oldu.önce kahverengiydi şimdi pembe oldu.ama baş ağrım kesildi.inşallah hepimiz için hayırlıdır.sevgiler...
kayyum,galiba aynı durumdayız su an.bnm de belim agrıyor ve sabah sanki regl agrısı gibi karın agrısı cektim tabi su an pek kalmadı ve regl de yok görünürde şimdilik.(adetime 3 - 4 gün var tahmini)ve fortel test yaptım sonuc negatif!ama korunmasız ilşkiye girldiğinin 9.günü ,erken olabilir diye de düşünüyorum.senin durum nasıldı?ve bel ağrısına hamilelik belirtilerinden biri diyebilir miyiz?
günaydıınn canım..malesef adetim 28 günde bir değil..geç yumurtluyoruum ve buna bağlı adetlerimde geç oluyor. doktora gittim başka bi problem yok dedi.benim merek ettiğim mesala 25. gün ovulasyon testinde pozitifi gördüm..ondan 24-36 saat sonra yumurta çatlıomuş.. yumurtlama gününe 26 gün dersek ne zaman belli olur idrar testinde.. 11 gün öncesinde kesinlikle belli olmuyomu? ayy ne çok soru sordumm ben yaa
kızlar benim başım çok ağrıyor. ilaç alımmı napım bilemedim...
canım benimde 12 gün falan var ,benimde aşırı bir baş ağrısı ve karın ağrısı vardı.ama ne yazıkki bugün kanamam oldu.önce kahverengiydi şimdi pembe oldu.ama baş ağrım kesildi.inşallah hepimiz için hayırlıdır.sevgiler...
günaydın kızlar
herkeseeee günaydınnnnnnnn canm günaydın benim dr işi cumaya kaldıııgünaydın kızlar
iyi canm senden nbr nasıl giidiyo çalışmalar ben dr cuma gidicemes tatlım nbr
herkeseeee günaydınnnnnnnn canm günaydın benim dr işi cumaya kaldııı
aaaa sakın ilaç içme bitki çayıda içme ıhlamurla balı karıştr onu iç bide portakal greyfut nar limnon sık taze taze onu iç ilaç sakın tamm mı canm bebiş varsa zarar verirrrrrrrrraman sorunun olmasında isterse haftaya cumaya kalsın
Çok fena hasta oldum başım ağryo, boğazlarım şişmiş ağrıyo. Burnum tıkantı ve çok akıyo. Sinüzit varya fena oldum eve gidip uyumak istiyorum:85:
aaaa sakın ilaç içme bitki çayıda içme ıhlamurla balı karıştr onu iç bide portakal greyfut nar limnon sık taze taze onu iç ilaç sakın tamm mı canm bebiş varsa zarar verirrrrrrrrr
günaydınn canmmgünaydın kızlarrr
eve git izin vermezler mi?zaten hiç ilaç kullanmıyorum ama bu sefer çok fena hasta oldum
eve git izin vermezler mi?
sanmam canım çünkü ben burda o kadar yoğunumki, izin şansım yok gibi.Akşam üstü belki söylerim bir iki saat erken çıkarım oda belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?