Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bende bu ay ilk kez yumurtlama günlerimde ilişki yaşadım 28 günde bir siklusum ve 12-13-14-15-17. günlerde ilişkiye girdim. dün gecede adet sancısı gibi sancıyla uyandım akıntımda başladı bebek oluşmuş ve yerleşme sırasında olurmuş diyolar sizce???

şekerim çok geçmiş olsun... boğazın için akşam yatmadan bir tülbente bol kolonya dök.. üstünede bol karabiber... sar boynuna bağla yat.. önce yakcak çok ama ısıtacak.. ii gelcek bak cnm dene..

bende sinüzit var o böyle fena yapıyo beni. Eve gidiyim. Biraz vicks le buğu yapim bişeyim kalmaz inşallah.Boğazım falan önemli değil, şu sinüslerim rahatlasa biraz

bende sinüzit var o böyle fena yapıyo beni. Eve gidiyim. Biraz vicks le buğu yapim bişeyim kalmaz inşallah.Boğazım falan önemli değil, şu sinüslerim rahatlasa biraz

bendede var anam o illet şeyden beter bişi... gözün başın burnun kulakların insanın nefes alcak yeri kalmıyor ayol:))

canım yerleşme olabilir, burda bir çok arkadaş bu şekilde hamile kaldı, ama bunlar ihtimal regl olabilirsinde. Kaç gün var adetine?

bendede var anam o illet şeyden beter bişi... gözün başın burnun kulakların insanın nefes alcak yeri kalmıyor ayol:))

evet gözlerime çok baskı yapıyo çok görmüyorum yani. Ama ben artık ilaç almıyorum. Vicksin buğu diye bi ilacı var. Krem gibi onu kaynayan suya atıyorum. Kafamada havlu sarıp o buharda bekliyorum. Çok iyi geliyo, akşam olsada öyle yapsam yine.

reglim 27 şubatta tatlım.

o zaman bu yazdığın tarihlerde ayın 12.13.14.15.17 si :26: kafam karıştı daha ayın 16sındayız. Bunlar adetin başladıktan sonraki 12.13.14.15.ve 17 günlermi yoksa. Zaman olarak bakılırsa yerleşme olabilicek zamandasın ama çatlama olmuş olabilirde. Benim fikrim yerleşme oluyo

tarih değil cnm gün olarak. yumurtam çatladıgındada sol kasıgımda agrı oldu ama bu ondan farklı adet sancısı gibi çok ta gazım var içimde bişeyler guluk guluk ediyo sankim hiç böle olmamıştı:)))hadi hayırlıs bakalım

sen bence kesin hamilesinm..gaz ve içindeki guluk guluk böle sanli baloncuklar varda patlıo gibi dimi cnm...

bence ümitlenme ama hamile olabilirsin.. dikkat et ama ne olur..

sen bence kesin hamilesinm..gaz ve içindeki guluk guluk böle sanli baloncuklar varda patlıo gibi dimi cnm...

bence ümitlenme ama hamile olabilirsin.. dikkat et ama ne olur..

aynen öle cnm ya böle anlattıgın gibi ama daha erken deilmi günlerime bakılırsa gerçi döllenme olduysa 4 gün geçti ne bilim yaa kafam karıştı hayrlısı bakalım.

kızlar bugün ilk kontrolüme gittim 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama mercimeğin kalp atışları yok daha 15 gün sonra tekrar çağrdı daha yeni olduğu için olabilir dedi dr eğer iki hafta sonrada olmazsa sıkıntı olur dedi sizcede normalmi bu kızlar

aynen öle cnm ya böle anlattıgın gibi ama daha erken deilmi günlerime bakılırsa gerçi döllenme olduysa 4 gün geçti ne bilim yaa kafam karıştı hayrlısı bakalım.

bekleyecen canım.. kafana çok takma ama bekle.. hayırlısını dile hep.. benim öle oldu.. hamiş oldum ama kimyasal çıktı..

şimdi yine belirtilerim var ama bakalım bu ay hayırlısı diorum cnm..

normal canm 7 haftadan sonra kalp atışı belli oluyo bende cuma gitmeyi düşünüyorum ilk kontole erken ama içim durmuyoo

normal canm 7 haftadan sonra kalp atışı belli oluyo bende cuma gitmeyi düşünüyorum ilk kontole erken ama içim durmuyoo

inş hayrlısı ile 2 hafta sonra duyarım. üzüldüm neden duyulmadı die aslında bi sorunmu var die. normal dmekki minnacık bi kese gördük en azından dış gebelik falan deil

inş hayrlısı ile 2 hafta sonra duyarım. üzüldüm neden duyulmadı die aslında bi sorunmu var die. normal dmekki minnacık bi kese gördük en azından dış gebelik falan deil

canım teyzemin kızıda hamiş 7 haftalıkken gördü ama sakın korkma daha küçücük ya 2 hafta daha sabır et bakalım hoş sabır taşı oldukta artık hayırlısı bakalım

cnm çok şükür.. endişe etme daha erken.. en azından büyük bir bölümünü aştın.. tutundu sana bebişin.. pozitif düşün.. herşey yolunda gidecek ben inanıyorum sende inan cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…