Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Az önce eczaneden test aldım ama eve gelince farkettim ki tarihi geçmiş( aldığım yer epey uzak

Yarına kadar regl olmazsam ve sabah testi denesem bişey olurmu???

canım teyzemin kızıda hamiş 7 haftalıkken gördü ama sakın korkma daha küçücük ya 2 hafta daha sabır et bakalım hoş sabır taşı oldukta artık hayırlısı bakalım

cnm çok şükür.. endişe etme daha erken.. en azından büyük bir bölümünü aştın.. tutundu sana bebişin.. pozitif düşün.. herşey yolunda gidecek ben inanıyorum sende inan cnm..

kızlar teşekkür ederim moral oldunuz gerçekten çok ii geldi

selam kızlar akşamları ateş basması ve üşüme belirti midir?

seni umutlandırmak istemem ama geçen ay 5 haftalık düşük yaptım ve benim belirtilerimin arasındaydı özellikle ayaklarım he üşüodu sonra birden ateş basıodu.kaç gün var adetine

inş hayrlısı ile 2 hafta sonra duyarım. üzüldüm neden duyulmadı die aslında bi sorunmu var die. normal dmekki minnacık bi kese gördük en azından dış gebelik falan deil
tabiki için rahat etsin bak ben daha keseyi bile görmedimmm içim hala sıkıntılı cuma gidicem ama bakalım kese görüncek mi 4+3 olucak belli olmaz daha dimi ?

tabiki için rahat etsin bak ben daha keseyi bile görmedimmm içim hala sıkıntılı cuma gidicem ama bakalım kese görüncek mi 4+3 olucak belli olmaz daha dimi ?

ben 6+1 de sadece kese görebildiğime göre görülmez heralde bide geç döllenme olduysa bence biraz daha bekle en azından gittiğinde keseyi gör. resmen şokta geldim eve kalp atışı yok die şimdi kendime geldim anca. şimdi çıkıorum tahlil sonuçlarımı göstermek için inş bi sorun yoktr onlardada

inşallah canm benim benim kan problemim var mecbur gitmem lazım hadi hayırlı hbrlerini bekliyorummm

Eki Görüntüle 142200
canım bak benim düşmeden bir gün önceki hali. Doktor burda kese çok sağlıklı demişti ve 5+3 dü burada

belki ultrasondan kaynaklıda olabilir ama benim biraz daha belirsiz baktığım gibi görebiliorum tabide off acabalar insanı delirtior allah haylısını nasip etsin demekten başka bişi gelmior elimden

kızlar merhaba.günlerdir tuttum kendimi ama bugün patlıcam artık.en son durumu paylaşmak istedim sizlerle hep ama yok artık dayanamıcam kesin adet günüm yarın benim normalde ama bi yandan adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor bir yandan da daha önceden hiç yaşamadığım bir bel ağrısı var.göğüsler zaten fora kocaman oldular.işin ilginci bu karın ağrısı bende günlerdir var.adet olacam sanıyorum ama yok bişey.ara ara midem bulanıyo ama diyorum ki az bi dur mide hemen bulanmaz.zaten bulantım bir var bir yok belkide adrenalinden oluyor hep.bebiş varsa da şimdiden adrenalin bağımlısı yaptım onu bende öyle yerleşme kanaması gibi bişey de olmadı.hep olur mu bu kızlar hamilelerde? çıldıracam valla

Merhaba arkadaşlar,

Az önce eczaneden test aldım ama eve gelince farkettim ki tarihi geçmiş26::26::26::26::26: aldığım yer epey uzak

Yarına kadar regl olmazsam ve sabah testi denesem bişey olurmu??? :26::26::26::26::26:

bence bi dene arkadaşım.adet günün bugünse ertesi gün hemen dene,ama erkense yapma bence.

bence bi dene arkadaşım.adet günün bugünse ertesi gün hemen dene,ama erkense yapma bence.

Adet günüm dündü.. dün sabah ilk idrarla başka bi test yaptım çıkmadı.. Kasıklarım çok ağrıyor adet olucam gibi ama şimdilik bişey yok.. Hayırlı olacaksa verir Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…