Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet günüm dündü.. dün sabah ilk idrarla başka bi test yaptım çıkmadı.. Kasıklarım çok ağrıyor adet olucam gibi ama şimdilik bişey yok.. Hayırlı olacaksa verir Rabbim inşallah
bende günlerdir ağrı var ama ortada bişey yok .bir iki güne kadar belli olur inşallah,hayırlısı..

tabikide yerleşme kanaması olmaz herkesde canım yarına kadar sabret zaman öyle yada böyle geçiyor işte sakın kafanada takma annesi ona bişey olmasın yeter

anım düştüğünü nerden anlarız bu arada bence sen yakın zamanda yine anne olacan sabret az daha ve allaha sığın

İnşallah olur artık canım. Düşmeden önce kanama başlıyo zaten. Kahverengi yada pembemsi oluyo sonra düşmeye başladığında kırmızı normal adet kanı gibi oluyo. Zaten sancılanıyosun. düşük yapmak doğum yapmaktan daha zormuş.Bu ikinci düşüğümdü çok sancılanmadım ama ilk düşüğüm 8 haftalıktı ve doğum bile bu kadar zor olamaz demiştim.

dua edin bana kızlar ilk kontrolüm bugün ve şimdi çıkıyorum çok korkuyorum ya iyi haberlerle gelirim inşallah:18:

melsss cim benide eklermisin listeye bu ay 11de adet oldum diğer ayda 8 gibi olurum herhalde benm bir kaç gün önceden geliyor

selam kızlar nasılsınız..benimde bat 18 şubat...sizlere değişik bir belirti yazmak istedim.benim zaten 4 yaşında bir oğlum var.ondada aynı olmuştu.adetime bir hafta veya on gün kala cinsel ilişkide ayıptır söylemesi ama vajinamın içi çok kuru oluyor ki ben normalde çok ıslanırım.birde içimi çok şiş hissediyorum.

Adet günüm dündü.. dün sabah ilk idrarla başka bi test yaptım çıkmadı.. Kasıklarım çok ağrıyor adet olucam gibi ama şimdilik bişey yok.. Hayırlı olacaksa verir Rabbim inşallah

kafana takma canım.hayırlısı.benim oğlumda 10 gün sonra çıkmamıştı.12.günde çift çizgiyi görmüştüm.

merhaba kızlar nazlıcım nasılsın bugün kızlar bişey sorucam şu yumurtlama gününü kendimiz anlayabilirmişiz akıntı artması oluyormuş böyle yapışkan kıvamlı uzayan bir akıntı oluyormuş bilgisi olan varmı:2:

bişi sorcam.. benim bat 6 mart ama.. karnım şiş.. karnımı içime çekiodum şimdi çekmeye çalışınca mesela acıo.. kasıklarımda batma var.. belimin yanlarında ağrı var. bide göğüslerim şşmeye başladı.. geçen ayda böyle oldu ama bu kadar erken olmadı bunlar..

sende olmuşmuydu ilk gebeliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…