Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gebelik.org sitesinde 2.gebelik haftasında şekliyle beraber anlatıyor canım.
salgı inceleme yöntemi ile yumurtlama gününün belirlenmesi diye anlatıyor.yazıyı buraya aktarıcaktım yapamadım

merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum son adet tarihim19 ocaktı.ama şubat12de adet oldum 1-2 gün herzamankinden çok az sürdü. tam gebeliğin olması gereken zamanda ilişkiye girdik. ama çok erken adet oldum.sizce böyle bi bilgisi olan varmı. üstüne adet görme dedikleri şey bu olabilir mi?

benim ilk gebeliğim ilk denememdi hamile kaldım.şu andada ilk denemem ve ben eminim hamileyim.belirtilerim ikisindede aynı. en önemli belirti bence çok iştahım açıldı.ilk hamileliğimde vejeteryandım kilo kilo pirzola yiyiyordum.akşam yemeği yerine 6 tane yumurta kırıp yiyiyordum.bende göğüs şişmesi ve acıması hiç olmadı.şimdide yok.zaten yaşım 35.20 li yaşlarda adet olmadan önce acırdı.sizler göğsüm şişti dedikçe ben kendi kendime gülüp,yaşlanmışım diyorum.daha öncede yazdığım gibi sata 1 hafta kala cinsel ilişkide kuruluk ve içimi şiş hissediyorum ki şu andada aynı.birde benim iki hamileliğimdede en erken belirti karnımın çok gergin ve şiş olması.sanki içi su dolu bir balon gibi hassas.sizin göğüslerde yaşadığınızı ben karnımda hissediyorum oğlum benimle oynarken karnıma atlıycak diye içim çıkıyor. ilk hamileliğimde 16 temmuz 2006 satımdı.28 ağustosta testim çift çizgi çıktı.bir hafta sonrada sabah bulantılarım ve sık idrara çıkma başladı.hatta geceleri okadar idrarım geliyorduki acaba tuvalettemi yatsam diyordum.tabi belirtiler bünyeden bünyeye değişir.benim karnımı içime çekince ağrım yok.aksine içime çekemiyorum.dedim ya içi su dolu balon gibi hassas.bence ilk zamanlardaki en önemli belirti iştah artması.ve karın şişliği(hassaslığı)

inan bu konuda bir fikrim yok canım.bana göre nacizane fikrim üşütmüş,adetin tam sökememiş olabilir.üstüne görme hakkında arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler..

QUOTE=duygu75;17678759]benim ilk gebeliğim ilk denememdi hamile kaldım.şu andada ilk denemem ve ben eminim hamileyim.belirtilerim ikisindede aynı. en önemli belirti bence çok iştahım açıldı.ilk hamileliğimde vejeteryandım kilo kilo pirzola yiyiyordum.akşam yemeği yerine 6 tane yumurta kırıp yiyiyordum.bende göğüs şişmesi ve acıması hiç olmadı.şimdide yok.zaten yaşım 35.20 li yaşlarda adet olmadan önce acırdı.sizler göğsüm şişti dedikçe ben kendi kendime gülüp,yaşlanmışım diyorum.daha öncede yazdığım gibi sata 1 hafta kala cinsel ilişkide kuruluk ve içimi şiş hissediyorum ki şu andada aynı.birde benim iki hamileliğimdede en erken belirti karnımın çok gergin ve şiş olması.sanki içi su dolu bir balon gibi hassas.sizin göğüslerde yaşadığınızı ben karnımda hissediyorum oğlum benimle oynarken karnıma atlıycak diye içim çıkıyor. ilk hamileliğimde 16 temmuz 2006 satımdı.28 ağustosta testim çift çizgi çıktı.bir hafta sonrada sabah bulantılarım ve sık idrara çıkma başladı.hatta geceleri okadar idrarım geliyorduki acaba tuvalettemi yatsam diyordum.tabi belirtiler bünyeden bünyeye değişir.benim karnımı içime çekince ağrım yok.aksine içime çekemiyorum.dedim ya içi su dolu balon gibi hassas.bence ilk zamanlardaki en önemli belirti iştah artması.ve karın şişliği(hassaslığı)[/QUOTE]

ilgine tşk ederim.. tabi belirtiler farklı olabiliyor.. buda benim 3. gebeliğim olcak. sanırım var gibime gelio.. isteyerek denediğimiz 2.ayımız.. ilk ay kimyasal oldu .. bu da 2.cisi.. inşş olur tabi.. bende karnımı içime çekemiyorum zaten sorun orda.. şiş sanki..

ölüyorum hastalıktan kızlar:2::2:

İş yerine ta öğlen dedimki öğlen yoğunluğu bitsin çıkıyım. Geberiyorum hastalıktan ateşim çıktı. Çıkıyım diyorum 1 saat daha dur öyle çık diyolar. Çıkmıycam bugün ama onlarada istedikleri gibi muamele yapıcam. Gidip rapor alıp yatıcam evde boş boş, onların vericeği 2 saatlik izne kalmadım. Çk kötüyüm diyorum anlamıyolar. Yazıklar olsun ya.Bi de dışarıdan bakan vayy şirkete bak nasıl güzel nasıl modern diyo

dua edin bana kızlar ilk kontrolüm bugün ve şimdi çıkıyorum çok korkuyorum ya iyi haberlerle gelirim inşallah:18:

inş hayrlı haberlerle gel cnm... ben geldim keseyi gördük ama kalp atışı yok daha üzüldüm biraz birde kan uyuşmazlığı çıktı bizde. tahlillerimin hepsi normal. 2 hafta bi dolu yasaklarım var ilişki yasak yolculuk ayakta durmak ağır kaldrmak herşey yasak.. sendende güzel haberler bekliorum

birde handecim insanın beli biraz kalınlaşıyor.ilk hamileliğimde ablam bana sen kesin hamilesin belin kalınlaşmış,kalçan yayvanlaşmış demişti.saol be diye kızmıştım.şimdide eşime sordum ki gerçekten bariz bir kalınlaşma var.eşim tartıya çık dedi.neden dedim.sen çık dedi.çıktım 600gr almıştım.eşim kesin hamilesin sen dedi.çünkü ben senin 3-4 kilo aldığını düşünmüştüm o yüzden tartıya çık dedim dedi.baktımki kilo almamışsın ama belin çok kalınlaşmış.ama dedim ya herkesin anatomisi farklı

Evet canım aynen bahsettiğin gibi. Sümüksü bi kıvamda, sölemesi ayıp tutunca uzayan tarzda.

bendede kan uyuşmazlığı var canım.ilk gebelikse sorun yok.27.haftada birde doğumdan hemen sonra anti rhogam diye bir iğne yaptırıyorsun okadar.bunlarda ikinci çocukta sorun olmasın diye.bu arda önemli bir bilgi kürtajda ilk çocuk sayılıyor.yani örneğin kürtaj olduysan ,kürtajdan hemen sonrada o iğneyi yaptırman gerekiyor

Çok geçmiş olsun.. bu salgın mahvetti herkesi. Özel sektör işte hepsi aynı.. Ben 5 aylık hamileyken çok fena öksürüğe yakalanmıştım işe giderken. 2 otobüs git gel in bin üşüt derken meğer ağır zatürre olmuşum(( patron görmüyodu bile halimi.. bende o görmüyosa bende görmüyorum diyip işten çıkmıştım..

tabikide yerleşme kanaması olmaz herkesde canım yarına kadar sabret zaman öyle yada böyle geçiyor işte sakın kafanada takma annesi ona bişey olmasın yeter

hah saol canım ya iyi o zaman.sanki genelde olmuş gibi okudum yerleşme kanaması da.neyse bakacaz artık cumaya bişey kalmadı.

Bende aynen öle yapcam yani.

Bu arada akşam hastaneye gidicem ama benden sinüzit için film istedi, regl ayın 6sında olmuştum. 1 haftadır ilişkşye giriyoduk. Ben film çektirsem bişey olurmu?:26:

ben bir türlü o akıntıyı yakalayamadım hep kuruyum...

Bu arada akşam hastaneye gidicem ama benden sinüzit için film istedi, regl ayın 6sında olmuştum. 1 haftadır ilişkşye giriyoduk. Ben film çektirsem bişey olurmu?:26:

Şimdi sinüzit için film çektirsem. Ay içinde hamile kalırsam bebeğe zararı olurmu?

sıcaklık ölçümüyle yumurtlama günü bulmayı biliyorum ama aceba normal bir dereceyle mi yoksa özel bi derecesi mi var ölçen ve bilen arkadaşların fikirilerini bekliyorum

canm sakın film falan çektirme sen git adam gibi rapor al yat dinlen bende bugün kötüyüm midem çok bulanıyo bide böle gidip geliyo san ki herşeyy :26:

canm sakın film falan çektirme sen git adam gibi rapor al yat dinlen bende bugün kötüyüm midem çok bulanıyo bide böle gidip geliyo san ki herşeyy :26:

Çok sık olmaya başladı ama tatlım ya. Ayda 2-3 kere olmaya başladı. Artık dayanamıyorum. Bu böyle baş ağrısı gibi olmuyo, gözlerim doğru düzgn görmüyo, gözlerim,alnım, burnum ve çevresini sanki mengene ile sıkıştırıyolarmış gibi baskı oluyo sürekli ve cidden çok az görüyorum. 2-3 ayda bir olsa kabulum ama artık çok sık oluyo. Onun için film istediler, biran önce ameliyatı falan olur en azından film çekilirsem dedim ama bilmiyorum akşam bi gidiyim durumu söyliyimde doktora. Geçen gittiğimde kızdı bana 1 ay korunun tedavini yapalım dedi, ben takmadım. Gidince ne diycek bana bilmiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…