gebelik.org sitesinde 2.gebelik haftasında şekliyle beraber anlatıyor canım.merhaba kızlar nazlıcım nasılsın bugün kızlar bişey sorucam şu yumurtlama gününü kendimiz anlayabilirmişiz akıntı artması oluyormuş böyle yapışkan kıvamlı uzayan bir akıntı oluyormuş bilgisi olan varmı:2:
gebelik.org sitesinde 2.gebelik haftasında şekliyle beraber anlatıyor canım.
salgı inceleme yöntemi ile yumurtlama gününün belirlenmesi diye anlatıyor.yazıyı buraya aktarıcaktım yapamadım
bişi sorcam.. benim bat 6 mart ama.. karnım şiş.. karnımı içime çekiodum şimdi çekmeye çalışınca mesela acıo.. kasıklarımda batma var.. belimin yanlarında ağrı var. bide göğüslerim şşmeye başladı.. geçen ayda böyle oldu ama bu kadar erken olmadı bunlar..
sende olmuşmuydu ilk gebeliğinde
merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum son adet tarihim19 ocaktı.ama şubat12de adet oldum 1-2 gün herzamankinden çok az sürdü. tam gebeliğin olması gereken zamanda ilişkiye girdik. ama çok erken adet oldum.sizce böyle bi bilgisi olan varmı. üstüne adet görme dedikleri şey bu olabilir mi?
ölüyorum hastalıktan kızlar:2::2:
dua edin bana kızlar ilk kontrolüm bugün ve şimdi çıkıyorum çok korkuyorum ya iyi haberlerle gelirim inşallah:18:
bişi sorcam.. benim bat 6 mart ama.. karnım şiş.. karnımı içime çekiodum şimdi çekmeye çalışınca mesela acıo.. kasıklarımda batma var.. belimin yanlarında ağrı var. bide göğüslerim şşmeye başladı.. geçen ayda böyle oldu ama bu kadar erken olmadı bunlar..
sende olmuşmuydu ilk gebeliğinde
merhaba kızlar nazlıcım nasılsın bugün kızlar bişey sorucam şu yumurtlama gününü kendimiz anlayabilirmişiz akıntı artması oluyormuş böyle yapışkan kıvamlı uzayan bir akıntı oluyormuş bilgisi olan varmı:2:
inş hayrlı haberlerle gel cnm... ben geldim keseyi gördük ama kalp atışı yok daha üzüldüm birazbirde kan uyuşmazlığı çıktı bizde. tahlillerimin hepsi normal. 2 hafta bi dolu yasaklarım var ilişki yasak yolculuk ayakta durmak ağır kaldrmak herşey yasak.. sendende güzel haberler bekliorum
İş yerine ta öğlen dedimki öğlen yoğunluğu bitsin çıkıyım. Geberiyorum hastalıktan ateşim çıktı. Çıkıyım diyorum 1 saat daha dur öyle çık diyolar. Çıkmıycam bugün ama onlarada istedikleri gibi muamele yapıcam. Gidip rapor alıp yatıcam evde boş boş, onların vericeği 2 saatlik izne kalmadım. Çk kötüyüm diyorum anlamıyolar. Yazıklar olsun ya.Bi de dışarıdan bakan vayy şirkete bak nasıl güzel nasıl modern diyo
tabikide yerleşme kanaması olmaz herkesde canım yarına kadar sabret zaman öyle yada böyle geçiyor işte sakın kafanada takma annesi ona bişey olmasın yeter
Çok geçmiş olsun.. bu salgın mahvetti herkesi. Özel sektör işte hepsi aynı.. Ben 5 aylık hamileyken çok fena öksürüğe yakalanmıştım işe giderken. 2 otobüs git gel in bin üşüt derken meğer ağır zatürre olmuşum(( patron görmüyodu bile halimi.. bende o görmüyosa bende görmüyorum diyip işten çıkmıştım..
merhaba kızlar nazlıcım nasılsın bugün kızlar bişey sorucam şu yumurtlama gününü kendimiz anlayabilirmişiz akıntı artması oluyormuş böyle yapışkan kıvamlı uzayan bir akıntı oluyormuş bilgisi olan varmı:2:
Bende aynen öle yapcam yani.
Bu arada akşam hastaneye gidicem ama benden sinüzit için film istedi, regl ayın 6sında olmuştum. 1 haftadır ilişkşye giriyoduk. Ben film çektirsem bişey olurmu?:26:
günaydın...
herkese hamile kalmalı günler diliyorum...bugün dersim geç başlıyo güzel kahvaltı yaptım keçi sütü almıştım içtim :) belki hamileyimdir diye saglıklı besleniyorumhalimeee bakk dertlii çall kemanncıı
kızlar bende o ovulasyon programını indirdim süper bişe ama 30 günlük trial yani.. senelik ücreti 16 liraymıs 30 gün bi kullanacam :) beğendim almayı düşünüyorum.. bu arada sıcaklık ölçümünü normal termometreyle mi yapıyorsunuz ? bende onu almayı düşünüyorum çünkü benim adetlerimin arasında 32 gün var sikluslarım uzun :26::26: o sıcaklık ölçümünü kullanmalııyım yoksa anlayamam yumurtladığımı :26: eşim , yumurtladıgın günü tam olarak biliyorsan o gün sonunda kiloduna bakarsan iyice, düşen yumurtayı görürsün demişti, insan gözüyle görülebilecek tek hücre yumurtaymış
bebek cinsiyeti gebelik ve herhangi genetik oluşumlarla genetik hastalıklar bozukluklar ...vs..vs...embriyo ile ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ; eşim yrd. doç ; branşı genetik, sizin için sorabilirim...Allah hepinizin karnını bebekle doldursun inşallah
canm sakın film falan çektirme sen git adam gibi rapor al yat dinlen bende bugün kötüyüm midem çok bulanıyo bide böle gidip geliyo san ki herşeyy :26:Bende aynen öle yapcam yani.
Bu arada akşam hastaneye gidicem ama benden sinüzit için film istedi, regl ayın 6sında olmuştum. 1 haftadır ilişkşye giriyoduk. Ben film çektirsem bişey olurmu?:26:
canm sakın film falan çektirme sen git adam gibi rapor al yat dinlen bende bugün kötüyüm midem çok bulanıyo bide böle gidip geliyo san ki herşeyy :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?