Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Şimdi sinüzit için film çektirsem. Ay içinde hamile kalırsam bebeğe zararı olurmu?

Ben 5 aylık hamileyken röntgen çektirmiştim zatürre olduğumda, koruma takmışlardı. sende söylersin gebelik şüphem var die ona göre bişey yaparlar. ama bu dönemde bişey olacağını sanmam

sıcaklık ölçümüyle yumurtlama günü bulmayı biliyorum ama aceba normal bir dereceyle mi yoksa özel bi derecesi mi var ölçen ve bilen arkadaşların fikirilerini bekliyorum

Canım ateşin normalinden daha az olunca yani ateşin düşünce yumurtlama günün oluyo. Bide bebek olduysa yerleşme esnasında ateşin düşük oluyor. Normal bildiğimiz dereceyle dil altından ölçersen daha iyi olur.

Ben 5 aylık hamileyken röntgen çektirmiştim zatürre olduğumda, koruma takmışlardı. sende söylersin gebelik şüphem var die ona göre bişey yaparlar. ama bu dönemde bişey olacağını sanmam

sağol canım daha bebek varmı yokmu bilmedikleri için pek önemsemiyolar sanırım. Eve gidip bi buğu yapıyımda sonra duruma bakıyım:2:

ay canm benim ya kıyamam sana ama bebiş varsa zararlı olur :(

sağol canım daha bebek varmı yokmu bilmedikleri için pek önemsemiyolar sanırım. Eve gidip bi buğu yapıyımda sonra duruma bakıyım:2:

sinüs rinse kıt diye bir şey var.bende ayda 2-3 defa sinüzit olurdum.dünyanın antibiyotiğini içerdim.ilaç bitince bir süre sonra aynı olurdu.okadarki sinüslarim genzime akar,boğazlarımıda tahriş ederdi.bu sinüs rinse kitin içinde boş plastik şişe ve yanında 15-20 tane kit var.bu kitlerde mineral tuz ve karbonat karışımı.plastik şişeye söylenen yerine kadar içme suyu koup,bir kiti içine boşaltıp solusyon yapıyorsun.derin nefes alıp,burnunun bir deliğine sıkıyorsun.şişe özel yapısı sayesinde basınçlı olarak suyu fışkırtıp,diğer burun deliğinden solusyonu çıkartıyor.ben bu iaçtan sonra bir daha ağır sinüzit olmadım.1-2 günlük hafif baş ağrısıyla atlatıyorum.eskiden oturup ağlardım.

arkadaşlar geceleri üşüme ve bazen de ateş basması belirti midir? dün gece de birden uyandım midem bulanıyordu gerçi daha bat a 2 gün var ama

kızlar benim kasık ağrılarım bugün dahada belirgin psikolojik mi demiştim ama yok ya batıyor yani eminim :) resmen batıyorr hayırdır inşallah ben üşütmedimse bu ay hamileyim galiba bu günler gecer mi şimdi offf offfff idrarda en erken ne zaman belli olur 3-5 gün kala yapsam cıkarmı silik de olsa cıkanlar varmış

cerenim sen böyle 9 ay nasıl geçiricen arkadaşım... sakin ol.. varsa da bebiş zaten panik doğacak sayende:)

canım benim idrarda bigün öncesinde belli oldu.kanda daha çabuk çıkıor.inşallah allah gönlüne göre verir:)

Canım aynı belirtiler bende de var, regl günüm dündü testte çıkmadı.. bi kaç marka var erken gebelik testi onlarda çıkıyor. Benim ilk hamileliğimde günümde çıkmıştı belirgindi hemde ikinci çizgi.. şimdi o test markasını bulamadım buralarda. hem ucuz hemde erken gösteriyor.. Adı ONCOMED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…