Şimdi sinüzit için film çektirsem. Ay içinde hamile kalırsam bebeğe zararı olurmu?
sıcaklık ölçümüyle yumurtlama günü bulmayı biliyorum ama aceba normal bir dereceyle mi yoksa özel bi derecesi mi var ölçen ve bilen arkadaşların fikirilerini bekliyorum
Ben 5 aylık hamileyken röntgen çektirmiştim zatürre olduğumda, koruma takmışlardı. sende söylersin gebelik şüphem var die ona göre bişey yaparlar. ama bu dönemde bişey olacağını sanmam
ay canm benim ya kıyamam sana ama bebiş varsa zararlı olur :Çok sık olmaya başladı ama tatlım ya. Ayda 2-3 kere olmaya başladı. Artık dayanamıyorum. Bu böyle baş ağrısı gibi olmuyo, gözlerim doğru düzgn görmüyo, gözlerim,alnım, burnum ve çevresini sanki mengene ile sıkıştırıyolarmış gibi baskı oluyo sürekli ve cidden çok az görüyorum. 2-3 ayda bir olsa kabulum ama artık çok sık oluyo. Onun için film istediler, biran önce ameliyatı falan olur en azından film çekilirsem dedim ama bilmiyorum akşam bi gidiyim durumu söyliyimde doktora. Geçen gittiğimde kızdı bana 1 ay korunun tedavini yapalım dedi, ben takmadım. Gidince ne diycek bana bilmiyorum:18:
sağol canım daha bebek varmı yokmu bilmedikleri için pek önemsemiyolar sanırım. Eve gidip bi buğu yapıyımda sonra duruma bakıyım:2:
sağol canım daha bebek varmı yokmu bilmedikleri için pek önemsemiyolar sanırım. Eve gidip bi buğu yapıyımda sonra duruma bakıyım:2:
hamilelik şüphem var dersen kurşun yelek giydirirler birşey olmaz canım
geçen gittiğimde şüphem var dedim. O zaman şüphen olmadığında gel dedi =( regl olduğumdada sinüzitim böyle kötü olmuyo
olabiliyo canm ben bir an üşüyorum sonra bi bakmışım alev alev yanıyorum olabilir yaniiarkadaşlar geceleri üşüme ve bazen de ateş basması belirti midir? dün gece de birden uyandım midem bulanıyordu gerçi daha bat a 2 gün var ama
kızlar benim kasık ağrılarım bugün dahada belirgin psikolojik mi demiştim ama yok ya batıyor yani eminim :) resmen batıyorr hayırdır inşallah ben üşütmedimse bu ay hamileyim galiba bu günler gecer mi şimdi offf offfff idrarda en erken ne zaman belli olur 3-5 gün kala yapsam cıkarmı silik de olsa cıkanlar varmış
kızlar benim kasık ağrılarım bugün dahada belirgin psikolojik mi demiştim ama yok ya batıyor yani eminim :) resmen batıyorr hayırdır inşallah ben üşütmedimse bu ay hamileyim galiba bu günler gecer mi şimdi offf offfff idrarda en erken ne zaman belli olur 3-5 gün kala yapsam cıkarmı silik de olsa cıkanlar varmış
olabiliyo canm ben bir an üşüyorum sonra bi bakmışım alev alev yanıyorum olabilir yanii
olabiliyo canm ben bir an üşüyorum sonra bi bakmışım alev alev yanıyorum olabilir yanii
off millet bir kazaya kurban gider hemen hamile kalir benim 2nci oldu daha bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?