Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm insanlar senelerce beklio biraz sabret biz yine şanslı sayılırız en azında hamile kalabilioruz

HAKLISIN CANIM.. ALLAH HERKESE NASIP ETSIN... isin kotu tarafi esim istemiyor cocuk fallan ben istiyorum ee tek tarafli olunca da zor oluyor boyle kaza kursunu olsa diye dua ediyoruz :)))))))))

gününü bekleyemiyorum cok merak ediyorum bu testi sorayım bakayım bulursam alırım hayırlısı olsn hakkımızda ben 3-5 gün kala yapmaya baslarım yoksada rahatlarım en azından günü gecene kadar yokmu diye rahat ederm :)) ya varsaaa

kızlar birşey sorcam adetin hemen bitiminde hamile kalınırmı (gerçi ablam hamile kalmıştı ama) birde 3 gündür başım ağrıyo ve bugün belim de cok kötü ağrıyor halende devam ediyo ayrıca adetime daha çok var

evet canm ben 7 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile

benimde ablam adetinin 6.günü hamile kalmıştı canım.bir ay çift yumurtlama olabiliyormuş.birini adetle atarken diğeri döllenme için bekliyor olabiliyormuş.

evet canım ben de adet bitiminden bir gün sonraki ilişki ile hamile kalmıştım.umarım hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…