cerenim sen böyle 9 ay nasıl geçiricen arkadaşım... sakin ol.. varsa da bebiş zaten panik doğacak sayende:)
hande ya sorma nolcak böyle bilmiyorum taktım resmen karnım acıdıkça zevk alıyorum mazoşist miyim neyim bilmem ki :))
cnm insanlar senelerce beklio biraz sabret biz yine şanslı sayılırız en azında hamile kalabilioruz
Canım aynı belirtiler bende de var, regl günüm dündü testte çıkmadı.. bi kaç marka var erken gebelik testi onlarda çıkıyor. Benim ilk hamileliğimde günümde çıkmıştı belirgindi hemde ikinci çizgi.. şimdi o test markasını bulamadım buralarda. hem ucuz hemde erken gösteriyor.. Adı ONCOMED
ben 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendimm sonra emin olmak için kan testi yaptırdımminşallah canım sen hamileliğini öğrenmeden önce bat ın ayın kaçıydı? sanırım sen battan önce öğrendin
en son cuma akşamı ölçtüm 36.4 tüüBu arada sen ateşini ölçüyomusun bu ara canım durumu nedir ateşinin?
evet canm ben 7 gün kala öğrendim erken gebelik testi ilekızlar benim kasık ağrılarım bugün dahada belirgin psikolojik mi demiştim ama yok ya batıyor yani eminim :) resmen batıyorr hayırdır inşallah ben üşütmedimse bu ay hamileyim galiba bu günler gecer mi şimdi offf offfff idrarda en erken ne zaman belli olur 3-5 gün kala yapsam cıkarmı silik de olsa cıkanlar varmış
ben 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendimm sonra emin olmak için kan testi yaptırdımm
en son cuma akşamı ölçtüm 36.4 tüü
sen bakma handeyedaha adetimiz biteli 1 hafta oldu nerdeyse hamileyim dicek şimdiden. Kendi daha tez canlı haberi yok [/QUOTE
doğru söylüyosun :)) hepimizde aynıyız ya heyecan stres gelecek adetide geciktiriyoruz bekleyelim bakalım nolcak görücezz hepimizde hamiş olsak ne güzel olur
sen bakma handeyedaha adetimiz biteli 1 hafta oldu nerdeyse hamileyim dicek şimdiden. Kendi daha tez canlı haberi yok [/QUOTE
doğru söylüyosun :)) hepimizde aynıyız ya heyecan stres gelecek adetide geciktiriyoruz bekleyelim bakalım nolcak görücezz hepimizde hamiş olsak ne güzel olur
ahh ahhh evet vallahi ya. Hep beraber olsak şöyle. Burda bat'dan değilde doğum zamanlarından konuşsak
kızlar birşey sorcam adetin hemen bitiminde hamile kalınırmı (gerçi ablam hamile kalmıştı ama) birde 3 gündür başım ağrıyo ve bugün belim de cok kötü ağrıyor halende devam ediyo ayrıca adetime daha çok var
evet canm ben 7 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile
evet canım ben de adet bitiminden bir gün sonraki ilişki ile hamile kalmıştım.umarım hamilesindirkızlar birşey sorcam adetin hemen bitiminde hamile kalınırmı (gerçi ablam hamile kalmıştı ama) birde 3 gündür başım ağrıyo ve bugün belim de cok kötü ağrıyor halende devam ediyo ayrıca adetime daha çok var
corotests diye bi marka canm ben internetten getirttim ama bazı eczanelerdede var diyolar bi abk hayırlı hbrlerle gelcanım benim allah bagışlasın testin adı neydi söylesen de onu alsam bari geçmiyor günlerrrr
peki ben susuyorium madem öyle..
çıkıyorum zaten iyi akşamlar sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?