Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm o ateş olayı hikaye ya ben bi yerde okudum hamileyken 37 nn altına inmezmiş benim 37 olmadı hiç 36.9 bile oldu ama sonra düştü

zaten hamilelik boyunca devam etmiyoki o adet tarihini geçinceye kadar devam ediyo tatlım ya. Topik varya bununla ilgili arada bi bakıyorum ama ben bu kadarımı anladım

hemen 1 haftada belirti olmz heralde ama 2 gündür başım ağrıyo ve belim bugün kopucak gibi agrıyo
yok canım öyle hemen belirti yaşamaya başlamazsın,hatta ben adetim geçene kadar hiçbir belirti yaşamamıştım.adetim geçtiğinde bile normal adet gecikmesidir diye düşünmüştüm hamilelik aklıma bile gelmemişti.baktım 10 gün geçti hala tık yok o zaman aklıma hamile olabileceğim gelmişti de test yapmıştım.hatta test yaptığım da bile hiçbir hamilelik belirtim yoktu

zaten hamilelik boyunca devam etmiyoki o adet tarihini geçinceye kadar devam ediyo tatlım ya. Topik varya bununla ilgili arada bi bakıyorum ama ben bu kadarımı anladım
yok canm hamile kaldıktan sonra hiç 37 nn altına inmezmiş o dönem ben çok okudum hatta üzüldüm 37 olmayınca tüh dedim bu ay da yok hatta bi ara hamişlere dedim ateşinizi ölçün bi dedim

öfff ben galiba hamile değilim adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı bugün 22 sinde oluyorum normalde ama yoğun ağrım vardı bugün.ilk denememizdi başlarda kararsızdım ama şimdi gerçekten istiyorum karnım ağrıyınca üzüldüm

dua edin bana kızlar ilk kontrolüm bugün ve şimdi çıkıyorum çok korkuyorum ya iyi haberlerle gelirim inşallah:18:

meliscim lütfen listeden beni sil.bu topicten tamamen çıkıcam.çok kırıldım çünkü.kandilin ilk günü herkesin kandilini kutladım kimse cvp vermedi.kendi kendime herkese selam deyip,sohbet etmeye çalıştım ama bir iki kişi cvp verip geçti gitti.hatta o günde "kimse cevap vermiyor.peki kızlar deyip"üzgün yüz yaptım.kimse aa niye öyle diyorsun demedi ki bayağı uzun bir sürede online kaldım. ben hepinizi en baştan beri takip ettiğimi,dualarımında sizlerle olduğunu belirtmiştim.en baştan mesajlarıma bakarsan ki yanılmıyorsam cumartesi ilk girmiştim. kimseye sorum olmamış,aksine herkese yardımcı olabildiğime inandığım bilgiler vermeye çalışmıştım.bugün gülse 84 kan uyuşmazlığı varmış üzgündü,üzülme bendede var,tedavisi budur deyip bilgi verdim cevap bile gelmedi.nazlı sinüzit olmuş,bir ilaç ismi önerdim cevap vermedi.güneş_16 saolsun akıntıyla ilgili birşey sormuştu cevap verdim teşekkür etti.hande bu topicte bana soru soran tek kişi oldu oda bugün.daha önce ilk girişimde onada birşeyler yazmıştım cevap yazmamıştı.yanlış anlamayın farkında değilsiniz ama gurup kurmuşsunuz aranızda.ya tabi olabilir en baştan beri tanışıyorsunuz siz.daha samimi olmanız normal ama bende aranıza girebilimek için baya bir çırpındım.ben kendimi şuan çok kötü hissediyorum.benim zaten bir çocuğum var,size çocuğu olmayan birinden daha fazla deneyimli olduğum için,artı yaşımda sizden büyük olduğu için yardımcı olabileceğimi düşünmüştüm.birbirinize belirti sorup duruyorsunuz.ben bugün bir mesajımda değişik bir belirti yazdım kimse yorum bile yapmadı.acaba adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor yazsaydım dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum.benim bu ay ikinci denemem.kimse bana hadi hayırlısı demedi.yanılmıyorsam adeısila güzel bir mesaj atmıştı.en büyük isteğim hamile olduğumu burda size söyleyp,sizinde beni tebrik etmenizdi.mendil sallamanızdı neyse dualarım gene sizlerle.cevap verende saolsun,vermeyende.ben sizleri üyelik girişimi yapmadan okuyup takip etmeye çalışıcam.meliscim umarım dr randevun çok ama çook ii geçmiştir.hepiniz kendinize iyi bakın.umarım en kısa zamanda anne olursunuz...

bence hamilesin sen

cnm alınganlık etme bazen burda her yazdığına herkes bişi yazmıyor. böyle yapmana üzüldüm gerçekten. yargısız infaz yapıosun kendi adıma söyllim ben buraya yazdıktan yarım saat sonra çıktım ve uyudum daha şimdi okudum senn bana yazdığın yorumu. hamilelelik malum uyku yapıyor daha şimdi okuduğm şeye daha önceden yorum yapamazdım tabiikide. kendi adıma konuşuorum böyle düşünmene üzüldüm ve kırıldım.

daha öncesinde korundun mu hapla falan canım?

banada sinüzit için ilaç adı yazdı ilacı netten araştırıyodum, sitelere baktım yorumlara baktım. Geldiğimde sayfa geçmişti, başka birinede bişi yazıyodum unuttum gitti.

canım ailede olan rahatsızlıklar sonraki nesle taşınıyor..bu konuyla ilgili eşimle çok konuştuk çünkü benim babam da epilepsi hastası, tabi eşimin ailesinde olmaması hastalıgın geçme riskini %50 azaltıyor..ama yinede çıkma ihtimali sıfır değil..tabi azalıyor, çıkmaz diye bir garanti yok maalesef..özellikle kanser hikayesi ailenizde coksa özellikle eşinin cok dikkat etmesi lazım her yıl mutlaka kontrol ettirsin kendini baştan aşağı, şeker ve tansiyonda genetik olarak geçiyor seninde bunlara dikkat etmen lazım yani sen saglıklı beslenerek bu durumu çözebilirsin çünkü türklerde beslenme alışkanlıklarından dolayı tansiyon ve şeker hastalıkları çok fazla..

ikiz meselesine gelince ikizler çift yumurta ikiziyse sizin ikiziniz olmaz ama eğer tek yumurta ikizleriyse o ailedekiler çıkma ihtimali var..çift yumurta ikizi kadından kaynaklanır..

yaa duygucum ben seni takip ediyorum yazdıklarından belli tecrübeli olduğun zaten
ama ben biraz problemli birisiyim uykum falan belli olmuyor gece gelince kimse olmuyor denk gelsek kaynatırız
birde bizden çok tecrübeli olunca sana öğüt verecek pek bişey kalmıyor ondan sana öyle geldi
bende yeni girdim senle aynı zamanlarda sanırım daha eski olanlar daha çok tanıyordur ondan ama
hepimizim heyecanı stresi aynı burda
zaman zaman böyle kırılgan olabiliyoruz malum biz kadınlar ama en kısa zamanda seni burda tekrar görmek isterim
bazen böyle kırılganlıklardan büyük dostluklar doğarmış
en kısa zamanda rabbim hepimize bayrakları sallamayı nasip eder inşaallah

nazlıcım sen düşük için dualar araştıracaktın naptın araştır ve mutlaka oku lütfen

valla banada kimse cevap vermiyo :) ben cevap veriyorum genelde

neyse sorun değil ama buna verin cevap hanımlar bugün ben termometre aldım ateşimi ölçtüm adetime 2 gün kaldı ateşim 35.7 yani hamile değil miyim buna göre anlaşılır mı ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…