Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla tatlım hiçbir fikrim yok ama genelde kızların tecrübelerine göre 37 nin üstünde oluyormuş gebelikte yinede buna şartlanma sakın inşallah hamilesindir fıstık yaww

yok bacım yok hamile değilim bence boşuna kendimi kaptırmak istemem daha önce 11 haftalık bebeğimi düşürdüm bu eylülde :26: o zaman ateş ateş yanıyordum şimdi öyle değil ama kaç günlerdir baş dönmesi halsizlik hafifte bulantım var ondan böyle meraklandım bişe mi var diye:97:

Kızlar tekrar merhaba.Aranıza yeni katılmışken bir hafta da ara verdim.Unutmamışsınızdır umarım beni.Adet belirtilerinin dışında bir çok değişiklik hissedip o kadar umutlanmışken yine adet oldum.Allahtan annemlerle beraberdim de moral bozukluğunu çabuk atlattım.bana polikistik over teşhisi konmuştu.Bugün yüne hormon testi yaptırdım.değerlerim düzelmiş ve 5 cmlik bir kist vardı erimiş,kaybolmuş.Çok sevindimDr. hiç bir tedavi uygulamayalım birkaç ay sonra bebiş olmazsa tekrar gel dedi.Başka bir doktora daha muayene olmayı düşünüyorum.Bu arada soğan kürü kullandım.Kistim oyüzden erimiş olabilir.Çok umutlandım bu defa.İnanıyorum hayırlısıyla Rabbim kısa zamanda nasip edecek.

renkliatlascım bence ateş ölçme okadar güvenilir bişey degil ben güvenmiyorum en azından
benimde adetime 2 gün kaldı başka belirtin varmı senin
ben hep adet olacam diye düşünüyorum

gelceksin cnm inşş ii haberlerle...:) bekliyoruz..

melis nerdesin haberlerini bekliyorummmmmm.......

kızlarrr iyi haberlerle gelemedim daha doğrusu kendimde birşey bilmeden geldim :44: doktorum burtoma yolladı daha ayrıntılı istedi kendisi bakma gereği bile duymadı bir dünya idrar ve kan tahlili istedi pıhtılaşmaya da bakılcak önceki sorunlu gebelik olduğu için bunda ilk önce araştırma yapmaya karar verdi yarın tahliller için gidicem burtomdan da cumaya randevu aldım sanırım herşey cuma günü belli olucak hayırlısı diyorum artık hiç bişeyi takmıyorum canlarım akıllandım birazcık :26:

allahımmm biz nekadar pimpirikli hatunlarız degilmi ya inşallah bebişin şuan senledir ama degilsede ne güzel hamiş olabilion acaba ben olabilecemmi ya daha 4 aylık evliyimde hayırlısı bakalım tatlım azcıcık daha sabret sabır çok zor biliomda olsun sen yinede sabret

geçmiş olsun diyecektim ama zaten geçmiş bile süper soğan küüryle çok kişinin kistinin kaybolduğunu duydum
en kısa zamandada umuduna kavuşman dileğiyle

renkliatlascım bence ateş ölçme okadar güvenilir bişey degil ben güvenmiyorum en azından
benimde adetime 2 gün kaldı başka belirtin varmı senin
ben hep adet olacam diye düşünüyorum

belim ağrıyo çok ayakta kalınca, mecbur kalıyorum gün boyu bide başımı saga sola döndürünce baş dönmesi sersemlik oluyo normalde olmazdı cok sık acıkmaya başladım sabahlarıda belli belirsiz cok cok hafif bi mide bulantım var akıntım yok denecek kadar az , bugün akıntı değılde sanki bi kaç damla sıvı su gibi bişe damlamıs kilodum ıslaktı vajinadan gelen bişe bu anlamadım nedir? bacaklarım gece ağrıyor...senin var mı belirti?

yapma ya allah yardımcın olsun inşallah canım hep dua et cumaya kadar offf ya eskiden hamile kalırdın sorada doğururdun bide bu problemler çıktı ya cumaya az kaldı sabret lütfen bacım

kırmızılar geldi..ne kadar üzgün olduğumu anlatamam

Canım çok üzüldüm anlatamam.Ben kesin hamiş olduğunu düşünüyordum.forumu açınca senin hamilelik haberini aradım.Ben de kırmızıları gördüm maalesef.ama önümüzdeki aylar daha umutluyum.Bir önceki msjımda yazdığım gibi her şey daha iyiye gidiyor.Sen de sakın üzülme canım.artık önümüzdeki ay güzel haberler vermek nasip olur inşallah.

hayırlısı olsun ... kendimi çok dinliyorum bende dinleye dinleye doğurcam

geçmiş olsun diyecektim ama zaten geçmiş bile süper soğan küüryle çok kişinin kistinin kaybolduğunu duydum
en kısa zamandada umuduna kavuşman dileğiyle

Teşekkür ederim.Senin adet gününe 2 gün kalmış sanırım.Umarım güzel haberler alırız.Burada sizleren güzel haberler almak çok umutlandırıyor beni.

yapma ya allah yardımcın olsun inşallah canım hep dua et cumaya kadar offf ya eskiden hamile kalırdın sorada doğururdun bide bu problemler çıktı ya cumaya az kaldı sabret lütfen bacım

vallahi öyle canım ama yapıcak bişey yok işte Allah bilir bundan sonrasını bu sefer daha tedbirli olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider..sabır taşı olcam kızzz

yaaaaa kocamın gelmesine 40 dk kaldı daha yemek yok offf size bağlandım hatunlar yaw neyse ben çıkıyımda yemek yapayım sora hemen girip kaldığım yerden devm ederim datlularımmmmmmmmmmmm

vallahi öyle canım ama yapıcak bişey yok işte Allah bilir bundan sonrasını bu sefer daha tedbirli olmaya çalışıyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider..sabır taşı olcam kızzz

bukadar sabrının karşılıgında allah sana çok tatlı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahta sende sabrının meyvesini yersin tatlım yaaa azcıcık kalmış zatan dayan

ayyy yaşasın bugün herkes bana hamileymişim gibi yazdı. Çok sevindim ya allah söyletti galiba
daha hamiş değilim ama bu aydan umutluyum İNŞALLAH
inşaallahhhh

benimde bunların hepsi var ilaveten göğsümde ağrıyor hemde çok fena sızlıyor
bacaklarım agrıyor belimde agrıyor ama yorulunca
akıntım çok fazla yok benim birgün çok olduysa birgün hiç olmadı mesala
günüm geçmeden test yapmıcam kesin kararlıyım
kendime inanmıyorum belirtilerimi bastırmaya çalışıyorum nasılsa adet olurum diyorum
yinede burayı okuyunca heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…