- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
valla banada kimse cevap vermiyo :) ben cevap veriyorum genelde
neyse sorun değil ama buna verin cevap hanımlar bugün ben termometre aldım ateşimi ölçtüm adetime 2 gün kaldı ateşim 35.7 yani hamile değil miyimbuna göre anlaşılır mı ayol?
inş hayrlı haberlerle gel cnm... ben geldim keseyi gördük ama kalp atışı yok daha üzüldüm birazbirde kan uyuşmazlığı çıktı bizde. tahlillerimin hepsi normal. 2 hafta bi dolu yasaklarım var ilişki yasak yolculuk ayakta durmak ağır kaldrmak herşey yasak.. sendende güzel haberler bekliorum
bukadar sabrının karşılıgında allah sana çok tatlı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahta sende sabrının meyvesini yersin tatlım yaaa azcıcık kalmış zatan dayan
renkliatlascım bence ateş ölçme okadar güvenilir bişey degil ben güvenmiyorum en azından
benimde adetime 2 gün kaldı başka belirtin varmı senin
ben hep adet olacam diye düşünüyorum
Kızlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar. Bugün hastaydım kimseye doğru düzgün bişey yazamadım.Kusura bakmayın. Çok seviyorum hepinizi
Canım çok üzüldüm anlatamam.Ben kesin hamiş olduğunu düşünüyordum.forumu açınca senin hamilelik haberini aradım.Ben de kırmızıları gördüm maalesef.ama önümüzdeki aylar daha umutluyum.Bir önceki msjımda yazdığım gibi her şey daha iyiye gidiyor.Sen de sakın üzülme canım.artık önümüzdeki ay güzel haberler vermek nasip olur inşallah.
kızzz cumaya kadar sabret sora inşallah mendiller sanada sallansın az kaldı eylene eylene bebişi al kucagına inlallah sorada bana taktikler ver yine nazlıyla senikinizde hamişsiniz bence
alem kız valla güldürüyon iyi geliyon banaha tatlım ya bende dinleye dinleye dokuz doğurdumda bebek doğuramadın daha
amin inşaallah.aynen banada umut oluyor.Teşekkür ederim.Senin adet gününe 2 gün kalmış sanırım.Umarım güzel haberler alırız.Burada sizleren güzel haberler almak çok umutlandırıyor beni.
yaaaaa kocamın gelmesine 40 dk kaldı daha yemek yok offf size bağlandım hatunlar yaw neyse ben çıkıyımda yemek yapayım sora hemen girip kaldığım yerden devm ederim datlularımmmmmmmmmmmm
burtom ne demek canm bence önemli bişi yok sadece tedbir amaçlı testler yapılıyodur bundan emin ol ve içini ferah tut bebeğine zarar verme sakınnnkızlarrr iyi haberlerle gelemedim daha doğrusu kendimde birşey bilmeden geldim :44: doktorum burtoma yolladı daha ayrıntılı istedi kendisi bakma gereği bile duymadı bir dünya idrar ve kan tahlili istedi pıhtılaşmaya da bakılcak önceki sorunlu gebelik olduğu için bunda ilk önce araştırma yapmaya karar verdi yarın tahliller için gidicem burtomdan da cumaya randevu aldım sanırım herşey cuma günü belli olucak hayırlısı diyorum artık hiç bişeyi takmıyorum canlarım akıllandım birazcık :26:
sen yazmasanda online olduğunu bilelim senin varlığın yeterKızlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar. Bugün hastaydım kimseye doğru düzgün bişey yazamadım.Kusura bakmayın. Çok seviyorum hepinizi
kızzz cumaya kadar sabret sora inşallah mendiller sanada sallansın az kaldı eylene eylene bebişi al kucagına inlallah sorada bana taktikler ver yine nazlıyla senikinizde hamişsiniz bence
1 canm 10 geçti ve negatifse strestendir çünkü kanda muhakkak çıkardı ama yinede tedbirli ol kimi insan 3 ay sonra kanda anca öğrenende vararkadaşlar benim reglim 10 gün gecikti normalde 28 29 günde olurdu arada 31 32 olduğuda olurdu ama hiç bukadar gecikmedi 6. gecikme günü ve 9. gün idrar testi yaptım negatif ilk 1 saat falan sonra 8 9 saat geçince baktım ipince bi çizgi bu renkleme falandır herhalde okadar saat sonraki sonuç geçersizdir diye düşündüm ama yine şüphelerimi yenemedim 10. gecikme günüm bugün kan testi yaptırdım 0,100 çıktı doktor gebelik yok stres falandır dedi ama yinede bi şüphem var bundan sonra artık olmaz demi tecrübesi olanlar cvplarsa sevinirim şuan istemediğimiz bi gebelik sevinmiştik tekrar çıkmaz herhalde demi adet olmayı istiyorum artık kasık ağrım göğüs ağrım var artık olsumn bu saatten sonra bi sürpriz olmaz demi
sen yazmasanda online olduğunu bilelim senin varlığın yeter
canım ya valla çok seviyorum sizi. Bugün o kadar hastaydım, o kadar keyifsizdimki her bir cümlenizi okudum anladım. Yarına bomba gibi gelmek istiyorum yanınıza
arkadaşlar bilgisi olan kimse yokmu
canm 10 gün geçmiş kanda olsa çıkardı ben adetime 6 günkala öğrendim kandan ama bünyeden bünyeye değişebiliyo benim bi ablam 3 ay sonra öğrendi kanda oladabilir yaiarkadaşlar benim reglim 10 gün gecikti normalde 28 29 günde olurdu arada 31 32 olduğuda olurdu ama hiç bukadar gecikmedi 6. gecikme günü ve 9. gün idrar testi yaptım negatif ilk 1 saat falan sonra 8 9 saat geçince baktım ipince bi çizgi bu renkleme falandır herhalde okadar saat sonraki sonuç geçersizdir diye düşündüm ama yine şüphelerimi yenemedim 10. gecikme günüm bugün kan testi yaptırdım 0,100 çıktı doktor gebelik yok stres falandır dedi ama yinede bi şüphem var bundan sonra artık olmaz demi tecrübesi olanlar cvplarsa sevinirim şuan istemediğimiz bi gebelik sevinmiştik tekrar çıkmaz herhalde demi adet olmayı istiyorum artık kasık ağrım göğüs ağrım var artık olsumn bu saatten sonra bi sürpriz olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?