Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde göğüslerim felaket milka ineği gibi oldum şiştiler ağrıyolar ama regl öncesi hep öyle oluyor...meme ucu ılık ordan tahmin ediyorum gebe değilimdir diyorum ama yinede :) umut dünyası..benimde bi gün akıntı oluyo bi gün hiç ama hiç olmuyoo olan akıntıda çok az zaten

duygu75 canımmm öle yapma ama gercekten üzüyorsun arada ole olurr bızlerde de oluyor

meliscımm hayırlııı haberlerle donmussundur ınsallahhh canımmmm

burtom ne demek canm bence önemli bişi yok sadece tedbir amaçlı testler yapılıyodur bundan emin ol ve içini ferah tut bebeğine zarar verme sakınnn

sanırım bir tek bursada var röntgen ve ultrason için daha gelişmiş bir yer burası bana direk oraya git deyince dedim ben yine şüpheliyim herhalde:44: inşallah canım herşey yolundadır ya yarın da 8 tüp kan vercem sonuçlar iyi olsunda razıyım hepsine..

çok sağolun inşallah durumlar şartlar düzelince olur Allah isteyen herkese versin doktor bana farlutal diye bi ilaç verdi o getirecekmş stresmiş harbiden tam bi stresti son 1 hafta 10 dakikada bir kontrol edip durdm doktor artık gebelik olmaz falan dedi inşallah normal bi bünyeye sahibimdirde olmaz 0,100 çok düşük herhalde normal bi insanda olur bukadar herhalde demi

canm aklına kötüyü getirme hemen bebişin kaç haftalık oldu onu strese sokma emin ol sırf tedbir amaçlı böle şeyler sakın ne kendini nede bebişini üzme hep iyi düşün iyi düşün ki iyiler çıksın karşına tatlım

doktora göre 6+5 haftalık olmuşuz canım..hep diyorum herşey iyi olucak diye ama sanki kendimi kandırıyorum tatlım Allahın izniyle mübarek cuma günü iyi haberlerle gelirim inşallah..sizler içinde herşey yolunda gitsin dualarım sizinle kızlar...

çok sağolun inşallah durumlar şartlar düzelince olur Allah isteyen herkese versin doktor bana farlutal diye bi ilaç verdi o getirecekmş stresmiş harbiden tam bi stresti son 1 hafta 10 dakikada bir kontrol edip durdm doktor artık gebelik olmaz falan dedi inşallah normal bi bünyeye sahibimdirde olmaz 0,100 çok düşük herhalde normal bi insanda olur bukadar herhalde demi

hadi bakalım sağlıklı güzel bi hamilelik geçiririz inşallahhhhh allah herkesin gönlüne göre versin cnmm

belirsizliklerle geldim canım cuma günü belli olucak herşey ayrıntılı ultrasona yönlendirdi hayırlısı herşeyin tatlım hazırlıklıyım her ihtimale

canım allahın izniylee sonucların cok ıyı olacakkkk ben ınanıyorum sende ınan ve pozatıf oll ne olurrrr mutlu ol bebişin senle ve cok iyiiiiiii Allah sizi nazarlardan korusun kendıne cok ıyı bak üşütmemeye calıs fazla yorma kendınııı canımmmmm

kızlar merhaba..
kaç gündür hep belirtiler vardı hamileyim kesin diodum ama bugün bişi oldu anlam veremedim nete de baktım hiçbii yok bu konuda.. akşam ilişki oldu yattık uyuduk falan işte.. sonra sabah kalktım bölee muhallebi gibi kokusuz fakat çok miktarda bi akıntı geldi şimdi ne kasıklarım ağrıyo nede göğüslerim acıyo, sabahtan beri doğru düzgün bişi yemedim ama karnım bile acıkmadı sanki bütün belirtilerim silindi gitti.. bi anlam verebilen var mı?

iyi olur inş canım sonuçların.. dualrım seninle..

banada sinüzit için ilaç adı yazdı ilacı netten araştırıyodum, sitelere baktım yorumlara baktım. Geldiğimde sayfa geçmişti, başka birinede bişi yazıyodum unuttum gitti.
yanlış anlama oldu heralde cnm yoksa kimse kasten cvp vermemezlik yapmaz :)
aminn cnm inş görüürm 2 hafta sonra evt sanırım minnak olduğu için görülmedi

cnm hiç merak etme herşey güzel olcak olumlu düşünmeyi bi becerebilsek bütün mesele bu. kendimize dikkat edip hayrlısını dilicez allahtan. sen bunu yapabiliyormusun dersen hyr bende yapamıorum meraklar acabalar insanı yiyip bitiriyor. bizim dularımızda sennle hiç merak etme tatlım

kızlaar orada kim var şu anda yardım etsin bana lütfen.yarın test yaptıracaktım ben normalde ama şuan bi karın ağrısı ile beraber kahverengi lekeler başladı akıntı şeklinde. bu kanama esnasında eğer düşük değilse karın ağrısı da oluyor mu yoksa aniden lekelenme mi oluşuyor?

belirsizliklerle geldim canım cuma günü belli olucak herşey ayrıntılı ultrasona yönlendirdi hayırlısı herşeyin tatlım hazırlıklıyım her ihtimale

canım bende de aynı oldu bende anlam veremedım dun aksam beraberlık oldu ıste yarım saat durdum kalktık tan sonra akıntım oldu gıttımı mı acaba hepsı dıye sormustum
sonra sabah kalktım ıse gıttım bıseyler aktı yıne senın belırttıgın gibi aynen wc ye gıttım bır baktım dıger yarısıdamı gıtttı dıye dusundum bennnde

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar siteye yeni üyeyim ama uzun süredir takipçinizim...Allah herkese sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inş.1,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz bu ayın 12sinde adet olmam gerekirken henüz olmadım testler(_) kan testi dün yaptırdım 2.00 buda negatif.. Fakat benim göğüslerim kasıklarım ve belim felaket ağrıyor kasıklarımda batma var.. Bilmem ne kadar doğruluk payı vardır belirtiler üzerinde gözbebeklerim dünden beri kocaman korkuyorum aynaya bakınca:) birde ateşim hep 37 lerde sizce bir umut varmıdır hala yoksa gecikme için doktor zamanım gelmişmidir.. Cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…