inşaallahhhh
benimde bunların hepsi var ilaveten göğsümde ağrıyor hemde çok fena sızlıyor
bacaklarım agrıyor belimde agrıyor ama yorulunca
akıntım çok fazla yok benim birgün çok olduysa birgün hiç olmadı mesala
günüm geçmeden test yapmıcam kesin kararlıyım
kendime inanmıyorum belirtilerimi bastırmaya çalışıyorum nasılsa adet olurum diyorum
yinede burayı okuyunca heyecanlanıyorum
burtom ne demek canm bence önemli bişi yok sadece tedbir amaçlı testler yapılıyodur bundan emin ol ve içini ferah tut bebeğine zarar verme sakınnn
meliscımm hayırlııı haberlerle donmussundur ınsallahhh canımmmm
canm aklına kötüyü getirme hemen bebişin kaç haftalık oldu onu strese sokma emin ol sırf tedbir amaçlı böle şeyler sakın ne kendini nede bebişini üzme hep iyi düşün iyi düşün ki iyiler çıksın karşına tatlımsanırım bir tek bursada var röntgen ve ultrason için daha gelişmiş bir yer burası bana direk oraya git deyince dedim ben yine şüpheliyim herhalde:44: inşallah canım herşey yolundadır ya yarın da 8 tüp kan vercemsonuçlar iyi olsunda razıyım hepsine..
canm aklına kötüyü getirme hemen bebişin kaç haftalık oldu onu strese sokma emin ol sırf tedbir amaçlı böle şeyler sakın ne kendini nede bebişini üzme hep iyi düşün iyi düşün ki iyiler çıksın karşına tatlım
hadi bakalım sağlıklı güzel bi hamilelik geçiririz inşallahhhhh allah herkesin gönlüne göre versin cnmmdoktora göre 6+5 haftalık olmuşuz canım..hep diyorum herşey iyi olucak diye ama sanki kendimi kandırıyorum tatlım Allahın izniyle mübarek cuma günü iyi haberlerle gelirim inşallah..sizler içinde herşey yolunda gitsin dualarım sizinle kızlar...
hadi bakalım sağlıklı güzel bi hamilelik geçiririz inşallahhhhh allah herkesin gönlüne göre versin cnmm
belirsizliklerle geldim canım cuma günü belli olucak herşey ayrıntılı ultrasona yönlendirdi hayırlısı herşeyin tatlım hazırlıklıyım her ihtimale
sanırım bir tek bursada var röntgen ve ultrason için daha gelişmiş bir yer burası bana direk oraya git deyince dedim ben yine şüpheliyim herhalde:44: inşallah canım herşey yolundadır ya yarın da 8 tüp kan vercemsonuçlar iyi olsunda razıyım hepsine..
yanlış anlama oldu heralde cnm yoksa kimse kasten cvp vermemezlik yapmaz :)banada sinüzit için ilaç adı yazdı ilacı netten araştırıyodum, sitelere baktım yorumlara baktım. Geldiğimde sayfa geçmişti, başka birinede bişi yazıyodum unuttum gitti.
aminn cnm inş görüürm 2 hafta sonra evt sanırım minnak olduğu için görülmedicanım üzülme daha çok küçük olduğu için görememiştir doktorun ben komple belirsizliklerle geldim bak tatlım...kan uyuşmazlığıda halledilebiliyor hem artık..biraz daha dikkat edicez yaşam tarzımıza o kadar...hayırlısıyla pıtpıtlarıda görüceksin inşallah
doktora göre 6+5 haftalık olmuşuz canım..hep diyorum herşey iyi olucak diye ama sanki kendimi kandırıyorum tatlım Allahın izniyle mübarek cuma günü iyi haberlerle gelirim inşallah..sizler içinde herşey yolunda gitsin dualarım sizinle kızlar...
bende dün test yaptım negatif çıktı ama adetime 2 gün varresmen delilik bu hep sizin yüzünüzden okuyom okuyom kendimi dinliyom
belirsizliklerle geldim canım cuma günü belli olucak herşey ayrıntılı ultrasona yönlendirdi hayırlısı herşeyin tatlım hazırlıklıyım her ihtimale
kızlar merhaba..
kaç gündür hep belirtiler vardı hamileyim kesin diodum ama bugün bişi olduanlam veremedim nete de baktım hiçbii yok bu konuda.. akşam ilişki oldu yattık uyuduk falan işte.. sonra sabah kalktım bölee muhallebi gibi kokusuz fakat çok miktarda bi akıntı geldi şimdi ne kasıklarım ağrıyo nede göğüslerim acıyo, sabahtan beri doğru düzgün bişi yemedim ama karnım bile acıkmadı sanki bütün belirtilerim silindi gitti.. bi anlam verebilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?