Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence umut var hamile olabilirsin...evde test yap bakalım bide

bence hala umudun var geç döllenme olmuş olabilir

canım adetıne ne kadar varr.:26:

off offff offff yani.. bilmiorum annem oluo bişiler ama hadi bakalım hayırlısı.. ben hiçbişi hissetmiorum bu sabahtan beri.. sanırım olduysa bile tutunamadı yumurtacık

canım benım adetıne ne kadar varrr veya gectımı kac gunnn:26:

off offff offff yani.. bilmiorum annem oluo bişiler ama hadi bakalım hayırlısı.. ben hiçbişi hissetmiorum bu sabahtan beri.. sanırım olduysa bile tutunamadı yumurtacık

ay canım evet oluyor ama bıseyler hayılrısı neyse o olsunnn bende bugun olması gerekırdı ılıskı ama benımkı yok gec gelıcek bıraz ve buyuk ıhtımalle yorgun gelecekkk yarına artıkk bugunlerı ozellıkle kacırmak ıstemıyorum ama hayırlıısı ıste

mrb arkadaşlar ,özellikle minarçünkü mutlaka yaz demiştin.ben bugün doktora gittim sabah.neden bukadar erken kanamam oldu diye,ayrıca kanama dediğim sabah akşam 2 damla falan.doktor kan tahlili istemedi,sadece ultrasonla baktı.acaba miyom kist veya bir yara varmı diye,hiç bişey yokmuş çokşükür.rahim duvarımda kalınlaşmamış inceymiş.normalde adet öncesi kalınlaşırmış.peki neden bu kanama dedim,stresten veya mevsimden falan dedi.işte böyle kızlar hamile değilim yani sanırım 13 gün önceden geldi kırmızılar bana.napalım kader diyelim

canım normalde yarın adet olacaktım akşamdan başladı ağrıyla beraber ama henüz adet kanaması renginde değil ne demektir sence?

canım bence az bır bekle lekelenme devam edıyormu sıklıgı nasıl adet mıssın gıbımı sıklıgı ve rengıı ınsallah hamısındır de bebeısın belırtılerıdırr canımmm lekelenme genelde gebelık baslangıcında olur dıye bılıyorum ama sen eger adet olmazsan yarın bır ıdrarda baktır veya dr gıt bır muayne ol derım

bende dün test yaptım negatif çıktı ama adetime 2 gün var resmen delilik bu hep sizin yüzünüzden okuyom okuyom kendimi dinliyom

adetine daha var canım umutsuz olma dicem sonra diceksin ki testimde negatifti yine de umut var dediniz buarada bende pc karşısındayken bütün belirtileri yaşıorum resmen heraysonuç negatif tebikiiii ben boş yere demiorum toplu halde delirioruzzz artık jinekoloğa falan gitmicez direk psikologluğuz biz

ben ekim ayında düşük yapmıştım önce kahverengi lekeler gelmeye basladı 1 hafta falan sürdü sonra kan gelmeye başladı ama bende karın ağrısı olmadı sadece düştüğünü anladığım anda hafif bir sancı geldi...bir arkadasımla aynı zamanlarda düşük yapmıştık onun cok sancılı gectiii(ayrıca ne zaman adet tarihin)inş düşük değildir

canım saol oncelıkle. 13 gun onceden gelmıs ılk defa duydumm resmen reglı mı acaba ne bılım ılk defa duydumm daha oncden oluyormuyduu bolee .allaha sukur kıst falan yok sevındımmm evet adet baslamsında genelde kalınlaşır duymustumm fazla takma kafana bende taktım oncekı ay benımkıde 17 gun gec gelmıstıı hayılrısı olsun hakkında bebeın cok bekletmez ınsallahhhhh canımm irtibatı kaybetmeyelımm

bayanlaarrrr yardımmm:44:

ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.hamile kalmak istemiyor... 10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz......

canım hani,adetn son günlerinde olur ya o şekilde bi kanama gibi bişey.henüz az geliyor rengide kahveyle pembe arası.adet mi bu acaba? ben ağrıdan dolayı çok üzüntü duyuyorum?

canım sen şuanda hamilemisin ?

inşallah öyleyimdir canım inşallah.. daha reglime 1 hafta var benim.. beklemedeyim.... ama geçen ay doktora bu sebeplerden gitmiştim ben.. kasık ağrıları abartılı bi şekilde tabi, sonra 3 gün adet görme ki benim 6 gün olu, ilk kez kahverengi adet olma, denemelerimize rağmen bebiş olmaması bide.. ama doktor kısa olmasınıın nedeni yılda değişim gösterir dedi, boşaltım yollarımdaki damarlar çok ince olduğu için çözünmeye başlayınca çok ağrı çekiomuşum kaahverengidede korkulacak bişey değil dedi.. bebiş içinde tertemizsin olur denemeye devam dedi. bu ay adet olursam 2. günü hormonlarıma bakcak canım..

normalde yarın adet olacaktım.bu adet ağrısı gibi geliyor bana ama kanamanın miktarı az ve rengide pembeyle kahve arası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…