kendini dinleme cnm geliceği varsa geliyor o melek zateninş en kısa zmanda göbüşüne konar
Merhaba hanımlar siteye yeni üyeyim ama uzun süredir takipçinizim...Allah herkese sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inş.1,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz bu ayın 12sinde adet olmam gerekirken henüz olmadım testler(_) kan testi dün yaptırdım 2.00 buda negatif.. Fakat benim göğüslerim kasıklarım ve belim felaket ağrıyor kasıklarımda batma var.. Bilmem ne kadar doğruluk payı vardır belirtiler üzerinde gözbebeklerim dünden beri kocaman korkuyorum aynaya bakınca:) birde ateşim hep 37 lerde sizce bir umut varmıdır hala yoksa gecikme için doktor zamanım gelmişmidir.. Cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar...
Merhaba hanımlar siteye yeni üyeyim ama uzun süredir takipçinizim...Allah herkese sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inş.1,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz bu ayın 12sinde adet olmam gerekirken henüz olmadım testler(_) kan testi dün yaptırdım 2.00 buda negatif.. Fakat benim göğüslerim kasıklarım ve belim felaket ağrıyor kasıklarımda batma var.. Bilmem ne kadar doğruluk payı vardır belirtiler üzerinde gözbebeklerim dünden beri kocaman korkuyorum aynaya bakınca:) birde ateşim hep 37 lerde sizce bir umut varmıdır hala yoksa gecikme için doktor zamanım gelmişmidir.. Cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar...
kızlaar orada kim var şu anda yardım etsin bana lütfen.yarın test yaptıracaktım ben normalde ama şuan bi karın ağrısı ile beraber kahverengi lekeler başladı akıntı şeklinde. bu kanama esnasında eğer düşük değilse karın ağrısı da oluyor mu yoksa aniden lekelenme mi oluşuyor?
canım bende de aynı oldu bende anlam veremedım dun aksam beraberlık oldu ıste yarım saat durdum kalktık tan sonra akıntım oldu gıttımı mı acaba hepsı dıye sormustum
sonra sabah kalktım ıse gıttım bıseyler aktı yıne senın belırttıgın gibi aynen wc ye gıttım bır baktım dıger yarısıdamı gıtttı dıye dusundum bennnde
kızlaar orada kim var şu anda yardım etsin bana lütfen.yarın test yaptıracaktım ben normalde ama şuan bi karın ağrısı ile beraber kahverengi lekeler başladı akıntı şeklinde. bu kanama esnasında eğer düşük değilse karın ağrısı da oluyor mu yoksa aniden lekelenme mi oluşuyor?
arkadaşlar yerleşme kanaması olurken adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor mu
canım adetıne ne kadar varr.:26:
off offff offff yani.. bilmiorum annem oluo bişiler ama hadi bakalım hayırlısı.. ben hiçbişi hissetmiorum bu sabahtan beri.. sanırım olduysa bile tutunamadı yumurtacık
canım geçen ay benim adetimde 3 gün sürdü ve sadece kahverengi geldi.. ama ağrı vardı bayaa.. umutsuzluğa kapılma canım ama ben yerleşme kanaması ağrısız olur die biliorum..
canım normalde yarın adet olacaktım akşamdan başladı ağrıyla beraber ama henüz adet kanaması renginde değil ne demektir sence?
bende dün test yaptım negatif çıktı ama adetime 2 gün varresmen delilik bu hep sizin yüzünüzden okuyom okuyom kendimi dinliyom
mrb arkadaşlar ,özellikle minarçünkü mutlaka yaz demiştin.ben bugün doktora gittim sabah.neden bukadar erken kanamam oldu diye,ayrıca kanama dediğim sabah akşam 2 damla falan.doktor kan tahlili istemedi,sadece ultrasonla baktı.acaba miyom kist veya bir yara varmı diye,hiç bişey yokmuş çokşükür.rahim duvarımda kalınlaşmamış inceymiş.normalde adet öncesi kalınlaşırmış.peki neden bu kanama dedim,stresten veya mevsimden falan dedi. işte böyle kızlar hamile değilim yani sanırım 13 gün önceden geldi kırmızılar bana.napalım kader diyelim
canım bence az bır bekle lekelenme devam edıyormu sıklıgı nasıl adet mıssın gıbımı sıklıgı ve rengıı ınsallah hamısındır de bebeısın belırtılerıdırr canımmm lekelenme genelde gebelık baslangıcında olur dıye bılıyorum ama sen eger adet olmazsan yarın bır ıdrarda baktır veya dr gıt bır muayne ol derım
canım sen şuanda hamilemisin ?
normalde yarın adet olacaktım.bu adet ağrısı gibi geliyor bana ama kanamanın miktarı az ve rengide pembeyle kahve arası?ben ekim ayında düşük yapmıştım önce kahverengi lekeler gelmeye basladı 1 hafta falan sürdü sonra kan gelmeye başladı ama bende karın ağrısı olmadı sadece düştüğünü anladığım anda hafif bir sancı geldi...bir arkadasımla aynı zamanlarda düşük yapmıştık onun cok sancılı gectiii(ayrıca ne zaman adet tarihin)inş düşük değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?