canım saol oncelıkle. 13 gun onceden gelmıs ılk defa duydumm resmen reglı mı acaba ne bılım ılk defa duydumm daha oncden oluyormuyduu bolee .allaha sukur kıst falan yok sevındımmm evet adet baslamsında genelde kalınlaşır duymustumm fazla takma kafana bende taktım oncekı ay benımkıde 17 gun gec gelmıstıı hayılrısı olsun hakkında bebeın cok bekletmez ınsallahhhhh canımmirtibatı kaybetmeyelımm
bayanlaarrrr yardımmm:44:
ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.hamile kalmak istemiyor... 10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz......
ay canım evet oluyor ama bıseyler hayılrısı neyse o olsunnn bende bugun olması gerekırdı ılıskı ama benımkı yok gec gelıcek bıraz ve buyuk ıhtımalle yorgun gelecekkk yarına artıkk bugunlerı ozellıkle kacırmak ıstemıyorum ama hayırlıısı ıste
canım hani,adetn son günlerinde olur ya o şekilde bi kanama gibi bişey.henüz az geliyor rengide kahveyle pembe arası.adet mi bu acaba? ben ağrıdan dolayı çok üzüntü duyuyorum?
canım sık sık sa problem olabılır ınsallah degıldır ama dıkkat et yogunlugunaa adet agrısı gıbımı agrın varrr..inşallah adet olmamısıındır daaaaaaaaaaaa hamişşsındırr canım dualarım senleee
ama adet te oluyorsan sakın uzulme hayılrısını ıstee canım benımmhayırlısı olsunn
bayanlaarrrr yardımmm:44:
ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.hamile kalmak istemiyor... 10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz......
bize cvp verebilcek kimse yok muuu :44:
pınar en uyuz olduğumkonu da bu biliomusun.. ovulasyon günlerinde bende özellikle ilişkiye girelim istiyorum ya mutlaka bi aksilik çıkıyo.. ya sabah kahvaltıya birilri geliyo, ya akşam yemeğine ya kalmaya.. yada eşim geç geliyo yorgun oluo orası burası ağrıyo ayyy şimdi sende böle söyleyince iice sinirlendim baktutcam kolundan atcam yatağa bidahakine
amin canım saolllasınnn en sağlıklısı dr tabıkı inşallah hayırlısı olur hakkında canımm bır bakalım neymıs neyın belırtısıymısscanım biraz sıklaşıyor gibi adete benziyor bence ama yarın kan testi yap dedi doktorum az önce aradım da.bakalım hayırlısı tabi.allah da senin gönlüne göre versin saolasın.
kimse yok mu bana bir cevap lütfen...
bence umut varhamile olabilirsin...evde test yap bakalım bide
bence hala umudun var geç döllenme olmuş olabilir
ayy canım sormaa varyaa bende sınır oluyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerim yıne alt ustttt zatennn benımde aynen dedıgın gııb oluyorrrrr dunde baktım off dıyor yoruldum dedım kacamazsın sen gel bakımmmm tabıkı deplasmanda aldım macı kuyruklu yıldızım ınsallah yerıne sağ salım gıdebılmıstırrrrrrrr
arkadaşlar ii günler ben yeni üyeyim ilk defa yazıyorum.1 yıldır bebek istiyos olmuyo herşey normal rahim filmi filan da çekildi.bu ay il kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum şimdi adetime 5 gün var ve 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi ama her zamankinden daha şiddetli ağrılar giriyo karnıma.göğüslerim de hep acırdı ama 2 gündrü sabah yataktan kalkarken özellikle çok acıyo ve deli gibi bir bel ağrısı var.akıntım da var ama öle çok değil karnım ilk ağrıdığında aha dedim adet olucam ama diorum bu kadar erken ağrımaz benim noldu birden die.şimdi de ağrım var hatta ama test de yapmak istemiorum hem iğnede de b hcg hormonu var die hem de hep erken yapardım bu sefer dedim beklicem.sabır diorum 5 gün kaldı zaten 1 gün geçerse gel dedi doktor.kendimi çok kaptırmıştım geçen sene çok takıyodum ama hep üzüldüm bu ay daha rahattım ama adete yalaştıkça insanın elinde olmuyo düşünmemek[/QUOTE
seninle aynı durumdayız bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım adetime 6 gün kala beta hcg 3,68 çıktı tekrarlayın dediler sonrakiler beklenen adet gününde 14,94 2 gün geçince 32,52 çıktı daha da yükselmesini bekliyoruz benim adet olacakmışım gibi kasık sancılarım ve bel ağrım devam ediyooo
kızlarr bi sus pus oldu topic hayırdır birinin kızı mı oldu
merhaba arkadaşlar bende tup bebek yaptırdım bugun transferin 4.gunu cok zormuş beklemek ben 8.gunu kanda beta hcg ye baktırıcam normalde 12.gun bakılması gerekiyor yanlız hcg yukselmesi 7.gunde başlıyormuş az cok anlayabilirim diye umuyorum cok zor heleki boyle bi tedaviden sonra dahada zor:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?