Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım aslında bu yaz temmuzda yine böyle bir ara kanamam olmuştu.ama ozaman biraz daha fazlaydı sanki kanamam.bide eşim askerden yeni gelmişti hani onun etkisiyle hormanal bişeydir demiştim.şimdide stresten oldu herhalde.herkezde stresten geç gelir bende de erken erken geliyor.çok hevesliyim ya görmeyeneyse tatlım yarın bir doktorum var ona gidcem bakalım o ne diyecek.o kesin tahlil ister yaptırayım bakalım.işte böyle şeker.allah hayırlısını versin ne diyelim.çok öptm.

bize cvp verebilcek kimse yok muuu :44:

pınar en uyuz olduğumkonu da bu biliomusun.. ovulasyon günlerinde bende özellikle ilişkiye girelim istiyorum ya mutlaka bi aksilik çıkıyo.. ya sabah kahvaltıya birilri geliyo, ya akşam yemeğine ya kalmaya.. yada eşim geç geliyo yorgun oluo orası burası ağrıyo ayyy şimdi sende böle söyleyince iice sinirlendim baktutcam kolundan atcam yatağa bidahakine

canım hani,adetn son günlerinde olur ya o şekilde bi kanama gibi bişey.henüz az geliyor rengide kahveyle pembe arası.adet mi bu acaba? ben ağrıdan dolayı çok üzüntü duyuyorum?

canım sık sık sa problem olabılır ınsallah degıldır ama dıkkat et yogunlugunaa adet agrısı gıbımı agrın varrr..inşallah adet olmamısıındır daaaaaaaaaaaa hamişşsındırr canım dualarım senleee

ama adet te oluyorsan sakın uzulme hayılrısını ıstee canım benımmhayırlısı olsunn

canım biraz sıklaşıyor gibi adete benziyor bence ama yarın kan testi yap dedi doktorum az önce aradım da.bakalım hayırlısı tabi.allah da senin gönlüne göre versin saolasın.

canım normal zamanında adet görmüş tekrardan ayrıca adeti yeni bittiğinde ilişkiye girdiği için gelmiş olabilir.. bence hamile değil ama çok meraktaysanızda ewde bi test yapın

ayy canım sormaa varyaa bende sınır oluyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerim yıne alt ustttt zatennn benımde aynen dedıgın gııb oluyorrrrr dunde baktım off dıyor yoruldum dedım kacamazsın sen gel bakımmmm tabıkı deplasmanda aldım macı kuyruklu yıldızım ınsallah yerıne sağ salım gıdebılmıstırrrrrrrr

biz de öyle düşündükte yine de çok tereddütte kaldı iştee teşekkürederz çok içi rahatldı valla ablamın

canım biraz sıklaşıyor gibi adete benziyor bence ama yarın kan testi yap dedi doktorum az önce aradım da.bakalım hayırlısı tabi.allah da senin gönlüne göre versin saolasın.
amin canım saolllasınnn en sağlıklısı dr tabıkı inşallah hayırlısı olur hakkında canımm bır bakalım neymıs neyın belırtısıymıss canım hormon testı de yapmadıysan egrkı adet olursa adetın 3 gunu gıtde bır hormon testıde yapsınlarr yaa ben yaptırmıstımm dr onu da danıss

inşallah annesi inşallah ben bebişim olsun hayırlısıylaaa sewdirmicem sana diorum o off poff çektiğinde

merhaba arkadaşlar bende tup bebek yaptırdım bugun transferin 4.gunu cok zormuş beklemek ben 8.gunu kanda beta hcg ye baktırıcam normalde 12.gun bakılması gerekiyor yanlız hcg yukselmesi 7.gunde başlıyormuş az cok anlayabilirim diye umuyorum cok zor heleki boyle bi tedaviden sonra dahada zor:18::18:

kızlar zor bi soru soracam eşimde bıktı benden cevaplamıyo artık zaten şuan yurt dışında bıktı usandı benim sorularımdan ...siz bi bakın hele..

şimdi benim son adetim 18 ocak sikluslarım yani iki adet arası yaklaşık 31 gün...uzun yani sikluslarım...

eşim bebek istemediği için o korunuyor ama ben ona dedim ki 30 ocak ve 2 şubat arası yumurtlama günüm dedim oda hesaplamadı 3 şubat korundu uyanık! 4 şubat ilişki oldu yani korunmasız... ve bu ayın 13 üne kadar korunmasız ilişki oldu zaten sonra ben türkiyeye döndüm bişe diyin gızlar sizce olur mu hamilelik felan

Son düzenleme:

hadı canım hakkında hayırlısı allah gonlune gore versınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…