Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah annesi inşallah ben bebişim olsun hayırlısıylaaa sewdirmicem sana diorum o off poff çektiğinde

hahahaha valla en sonunda bende ole olucamm sımdı geldı benımkıde cok yorgunum dıyor bana ole kotu kotu bakma dıyorrr içinden ne gecıyorsu n dıyorr sakın hee dıyor ama geçırdım bıle dedım

kızlarr bi sus pus oldu topic hayırdır birinin kızı mı oldu

hadi canım hayılrlısı ensteye suprizzzzzzzzzzzzzzzz olur belkıdeeeeee

kızlar kasıgımda ani şekildebatma oldu bugün bikaç kez cokkısa sürüyor sancı gibi girip çıkıyor allahım noluyor bana hamilemiyim amagöğüsler normal bel agrım devam ediyor sat 8 subat sizce olabilrmi bu kadar erken yoksa bana mı öyle geliyor yazmayı unutmuşum adetim 21 günde oluyor erken yumurtluyorum :)) bu da önemli sanırım çünkü gec adet olanalr gec yumurtlarmış doğal olarak daha gec anlıyolar

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben 11 şubatta adet olarak arnzdan ayrıldım,,yni beklenen adet erkn geldi,,, ESEV takma adlı arkaşım nerelerde onu mrk ettim,, güzel hber verse dye baktım göremedim hç haberi olan var mı,,???

hadi canım hayılrlısı ensteye suprizzzzzzzzzzzzzzzz olur belkıdeeeeee

hemde nasıl süpriz olacak valla kızarsa haklı eylülde daha yeni düşük yaptım :2: eşimde yanımda yok ağustosa kadar:2: bende bebecik istiyom:2: ağustosa kadar bekleyecem yoksa:2: nisanda gelecek ama yumurtlama günüme denk gelmiyo:2: zaten artık bana inanmaz kandıramam ( öğrendi kandırdığımı) dua edin bakalım hayırlısı olsun diye...

minar sen sivaslıydın sanırım önceki yazılarında okudum sanki öyle bişe..:) benimde babam sivaslı yıldızeli ama ben bilmiyorum oraları

benimde ablam adetinin 6.günü hamile kalmıştı canım.bir ay çift yumurtlama olabiliyormuş.birini adetle atarken diğeri döllenme için bekliyor olabiliyormuş.

Bu doğru arkadaşlar, olasılık değil.Nasılki ovulasyon döneminde fazla gelişmezse olmuyorsa, buda tam tersi, o nedenle ovulasyon sürenizi tespit etselerde doktorlar mutlaka 1 hafta devam edin diyorlar.

bu koydugun fotograf nedir allahım ne tatlı bişey hayalimdeki bebeği bulmuşssun nerden buldun onu lütfenn bana gönder Allah aşkına ayyy ne şeker bişey yerim ben onu yerim yerim

hayırlısı bebemmmmmm hemserımmmsın benım canımmmmmmmmmmmmmmmmm benimde anne baba sivaslııı ama bende bılmem sıvası hıc gıtmedımm canımmdogma buyume ıstanbulluyummmm gelde sana bır sarılımm

canım pisikolojıkte olabılır ama ınsallah vardır guzel gelısmelerrr hadı hayırlısı canım çalışmalara devam degılmııı

valla gitmedik ama yinede kültürümüzü kaybetmedik biz ailecek yemekler hıngeller keteler :) hepsi mevcut yapıyok yiyokk :))

bu koydugun fotograf nedir allahım ne tatlı bişey hayalimdeki bebeği bulmuşssun nerden buldun onu lütfenn bana gönder Allah aşkına ayyy ne şeker bişey yerim ben onu yerim yerim

canım resm benm bilgisayarda yok burda kayıtlı cok eskiden bi sitede bulmuştum burdan nasıl yollanır bilmiyom eger biliyosan tarif et yollayayım

canım pisikolojıkte olabılır ama ınsallah vardır guzel gelısmelerrr hadı hayırlısı canım çalışmalara devam degılmııı

inşallah olur ya canım benim bilmiyorum psikoloji kalmadı bende çalışma mı bugün niyetm yok gibiama bilemiyorum yıkanmaktan yüzgeç çıkaracam eşime belim ağrıyor diyorum benimde agrıyor hep sen baştan cıkarıyon beni diyor cok yoruyoruz kendimizi valla halim yok gibi yatınca kudurmazsak bugün rahatım :78:

canım resm benm bilgisayarda yok burda kayıtlı cok eskiden bi sitede bulmuştum burdan nasıl yollanır bilmiyom eger biliyosan tarif et yollayayım

bulduğn linkiyollarsan ulaşabilirmne tatlı yaa allahımm :)) mesaj atabilrsn bana ben ekliyorum seni arkads olarak bende yeni sayılırım cok bilmiyorum sana zahmet olacak amahamişolrsam bunu mesaj atayım eşime hayalimdeki bebee :))

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*nazlı123 08.03.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.03.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*niserdarhan 03.03.2011
*günes_16 04.03.2011
*duygu8977 13.03.2011
*Blgs 28.03.2011
*sevser 05.03.2011
*yarenhande 06.03.2011
*melek3586 08.03.2011
*rengarenk34 22.02.2011
*shining 26.02.2011
*cerenim 01.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*faaatma 06.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*edammm 13.02.2011
*elifinci 13.02.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers
*zaya
*canom_14
es2006

Son düzenleme:

ben bu resmi bulalı 2 yıl oldu onu bulamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…