demek milka ineğibenimde göğüslerim felaket milka ineği gibi oldum şiştiler ağrıyolar ama regl öncesi hep öyle oluyor...meme ucu ılık ordan tahmin ediyorum gebe değilimdir diyorum ama yinede :) umut dünyası..benimde bi gün akıntı oluyo bi gün hiç ama hiç olmuyoo olan akıntıda çok az zaten
kırmızı kartı görene kadar hep umur vardır unutmaMerhaba hanımlar siteye yeni üyeyim ama uzun süredir takipçinizim...Allah herkese sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inş.1,5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz bu ayın 12sinde adet olmam gerekirken henüz olmadım testler(_) kan testi dün yaptırdım 2.00 buda negatif.. Fakat benim göğüslerim kasıklarım ve belim felaket ağrıyor kasıklarımda batma var.. Bilmem ne kadar doğruluk payı vardır belirtiler üzerinde gözbebeklerim dünden beri kocaman korkuyorum aynaya bakınca:) birde ateşim hep 37 lerde sizce bir umut varmıdır hala yoksa gecikme için doktor zamanım gelmişmidir.. Cevap verirseniz sevinirim iyi akşamlar...
merhaba arkadaşlar bende tup bebek yaptırdım bugun transferin 4.gunu cok zormuş beklemek ben 8.gunu kanda beta hcg ye baktırıcam normalde 12.gun bakılması gerekiyor yanlız hcg yukselmesi 7.gunde başlıyormuş az cok anlayabilirim diye umuyorum cok zor heleki boyle bi tedaviden sonra dahada zor:18::18:
demek milka ineği
ya benimde regl öncesi olur
bende tahmin etmiyorum
ne olcak halimiz böyle
kırmızı kartı görene kadar hep umur vardır unutma
inşallah tutunur bebeğin bayraığı sallarız burda
bize mutlaka haber olurmu
kızlar ben az önce 1 2 damla pembe kan gördüm tuvalet kağıdında...normalde adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi öyle olurdum şimdi neden böyle oldu ki??
Adet günün ne zamandı cnmmm.
18 şubatta beklenen adet tarihiydi
kızlar ben az önce 1 2 damla pembe kan gördüm tuvalet kağıdında...normalde adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi öyle olurdum şimdi neden böyle oldu ki??
18 şubatta beklenen adet tarihiydi
canım hamilelikdede lekelenme olabilirmiş ben tup bebek yaptırdım transferden sonra doktorum lekelenme cok az kan gelrse dert etme normal demişti inşallah hamilesindir normal gebelikmi beklyorsun yoksa aşılama tup bebek felanmı
normal bekliyordum ama sanırım bu düşük ..çünkü daha öncede düşük yaptım aynen böyle pembe kan geliyor..
adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi mutlaka
normal bekliyordum ama sanırım bu düşük ..çünkü daha öncede düşük yaptım aynen böyle pembe kan geliyor..
adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi mutlaka
olsun canım normal edet bile olsa sıkma canını nasıl olsa normal yolla hamile kalabiliyorsun buna bile cok cok şukret
hayırlısı bebemmmmmm hemserımmmsın benım canımmmmmmmmmmmmmmmmm benimde anne baba sivaslııı ama bende bılmem sıvası hıc gıtmedımm canımmdogma buyume ıstanbulluyummmm gelde sana bır sarılımm
inşallah olur ya canım benim bilmiyorum psikoloji kalmadı bende çalışma mıbugün niyetm yok gibiama bilemiyorum yıkanmaktan yüzgeç çıkaracam eşime belim ağrıyor diyorum benimde agrıyor hep sen baştan cıkarıyon beni diyor cok yoruyoruz kendimizi valla halim yok gibi yatınca kudurmazsak bugün rahatım :78:
bencede tatlım mesela daha ben bilmiyorum hamile kalabilecekmiyim allah büyüktür bakalım hayırlısı herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?