Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

demek milka ineği
ya benimde regl öncesi olur
bende tahmin etmiyorum
ne olcak halimiz böyle

kırmızı kartı görene kadar hep umur vardır unutma

inşallah tutunur bebeğin bayraığı sallarız burda
bize mutlaka haber olurmu

kızlar ben az önce 1 2 damla pembe kan gördüm tuvalet kağıdında...normalde adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi öyle olurdum şimdi neden böyle oldu ki??

inşallah canım tutunur inşallah haber veririm muhakkak

kızlar ben az önce 1 2 damla pembe kan gördüm tuvalet kağıdında...normalde adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi öyle olurdum şimdi neden böyle oldu ki??

canım hamilelikdede lekelenme olabilirmiş ben tup bebek yaptırdım transferden sonra doktorum lekelenme cok az kan gelrse dert etme normal demişti inşallah hamilesindir normal gebelikmi beklyorsun yoksa aşılama tup bebek felanmı

normal bekliyordum ama sanırım bu düşük ..çünkü daha öncede düşük yaptım aynen böyle pembe kan geliyor..
adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi mutlaka

benimde 11 şubatta oldu,24, günde oldu,,,,hep kahverengi bşlrdı,,pembe başladı,kıpkırmızı sürdü, sonra normal adete döndü,,hapı bıraktım 3. ayımdı,2 ay korunmadan snra, ilk denememdi böyle oldu,,benim de mi düşük oldu acaba,, hiç böyle adet olmamıştım,,

normal bekliyordum ama sanırım bu düşük ..çünkü daha öncede düşük yaptım aynen böyle pembe kan geliyor..
adetimden önce kahverengi akıntı gelirdi mutlaka

olsun canım normal edet bile olsa sıkma canını nasıl olsa normal yolla hamile kalabiliyorsun buna bile cok cok şukret

sivas güzel ama çok soğuk tatlılarım yaw donuok valla

ay aynen tatlım ya bıktım bende sinir oluom ördek gibi oldum valla

günaydın kızlar,sabah kalktım pedimde tek bi damla kan bile yok ? dün 1 2 damla pembe kan vardı.. şimdide sanki adet olacakmışım gibi hafif bi ağrı var...hayırlısı olsun bakalım...o kan neydi çözemedim valla

Kızlar günaydın..
Forumun daim üyelerine ve yeni gelenlere bişiler söylemek istiyorum...

Dün akşam cepten takip edebildim bazı arkadaşlarımız alınmışlar cvp yazılmıyor grup kurmuşuz diye.. Burası bir forum ve burda grup kuramayız ancak yaklaşık topik başından beri konuşan kişiler var burada onlar ayrıcalıklı değil tabiki ama daha ii tanıyoruz birbirimizi..

Sorularınıza cvp vermeme gibi bilinçli bir hareketimiz asla sözkonusu olamaz.. Ama çoğumuz yazıyoruz ve sonrasında ya sayfa değişio, ya konu değişio, ya da bizler yerimizden kalkıyoruz ... Siz sanmayın sabahtan akşama kadar forumun ekranına bakıyoruz... şahsen ben çalışıyorum.. Arada allta açık duruyor ama işlerime bakmak durumunda oluyorum.. Sanırsam çoğu arkadaşımda öyle.. Bizlerinde bazen söyledikleri soruları arada kaynayabiliyor..

çok rica ediyorum , bu forum özel bir forum.. Hepimiz ailemize eşimize dostumuza diyemeyeceğimiz kadar detay konuşuyoruz.. Alınganlık yapmak yerine , birbirimize daha çok sarılalım daha çok şey paylaşalım..

Herbirimiz farklı bilgilere sahibiz ve hepimizin bu bilgilere ihtiyacı var kızlar..

Hadi bugün herkese yeniden kocaman pozitif bir günaydın olsun...göbişler dolsun.. ( benimki sanırım doluo kızlar bu arada:))

günaydınlar olsun hepinize
Bütün gece sinüzitten uyuyamadım hala çok hastayım. Ve yarın benim için önemli günler başlıyo. İyileşmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…