- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
günaydınlar olsun hepinize
Bütün gece sinüzitten uyuyamadım hala çok hastayım. Ve yarın benim için önemli günler başlıyo. İyileşmem lazım
nazlıcım.. buğu ii gelmedimi canım ya...
3 sefer buğu yaptım hemde ama maaesef iyi gelmedi:2:
evet canm ben adetimden 1 hafta sonra belirtileri yaşamaya başladım zaten insan hissediyo ama acaba diyo benim sadece göğüslerim ocak 8 den beri acıyodu ama şişmedi hala normal ama anormal derecede acıyo sızlıyo benim en belirgin belirtilerden biride bel ağrım olması canm yani adetimden 1 hafta sonra belirtileri yaşamaya başladım anladım ama çok sabırsız olduğum için önce 2 adet erken gebelik testi yaptım emin olmak içinde kan testi yaptım 6 gün kala 50 hcg oranıes2006 cım gnynn...
sana bişi sormak istiyorum.. hoş benim öncekindede aynı şeyler olmuştu ama sanada danışmak istedim..
benim kimyasal gebelik kanamam 2 gün sürdü.. ayın 6 sında başladı 8 inde bitti.. 9 undan itibaren çalışıyoruz.. ama benim pzt den beri belirtilerim var.. önce yumurtalıklarım kopacak gibi acıodu.. dün bugün kasıklarım özellikle sağ tarafım ağrıo.. göbeğim karnım inanılmaz kaşınıo ve içi gergin.. eğilip kalkarken karnım acıo gerlio sanki... aşırı uyku hali var ... eşimdede bendede:)
çok ince ince göğüslerim şişmeye ve sızlamaya başladı.. aynı belirtiler geçen ayda vardı ve hamileydim..sende erken anlayanlardansın.. böle şeyler yaşamışmıydın cnm??
nazlııııııııııııııııııııı günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnn
canm hala iyileşememişsinnn ya gittin mi drsanada günaydın bebekimmm
evet canm ben adetimden 1 hafta sonra belirtileri yaşamaya başladım zaten insan hissediyo ama acaba diyo benim sadece göğüslerim ocak 8 den beri acıyodu ama şişmedi hala normal ama anormal derecede acıyo sızlıyo benim en belirgin belirtilerden biride bel ağrım olması canm yani adetimden 1 hafta sonra belirtileri yaşamaya başladım anladım ama çok sabırsız olduğum için önce 2 adet erken gebelik testi yaptım emin olmak içinde kan testi yaptım 6 gün kala 50 hcg oranı
kasıklar var yok arası sancıyodu beim bi akşam çok ağrıdı şişti sonra şiş indi daha sonra var yok arasıydı bat 18 şubat ama 2 gündür adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyo ama içim gürül gürüll inşallah dolmuştur göbişin bat ne zamannbenimde belim bugün başladı. ama yumurtalıklarım ve karnım bir tuhaflar.. göğüslerim sızılıo inceden inceye..hayırlısı bakalım..
benim 6 gün kala çıktı canm 10 gün kala çıkarmı bilmem bünyeden bünyeye değişiyo çünkügünaydın hande günaydın es2006 nasılsınız benim agrılar devam etmekte bazen bıcak gibi saplanıyor aniden eşime böbreklerm diyorum ama kasıklarımdan batıyor :)))) daha 10 gün var kan testi yapsam cıkar mı
canm hala iyileşememişsinnn ya gittin mi dr
kasıklar var yok arası sancıyodu beim bi akşam çok ağrıdı şişti sonra şiş indi daha sonra var yok arasıydı bat 18 şubat ama 2 gündür adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyo ama içim gürül gürüll inşallah dolmuştur göbişin bat ne zamann
bende yapmam diyodum ama dayanamadım iyikide yapmışım benim 6 gün kala hcg 50 çıktı normal dimi hala karasızım biliyomusun dr gitmeden içim rahatlamicak6 mart canım ... ama sanırım var ya.. yine hissediyorum ilkindede böle oldu. ama bu sefer tecrübelendim.. erkenden defalarca test yapmıcam inş...
benim 6 gün kala çıktı canm 10 gün kala çıkarmı bilmem bünyeden bünyeye değişiyo çünkü
bende yapmam diyodum ama dayanamadım iyikide yapmışım benim 6 gün kala hcg 50 çıktı normal dimi hala karasızım biliyomusun dr gitmeden içim rahatlamicak
bende yapmam diyodum ama dayanamadım iyikide yapmışım benim 6 gün kala hcg 50 çıktı normal dimi hala karasızım biliyomusun dr gitmeden içim rahatlamicak insan hissediyo emin ol içinde olduğunu anlıyosun ama acaba diyosun ben internetten coretests diye markann erken gebelik testini aldım onunla 7 gün kala öğrendim cnm istersen al ondan6 mart canım ... ama sanırım var ya.. yine hissediyorum ilkindede böle oldu. ama bu sefer tecrübelendim.. erkenden defalarca test yapmıcam inş...
canm her markada çıkmıyo coretests internetten getirttim ondan al imkann varsa hemde ucuzsen erken gösteren test yapmıştın sanırım bende pzt falan yapayım diyorum bazılarıda hiç phalı teste para verme demiş kararsızm ama cok merak ediyorum bu ay umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?