Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

google coretests diye yaz coretests ovulasyon testi yazanı tıkla 6 lira 1 tanesi ama paketler var daha ucuza geliyo

sağol canım baktım burdaki eczanelere sorayım ya şimdi kargo falan ugrasamıycam netten almayıda bilmiyorum kredi kartım falan da yok hem daha 10 gün var ( pzt yapcam ben test bakalım cıkacak mı

ateşini sabahmı ölçtün ben unutuorum ölçmeye akşamları aklıma gelirse ölçüyorum 36.e benimde tabi akşam ölçtüm

günaydın kızlar bizim tablo nerelerde kaldı acaba beklenen tarihim 20 şubat ben bu ay ümitli değilim ama olsun ..es2006 nasıl gidio hamilelik var mı önerilerin:)
canm sağol nasıl gitsin yarın ilk kontrole gidicem bakalım hayırlısı benim sizlere en büyük önerim adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki ve özellikle sabah 7 ile 8 arası olmasına özen gösterin kalçalarınızın altına yastık koyun ve ilişkiden 1 saat sonra kalkın bide eşiinize sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi yedirin ben bu ay öyle yaptım canmm

walla canım reçeten doğru bende öyle uyguluyorum.. sadce sabah 7-8 arası iş için yolda olduğumuzdan 5-6 arasında alıyoruz veya akşam yatarken.. benimkine ben bişi yedirmiyorum kendisi bir kavanoz fıstık ezmesini kaşık ile yiyor...:))

ya bizim kocişler fena ya. Benimkide tatlı ve balık yiyince coşuyomuş. Sürekli ya tatlı yada balık yiyo.

reçete sağlammış valla:) hayırlısı geçen ay ilk bebeğimi kimyasal gebelik sonucu düşürmüştüm biliosunuzki bu ay ara verdim mart ayında tam gaz ilerlemek istiyorum..teşekkür ederim canım..

canım adete 3 gun kala kesin cıkıyormuş diyor doktorlar oncesi yanıltabilirmiş

reçete sağlammış valla:) hayırlısı geçen ay ilk bebeğimi kimyasal gebelik sonucu düşürmüştüm biliosunuzki bu ay ara verdim mart ayında tam gaz ilerlemek istiyorum..teşekkür ederim canım..

canım.. benimde ocak kimysal oldu.. hiç ara vermedim devam ettim. şimdi belirtilerim yine aynı.. dilerim vardır bişiler... hayırlısı olsun en çok ona dua ediyorum hayırlısı oldun diye..

sanki yumurtam büyüyo. Sağ kasığıma sancı giriyo ve dizime kadar uyuşur gibi olup geri kasığıma çıkıp batıyo. Bi sağ kasığım, bi sol kasığım ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…