canm her markada çıkmıyo coretests internetten getirttim ondan al imkann varsa hemde ucuz
google coretests diye yaz coretests ovulasyon testi yazanı tıkla 6 lira 1 tanesi ama paketler var daha ucuza geliyokaç liraya aldın hangi site bilgi verirsen sevinirim ha bide kaç günde geliyor :)
google coretests diye yaz coretests ovulasyon testi yazanı tıkla 6 lira 1 tanesi ama paketler var daha ucuza geliyo
off ne biçim bi durum ya sinüzitede ilaç olmadan bişi yapılmıyooogitmedim canım ya nede olsa gitsemde acile sinüzit ilacı yazıp yollıycak. Kendi doktorumda sinüs filmi istedi, onuda çektiremem ki
valla banada kimse cevap vermiyo :) ben cevap veriyorum genelde
neyse sorun değil ama buna verin cevap hanımlar bugün ben termometre aldım ateşimi ölçtüm adetime 2 gün kaldı ateşim 35.7 yani hamile değil miyimbuna göre anlaşılır mı ayol?
canm sağol nasıl gitsin yarın ilk kontrole gidicem bakalım hayırlısı benim sizlere en büyük önerim adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki ve özellikle sabah 7 ile 8 arası olmasına özen gösterin kalçalarınızın altına yastık koyun ve ilişkiden 1 saat sonra kalkın bide eşiinize sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi yedirin ben bu ay öyle yaptım canmmgünaydın kızlar bizim tablo nerelerde kaldı acaba beklenen tarihim 20 şubat ben bu ay ümitli değilim ama olsun ..es2006 nasıl gidio hamilelik var mı önerilerin:)
canm sağol nasıl gitsin yarın ilk kontrole gidicem bakalım hayırlısı benim sizlere en büyük önerim adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki ve özellikle sabah 7 ile 8 arası olmasına özen gösterin kalçalarınızın altına yastık koyun ve ilişkiden 1 saat sonra kalkın bide eşiinize sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi yedirin ben bu ay öyle yaptım canmm
walla canım reçeten doğru bende öyle uyguluyorum.. sadce sabah 7-8 arası iş için yolda olduğumuzdan 5-6 arasında alıyoruz veya akşam yatarken.. benimkine ben bişi yedirmiyorum kendisi bir kavanoz fıstık ezmesini kaşık ile yiyor...:))
walla canım reçeten doğru bende öyle uyguluyorum.. sadce sabah 7-8 arası iş için yolda olduğumuzdan 5-6 arasında alıyoruz veya akşam yatarken.. benimkine ben bişi yedirmiyorum kendisi bir kavanoz fıstık ezmesini kaşık ile yiyor...:))
günaydın hande günaydın es2006 nasılsınız benim agrılar devam etmekte bazen bıcak gibi saplanıyor aniden eşime böbreklerm diyorum ama kasıklarımdan batıyor :)))) daha 10 gün var kan testi yapsam cıkar mı
reçete sağlammış valla:) hayırlısı geçen ay ilk bebeğimi kimyasal gebelik sonucu düşürmüştüm biliosunuzki bu ay ara verdim mart ayında tam gaz ilerlemek istiyorum..teşekkür ederim canım..
canım adete 3 gun kala kesin cıkıyormuş diyor doktorlar oncesi yanıltabilirmiş
sanki yumurtam büyüyo. Sağ kasığıma sancı giriyo ve dizime kadar uyuşur gibi olup geri kasığıma çıkıp batıyo. Bi sağ kasığım, bi sol kasığım ağrıyo
benimki sağdaa :))
benimkininde yoğun ağrısı sağda
umarım bu ay göbişlerimiz dolar.:18:
benimkininde yoğun ağrısı sağda
umarım bu ay göbişlerimiz dolar.:18:
benden sölemesi.. sanırım bizler hamileyiz... daha adetlerimize bu kadar varken.. inşş hayırlısı ile allahım..
canm panik yapma herkeste hemnen çıkmıyo benim yaptığım farklı b test erken gebelik testi ayrıca bünyeden bünyeye değişiyokızlar adetime 2 gün var ve ben arkadaşımın ısrarına dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatifçok mutsuzum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?