Canım ateşin normalinden daha az olunca yani ateşin düşünce yumurtlama günün oluyo. Bide bebek olduysa yerleşme esnasında ateşin düşük oluyor. Normal bildiğimiz dereceyle dil altından ölçersen daha iyi olur.
inşallah kızlar göbişleriniz dolmuşturrrr
teşşekkürler bende tam tersini biliyordum yane ateşin yüksek olursa ölçümde o ğün yumutmala günün diye biliyordum , ateş ölçümü yapmayı düşünüyorum faydasını görenler yane bu yöntemle hamile kalanlar var mı aceba kızlar ?
benden sölemesi.. Sanırım bizler hamileyiz... Daha adetlerimize bu kadar varken.. Inşş hayırlısı ile allahım..
sağol canım ama bak es2006 bir hafta kala öğrenmş idrar testinde ben yapcam bir hafta kala bakalım üç gün kala tekrar yaparım :)kan vermiyim şimdi
canm panik yapma herkeste hemnen çıkmıyo benim yaptığım farklı b test erken gebelik testi ayrıca bünyeden bünyeye değişiyo
saol moralin için inş erken olduğu için çıkmamıştır
kızlar adetime 2 gün var ve ben arkadaşımın ısrarına dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatifçok mutsuzum şuan
walla beni takip ettiysen. adetimin 6. günü ancak silik çıkabildi.. önceisnde kanda bile çıkmadı...
boşuna dert etme canım idrarda erken cıkması cok nadir kişilerde oluyor idrarda net gebeligi adetten 2 gun sonra gorursun
İnşallah tatlım vallahi ya. Bide adetten hemen sonra hamiş kalınırmı onu bilmiyorum
olabiliyo canm benim tahminim ben adetten hemen sonra kaldım çünkü testte hemen çıktı onlada alakalı bence
6 mart canım ... ama sanırım var ya.. yine hissediyorum ilkindede böle oldu. ama bu sefer tecrübelendim.. erkenden defalarca test yapmıcam inş...
sanırım çok dinliyorum kendimi ama benim adet olmadan önce bir kere gazım olurdu, onuda çıkarırsam sancılanmazdım çıkaramazsam adetim bitene kadar sancı yapardı. Başkada hiçmi hiç gazım olmazdı. Şimdi acayip gazım var, hatta regl bittiğinden beri çok aşırı gazım var. Kasıklarımda hala sancılanıyo, göğüs hassasiyetim yok şimdilik. Ben adet günü gelmeden anlarım hamile olduğumu. Hele 1-2 hafta daha geçsin bakalım.
ayyyyyyyyy müjdeyi ben vercem hee yoksa bebişinin totosunu ısıırırım kopartırımmmmmmmmmmumarım. Zaten şuan kasıklarım sancılanıyo. Bu gece bide cumartesi gecesi çalışırız artık. Zaten hastayım banyoydu falan uğraşamıycam. Gerçi en önemli günlerdeyiz ama ne biliyim. Kasıklarımda acayip sancı gibi bişiler var ya:26:
bugün adet günümm..eger sizler gibi düzenli bir adetim olsa bazı seylerı daha iyi anlayabilirdim ama su an hersey muallakta...adetim düzensiz genelde geç oluyor..dun dayanamayıp test yaptım ama anında negatif cıktı zaten..ama adet olmadan gösüslerim 10 gün 1 hafta önce agrımaya baslardı su andaa yok birde kasıklarım agrıyor 1 haftadır vee burda ogrendım su anda gaz olmasıda bir belirti olabilirmis 2 3 gundur var ama dunden beri daha cok bilmiyorum belkide usutttum..basım donuyor bı suredır ama söyle anlık bir an uzun süreli değil yani..acaba olabilirmi bilemiyorum
size sormak isitediğim adetim geç oldugu için negatif cıkmıs olabılırmı
ve boyle bır duurumda ne kadar sure gecınce test yapamak gereklı acaba
ayyyyyyyyy müjdeyi ben vercem hee yoksa bebişinin totosunu ısıırırım kopartırımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?