kızlar ya aranızda bursali kimler var
günaydınnnn kızlarrr
ben bursalıyım canım
handecim ilkinde nezaman hissetmeye başlamıştın? test nezaman pozitif çıkmıştı canım? inşallah hailesindir inşallah canım..
adetlerin düzensizse bekle bence normalde nekadar geç oluyor ona göre yap 4-5 gün geç oluyorsa son adetinden 4-5 gün sonra yap
adetim bittiği günden beri 2 günde 1 ilişki oldu bu ay çk umutluydum ama hayırlısı allahtan eğer bu ay olmazsa doktora gidicem zaten
boşuna dert etme canım idrarda erken cıkması cok nadir kişilerde oluyor idrarda net gebeligi adetten 2 gun sonra gorursun
oda hiç belli olmuyor kii 2 ay önceki tam zamanında olmustu sonraki ise 5 gun geç son 4 ayı hatırlıyorum sadce genede bi 5 gun falan geçmesini beklemem en dogrusu sanırımteşekkr ederim cvp için
hatta bazen 2 sonra değil 10 gün sonra bile göremeyenler oluyor
o yüzden hastalanmadığınız sürece umut vardır kızlar
ve ne olursa olsun hastalanana kadar beklemek lazım
sana canı gönülden katılıyorum cnm..
ayy hadi bakalım bebişler zaten göğüs kasık ve bel ağrısı ile geliyolarrrrolsunda keşke hayatım. İstersen gel kocişime bile sen ver haberi
Ama böyle herkese duyurucan müjdeyi tamammı.
Bu arada kasıklarım aşırı sancılanıyo hala:26:
kaçıncı deneme ayın canım? ben dr. gittiğimde kimyasal için 1 sene deneyin olmazsa dr. başvurun dedi zaten benim ilk ay tuttu..:) bu ayda allah büyük..
ayy hadi bakalım bebişler zaten göğüs kasık ve bel ağrısı ile geliyolarrrr
ipekçilikte
ipekçilikte
walla ilkinde adetten sonra inanılmaz gazım oldu yaklaşık 10 gün falan.. gaz devame derken kasıklarımda batma olmaya başladı.. sonra midem göğsümün altına geldi sanki.. göğüslerim koltukaltımdan acımaya şişmeye sızlamaya başladı ama öle böle değil...8 ocakta çalışmnaya başladık biz.. ondan heöen sonra gazlandım ben.. 15 ocaktan sonrada hep hissettim..
bende 26 ocakta regl olmam lazımdı olmadı.. öncesinde idrarda falan çıkmadı kandada çıkmadı ama benhep var dedim.. reglim geçti 6.gün idrarda silik çıktı.. 7 .gün kanda çıktı cnm..
ama bu sefer öyle olmayacak biliyorum.. erken belli olcak.. eğer varsa ...bana öle gelio cnm.
canımıniçiii aynı şikayetler yok mu şimdide? aayyy hadi hamişsindir inş külot sütyen sallamayı özledim bee
bende hürriyette oturuyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?