Cnm inşallah.Ama 1, 2 arkadaşım melekleri göbüşlerinde iken diş ağrısından ecel terleri döküyorlardı.Hani biraz çay yanında sevdiğin başka sıvılarda tüketsen mesela tarçınlı sıcak süt çok çok iyiiii.
herkese günaydın
nalimuu nasıl oldun şekerim?? gittinmi dr..a??
KIZLAR BİŞİLER AKLIMA GELDİ SORAYIM DEDİM.
1- HAMİLE OLMA DURUMUMUZ VARSA ŞÜPLENİYORUZ DİYELİM MESELA NAZLI BEN VS.. ÇAY İÇEMEZMŞİYİZ BEN SADECE SABAHLARI İÇİYORUM ZATEN KALHVALTIDA... SICAK ÇUKULATA İÇEMEZMİYİZ??
2- İLİŞKİYE GİRMELİMİYİZ.. BEN EMİN OLANA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUMDA:))
Sıcak süt içmem, nescafe, türk kahvesi hiçbirini içmem. Sadece soğuk süt, taze sıkılmış portakal suyu ve çay.
bencede emin olana kadar çalışmaya devam et biz öğrenince bıraktık dr gitmeden yanlış bişi yapmayalım dedik 2 hafta sonra dr gittik şimdide dr da 2 hafta yasakladıEmin olana kadar sorun yok devammmmm
o göğüs ortasınuı kaşımkaktan ben geçen sefer tahriş ettim:)) hayırlısı sanki sende varmı gibi gelio bana cnım.. Kısmet artık.. Bizde akşam çalıştık hemde ne çalışma
Sabaha kadr şuursuzca uyumuşum:))
sigara konusunda ben hala kötü durumdayım ne yazık ki. uzun süredir içiyorum tiryakiyim ama farklı bir çözüm buldum. doktor sigarası diyorlar bir markanın sigarası var neredeyse boş gibi birşey ben ondan içiyorum şimdilik. çünkü zaten şıp diye hamile kalamıyorum bir de eşimden uzağım bırakamıyorum. bu sigaradan bir tane içince diğerlerinden 11 tane içmen lazım öyle hafif ve içeriği dar. pko olanlar beni daha iyi anlar, sürekli hamilelik umuduyla geziyorsunuz o nedenle nereye kadar da hayatı zahir edelim ki? dediğim gibi hamile olduğunuzu öğrendikten sonra 2 kişilik düşününce ve tıbbi kurallara uyunca daha iyi olur herşey diye düşünüyorum. annem de sigara içmiyordu ama babam maşallah içerdi yanında da içerdi. kadıncağız soludu o havayı yıllarca ses çıkarmadan. ayrıca çağımızın daha büyük sorunu bence radyasyon ve beslenme.
sakın yanlış anlaşılmasın bu arada, ben sigara ve sağlıksız yaşamı kesinlikle savunmuyorum. savundugum tek şey yaşamdan zevk alan, kendini tanıyan ve bebeğini gönülden isterken stres yapıp kendinden vazgeçmemenin öneminden bahsediyorum.
Günaydın arkadaşlar,
Size birşey sormak istiyorum;Eşimle adet günümden önceki gün birlikte olduk(Dışarı boşalarak korunuyoruz).Ertesi gün(04.02.2011) çok hafif bir lekelenme oldu ve durdu.2. gün hiçbirşey gelmedi,3. gün olmaya başladım, 4 ve 5. günde normal adet oldum..ve bu 2,3 gündür hala lekelenme oluyor.4,5 gündür gögüs ağrılarım var ve 2,3 gündür kasıklarım ağrıyor.Bugün sabah kalktığımda sağ yumurtalığım çok ağrıyordu hala ağrıyor,Ve sanki adetmişim gibi kanamam geliyor..Hamile olabilirmiyim? acaba hamileidim de düşükmü oldu?Bilgilendirseniz çok mutlu olurum..[/QU
Lütfen cevap bekl,yorum
handecim face den birbirimizi ekleyelim mi canım..yoksa nasıl tanıyacağız birbirimizi...
Sigara içen arkadaşlarıma söylüyorum. Ne olur kızlar. İsterseniz bırakırsınız. İradenize güveniyorsanız bırakırsınız. Siz ona esir değilsiniz, o size esir olsun. İş beyinde bitiyor. Bakın 20 günden fazla oldu. Şimdi aklıma bile gelmiyo ki ben orta sona gidiyodum sigara içmeye başlamıştım. NE olur bırakın ki bebişler daha kolay olsun
tatlım çok haklısın ben de o yolda ilerliyorum ama eşim de içiyor ve bana sunduğu öneriye bak: sen bırak hemen ben de o gün bırakacağımama kendisi uzun süre evden uzak kalıyor ve o kadar tiryakiyken ona çok güvenmeme rağmen bırakabileceğini hiç düşünmüyorum...
sigaramı değiştirmemin en büyük nedeni de bu. etkisini biraz daha azalttım ama yalnızlık başa bela içtikçe içesim geliyor. sizlerin desteğini alacağım zaten bu foruma üye olmamın en büyük nedeni bu.
tatlım çok haklısın ben de o yolda ilerliyorum ama eşim de içiyor ve bana sunduğu öneriye bak: sen bırak hemen ben de o gün bırakacağımama kendisi uzun süre evden uzak kalıyor ve o kadar tiryakiyken ona çok güvenmeme rağmen bırakabileceğini hiç düşünmüyorum...
sigaramı değiştirmemin en büyük nedeni de bu. etkisini biraz daha azalttım ama yalnızlık başa bela içtikçe içesim geliyor. sizlerin desteğini alacağım zaten bu foruma üye olmamın en büyük nedeni bu.
Günaydın arkadaşlar,
Size birşey sormak istiyorum;Eşimle adet günümden önceki gün birlikte olduk(Dışarı boşalarak korunuyoruz).Ertesi gün(04.02.2011) çok hafif bir lekelenme oldu ve durdu.2. gün hiçbirşey gelmedi,3. gün olmaya başladım, 4 ve 5. günde normal adet oldum..ve bu 2,3 gündür hala lekelenme oluyor.4,5 gündür gögüs ağrılarım var ve 2,3 gündür kasıklarım ağrıyor.Bugün sabah kalktığımda sağ yumurtalığım çok ağrıyordu hala ağrıyor,Ve sanki adetmişim gibi kanamam geliyor..Hamile olabilirmiyim? acaba hamileidim de düşükmü oldu?Bilgilendirseniz çok mutlu olurum..
merhabalar arkadaslar ben yenı geldım aranıza. bı sıkıntım war yardımcı olurmusunuz? ben subatın 2 sınde regl olmam gerekıyordu ama olmadı 17 gun fılan gectı test yaptım negatıf kan testım negatıf calısıyorum zamanın da ısıne kalkan bırıyken son gunlarde hep gec kalıyorum cok yorgunluk war ve uykuya cok dustum sık ıdrara cıkıyorum mıdem de yanma war hamılemıyım anlamadım hastahaneye gıdıcek pek vaktım olmuyo sızce hamılemıyım kan ve ıdrarda cıkmama olasılıgı varmıdır kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhabalar arkadaslar ben yenı geldım aranıza. bı sıkıntım war yardımcı olurmusunuz? ben subatın 2 sınde regl olmam gerekıyordu ama olmadı 17 gun fılan gectı test yaptım negatıf kan testım negatıf calısıyorum zamanın da ısıne kalkan bırıyken son gunlarde hep gec kalıyorum cok yorgunluk war ve uykuya cok dustum sık ıdrara cıkıyorum mıdem de yanma war hamılemıyım anlamadım hastahaneye gıdıcek pek vaktım olmuyo sızce hamılemıyım kan ve ıdrarda cıkmama olasılıgı varmıdır kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?