Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sıcak süt içmem, nescafe, türk kahvesi hiçbirini içmem. Sadece soğuk süt, taze sıkılmış portakal suyu ve çay.

bencede emin olana kadar çalışmaya devam et biz öğrenince bıraktık dr gitmeden yanlış bişi yapmayalım dedik 2 hafta sonra dr gittik şimdide dr da 2 hafta yasakladı emin olana kadar sorun yok devammmmm

Günaydın arkadaşlar,
Size birşey sormak istiyorum;Eşimle adet günümden önceki gün birlikte olduk(Dışarı boşalarak korunuyoruz).Ertesi gün(04.02.2011) çok hafif bir lekelenme oldu ve durdu.2. gün hiçbirşey gelmedi,3. gün olmaya başladım, 4 ve 5. günde normal adet oldum..ve bu 2,3 gündür hala lekelenme oluyor.4,5 gündür gögüs ağrılarım var ve 2,3 gündür kasıklarım ağrıyor.Bugün sabah kalktığımda sağ yumurtalığım çok ağrıyordu hala ağrıyor,Ve sanki adetmişim gibi kanamam geliyor..Hamile olabilirmiyim? acaba hamileidim de düşükmü oldu?Bilgilendirseniz çok mutlu olurum..

İnşallah canım ya. Artık olsun yani, bizden 2 sene sonra evlenenlerin bile çocukları kocaman oldu. Eşimde bende çok istiyoruz.
Bende nasıl uyuduğumu bilmiyorum. Bacaklarımı kaldırıp duvara dayadığımı hatırlıyorum bide sabaha karşı bacaklarımın donduğunu ve o zaman ayaklarımı indirip yorganın altına soktuğumu.Ölü gibi uyumuşum yorgunluktan. Benim kocişin beli artık çok ağrımış ilaç kullanıyoruz onun beline şimdi ama çok ağryomuş tamda yyumurtlama zamanım başlıyoken hiç iyi olmadı ama dedim ya artık kısmet. Zaten bu ayda regl olursam gitcem doktora kesin karar verdim.

handecim face den birbirimizi ekleyelim mi canım..yoksa nasıl tanıyacağız birbirimizi...

bende kızıma hamileliğimim kanda çıkana kadar içtim sigara ama öğrendiğim gün bıraktım insan o an sadece bebeğini düşünüyor ve içmiyor ben 9 ay hiç aramadım bile ama doğumdan sonra başladım tekrar

Sigara içen arkadaşlarıma söylüyorum. Ne olur kızlar. İsterseniz bırakırsınız. İradenize güveniyorsanız bırakırsınız. Siz ona esir değilsiniz, o size esir olsun. İş beyinde bitiyor. Bakın 20 günden fazla oldu. Şimdi aklıma bile gelmiyo ki ben orta sona gidiyodum sigara içmeye başlamıştım. NE olur bırakın ki bebişler daha kolay olsun

tatlım çok haklısın ben de o yolda ilerliyorum ama eşim de içiyor ve bana sunduğu öneriye bak: sen bırak hemen ben de o gün bırakacağım ama kendisi uzun süre evden uzak kalıyor ve o kadar tiryakiyken ona çok güvenmeme rağmen bırakabileceğini hiç düşünmüyorum...

sigaramı değiştirmemin en büyük nedeni de bu. etkisini biraz daha azalttım ama yalnızlık başa bela içtikçe içesim geliyor. sizlerin desteğini alacağım zaten bu foruma üye olmamın en büyük nedeni bu.

cnm walla benim eşimde ben hayatta bırakamma diyenlerdendi.. ben kafama göre.. bazen 1 paket içiodum bazen günde 3 tane.. psikolojime göre değişiodu... 8 ay önce bir bıraktı eşim ( ondan önce bırakıp 3 ay sonra başlamıştı)... bırakış o... kendiliğinden beyinde bitirdi yani... o bıraktıysa herkes bırakır bence.. inan sadeece yeterli..

Tatlım durumunu tahmin edebiliyorum. Mesela benim eşim benden az içerdi, sen bırak bende bırakırım derdi. Ben bıraktım o hala içiyo. Ve nasıl kötü kokuyor biliyomusun. İçenlerden tiksindim ve aklıma bile gelmiyo. Sende böyle dene. Sigara içmek yerine çerez ye mesela, şeker ye ödüllendir kendini. Bak ben çok mutluyum. Mis gibi kokuyorum diyorum. Üstelik çok zayıftım ve 4 kilo aldım.Ödülleniyorum mesela

walla değişik belirtiler cnm.. kanaman bitsin bence ağrılarınının durumuna göre yorum yapalım derim ben..

merhabalar arkadaslar ben yenı geldım aranıza. bı sıkıntım war yardımcı olurmusunuz? ben subatın 2 sınde regl olmam gerekıyordu ama olmadı 17 gun fılan gectı test yaptım negatıf kan testım negatıf calısıyorum zamanın da ısıne kalkan bırıyken son gunlarde hep gec kalıyorum cok yorgunluk war ve uykuya cok dustum sık ıdrara cıkıyorum mıdem de yanma war hamılemıyım anlamadım hastahaneye gıdıcek pek vaktım olmuyo sızce hamılemıyım kan ve ıdrarda cıkmama olasılıgı varmıdır kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bence bi doktora git. Geç döllenme desek oda olmaz bu kadar zamanda. Kanda yok idrarda yok Çelişkili bi durum bence doktora git. Allah korusun başka bi rahatsızlık olabilir, kist falan. Bence zaman kaybetme git b doktora canım:26:

cnm geç döllenme olabilir.. idrarda çıkmayabilir öyleyse ben kan testi yaptır derim en kısa zamanda.. ya da çok kafana taktıysan psikolojik olarakta olabiliyor bazen..

normalde düzensizmi adetin..17 gün baya uzun süre..ve idrar testinde çıkmayabiliyor..ama kanda çıkıyor diye biliyorum..bence kan testi yaptırın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…