ben 4 ayın sonunda hamile akldım. hiçbir erken belirti yaşamadım. adet günü evde idrar testi yaptım, pozitif çıktı. ama adetim 10 gün geçene kadar doğru dürüst belirti hissetmedim. sadece biraz yorgunluk vardı normale göre. adetim 10 gün gecikmişti, kusmalarım başladı.
bılmıyorum kı kızlar kan testı ve ıdrar testı yaptırdıgım da adetımden 1 hafta gecmıstı bırdaha yaptırMADIM ama normalde hıc bukadar gecıkmezdı hep duzenlı oluyordu bakalım hayırlısı olsun
teşekkür ederim. evet benim sat a göre tam 6. hafta başladı bulantı. darısı hepinizin başına. yani bulantı değil tabi, hamilelikEvet canım bazen böyle olabiliyor. Aslında biz burda sürekli konuştuğumuz için, sürekli de belirti arıyoruz yani ondan aslında. Mesela miğde bulantsı belirti değil. Çünkü 6 ve 12. haftalar arası miğde bulantısı oluyo. Onun dışında miğde hassas olduğu için bulanıyo.
hamileliğin hayırlı olsun bu arada
teşekkür ederim. evet benim sat a göre tam 6. hafta başladı bulantı. darısı hepinizin başına. yani bulantı değil tabi, hamilelik
ben 4 ayın sonunda hamile akldım. hiçbir erken belirti yaşamadım. adet günü evde idrar testi yaptım, pozitif çıktı. ama adetim 10 gün geçene kadar doğru dürüst belirti hissetmedim. sadece biraz yorgunluk vardı normale göre. adetim 10 gün gecikmişti, kusmalarım başladı.
kızlar ya benim yarın adet günüm dün test yapmıştım negatiff inş dayanabilirim test yapmamak için
canım yumurtlama döneminden sonra adet olacakmışsın gibi ağrılar yaşadın mı? mesela ben adet olacaksam afedersiniz makatım ağrır bu sefer çok çok erken yumurtlama döneminden sonra agrımaya basladı. kasık ve gögüs agrım da cabası. bir de yumurtlamayı takip eden 1-2 gün başım çok ağrıdı. çok da vajinal kuruluk vardı sonra akıntıya çevirdi. sende benzer neler oldu?
kızlar çok merak ediyorum.sırt ağrısı hamilelik belirtisimi???
sırtınla birlikte aslında belin ve göğüslerin ağrıyorsa sırtına bunların ağrısı vuruo.. bende var ama. sadece sırt ağrısı olarak yok
kızlar ben 22 sinde adet olmam gerekiyoken dün oldum ama hafif leelenme şeklinde adetten önce kasılarımda çok batma sancı oldu bugünde adet sancım var çok fazla kıvranıyorıum resmen ama hiç kan gelmiyo dayanamayıp ağrı kesici içtim hamileysem böyle adet ağrısı çekmmezdim heralde dimi
canım sende böyle panik olursan biz ne yapalım. Ne güzel işte senin dünya tatlısı bir kızın var bu kadar panik olarak hem kızını hem kendini hemde bebiş varsa onu üzersin. Senin bizi sakinleştirmen lazım ama sen dahada panik yapıyosun bizi
Bebişi veren rabbim sabrını da verir.Neyse ben yemeğe çıkıyorum kızlar. Sizde yemeklerinizi yiyin bebişleri aç bırakmayın
benim adetten önce hep sırtım ağrır.hiç belim ağrımadı bugüne kadarama göğüslerim yumurtlamadan hemen sonra ağrımaya başladı sırtımda öyle.ama göğüslerimde çok aşırı bi ağrı yok.önce 1 gün boyunca aşırı yanma oldu,köz gibi.şimdide dokununca ağrıo.batım 3 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?