- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
ilkinde hiç beklemediğim için böyleyim doktorada gitmek istemiyorum hiç bilmiyorum ama hayırlısı allahtan
dr daydım cnm yeni geldim dr bile şaşırdı bu kadar küçükken nasıl anladın dedi şoke oldu kadın ultrasonda görünmez dedi 2 hafta sonra gel dedi offf 2 hafta geçer mi ya allttan ultrasonla baktı minnacık bi siyahlık var ama o olabilirde olmayadabilir dedi o yüzden 2 hafta sonraes nerdesin hayatımın kadını
pf dayanmayıp ağrı kesicide içtim ama aynı normal adetlerim gibi sancım var.peki gelmezse test yapsam çıkar mı acaba?
dr daydım cnm yeni geldim dr bile şaşırdı bu kadar küçükken nasıl anladın dedi şoke oldu kadın ultrasonda görünmez dedi 2 hafta sonra gel dedi offf 2 hafta geçer mi ya allttan ultrasonla baktı minnacık bi siyahlık var ama o olabilirde olmayadabilir dedi o yüzden 2 hafta sonra
Rabbim tez günde kucaklarımızı doldursun. Evlendim hemen hamile kaldım zaten adetim düzensiz diye test yapmadımda. Sonra bi test aldı görümcem merakından ve hamileydim. Hastaneye gittik haftalık hamileydim8 haftalık olunca düştü. Aralık ayında hamile kaldım. Hissettim. 2,5 haftalıkken öğrendim. Oda 5,5 haftalık olunca dştü. Şimdi hala bi umut bekliyorum işte bende.
bende geçen sene martta düşük yaptım allah göstermesin kimseye allah doldursun göbişlerimizi inş
bende geçen sene martta düşük yaptım allah göstermesin kimseye allah doldursun göbişlerimizi inş
canım bir daha hamile kalmadınmı düşükten sonra bende bu ay düşük yaptım 6 haftalıktı 12 sene sonra mucizem geldi ama hemencek gitti
6 şubat 2008de düşük yaptım.bide 4 ocak 2011 de canım. Kısmet bu ayda regl olursam doktora gidicem.
vermedi canm o kadar dedimkanım ve demrim düşük diye unuttu herelde bende heyecandan unuttumHmmm. İşte benimde öyle olmuştu. Nasıl anladın ya hayret demişti. Herhangi bi ilaç verdimi canım. Kan ilacı falan. 9 ay geçiricen daha 15 gün nedirki kuzucum sıkma canını
hadi bak kötü bişey yok işte
vermedi canm o kadar dedimkanım ve demrim düşük diye unuttu herelde bende heyecandan unuttumkan verdim gebelik testi yine bakalım sonuç ne çıkıcak çok merak ediyorum bu gün beklenmeyen adet günüm
cnm düşükten sonra kendim istemedim yani denemedik hiç düşüğümdede hamile olduğumu bilmiyordum evede test yaptım bikaçtane çıkmadı adet oldum sonra ama adetim 5 günden sonra 2 hafta leke leke geldi doktora gittim dedi bişey gözükmüyor kan testi yapalım dedi dış gebelik olabilir dedi yada sitrestendir kanaman dedi ben kan testi yaptırmadım idrarda çıkmadı diye ama eve gidince tekrar test yaptım ondada negatifti akşam iiçime kuşku düştü ertesi gün gittim özele kan testi için ve gebelik var fakat değer çok düşüktü ben şok oldum doktorumu aradım değerim böyle böyle dedim büyük ihtimal kaybedilmiş gebelik dedi birkaç gün arayla kan tahlilimi yeniletti ve 1 hafta hep kontrole gittim yani kan tahlili yaptırmasam düşük yaptığımı bile anlamıcaktım ama çok şükür kürtaja falan gerek kalmadı ve o gebeliğimde 1 ilişkide oldu çünkü eşim şehir dışındaydı geldi 1 ilişki yaşadık 3 gün sonra ayağı kırıldı 1 ay alçıda kaldı yani 1 keredede hamile kalınabiliyomuş ama bu ay 2 günde 1 yaptık bakalım nolcak
o dediklerinin aynıları bende oldu kimyasalda da şimdide..:18:
tamm cnm değer artmışsa herşey normal demek dimi canm :18:kan sonucunu mutlaka paylaş cnm olurmu.. ne zaman çıkacakmış..kan sonucuna göre herşey daha netleşir....
tamm cnm değer artmışsa herşey normal demek dimi canm :18:kan sonucunu mutlaka paylaş cnm olurmu.. ne zaman çıkacakmış..kan sonucuna göre herşey daha netleşir....
Kızlar, merhaba, ben de 22 ocakta 4 haftalıkken düşük yaptım. Mutluluğum 4 gün sürdü. Sonra kanama başladı. Şimdi bu günlerde adet olmayı bekliyorum.doktorum bebeği 2 ay yasakladı. Rahim dinlensin dedi. Ama bu ay eşimle şğpheli olay tam ovulasyon günüme denk gelmişti. Korunduk ama kaçak olmuş olabilir gibi geliyor. Çünkü hafif hamilelik belirtilerim var. Ama bu ay olsun istemiyorum. Doktorum çok kızacakhamile kalırsam. Beni dinlemedin diyecek. Uff, kızlar dua edin benim için. Bu ay, o çok beklediğim bebişim gelmesin. Yeniden düşebilirmiş düşükten hemen sonra hamile kalınca. ALLAH hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin!
canım başımıza gelenler benziyo bende 12 senedir her adetim geçtiğinde soluğu dr da aldım ve hep negatiflerle döndüm aralıktada 2. tüpümü yaptım ve negatifi aldım ocakta adetim 10 gün geçti evde bile test yapmadım kistir başka ne olcak ki dedim aradada kahverengi lekelenmelerim vardı hep adet olcam zorlanıyom sandım meğer hamileymişim ve progestona ihtiyacım varmış nerden bileyim en sonunda eşimin zoruyla dr a gittim ben kist beklerken 5.5 haftalık hamile olduğum söylendi daha bunun mutluluğunu yaşayamadan 6. haftada bebeğim düştü nasibi yokmuş biliyorum ama kendimide çok suçluyoruminş. canım Rabbim mucizeni yollasın sana umudunu boş çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?