Canım senin ki kimyasala benziyor ben de yaşadım bana doktor korunmam gerektiğini söylemedi.Bu bir çok kadında oluyor.Kiminin haberi bile olmuyor dedi.Ama tabi doktorun daha iyi bilir
vermedi canm o kadar dedimkanım ve demrim düşük diye unuttu herelde bende heyecandan unuttumkan verdim gebelik testi yine bakalım sonuç ne çıkıcak çok merak ediyorum bu gün beklenmeyen adet günüm
Canım senin ki kimyasala benziyor ben de yaşadım bana doktor korunmam gerektiğini söylemedi.Bu bir çok kadında oluyor.Kiminin haberi bile olmuyor dedi.Ama tabi doktorun daha iyi bilir
amin canm inşallah allah sizede en kısa zamanda nasip ederhadi bakalım tatlım. Sen sağlıcaklada bebişini kucağına alıcaksın ben biliyorum. Nasıl hissedip sen hamilesin dediysem aynen o şekilde hissederek çok sağlıklı bir gebelilk geçiriceksin verahat bir doğum yapıcaksın diyorum tatlım
kızlarr ben dayanamayıp test aldım.. Regim 22sinde.. Daha 4 gün var.. Yapsam çıkar mı sizce? Bide bana çok dandik geldi bu test.. 5 tl adı da al bi gebelik testi.. Kullanan var mı? Yapayım mı ne yapayım yaa??:18:
kızlarr ben dayanamayıp test aldım.. regim 22sinde.. daha 4 gün var.. yapsam çıkar mı sizce? bide bana çok dandik geldi bu test.. 5 tl adı da AL Bİ GEBELİK TESTİ.. kullanan var mı? yapayım mı ne yapayım yaa??:18:
parasında sorun yok benimkilerde 3,5 -5 tl arası değişiodu da .. Adını hiç duymadım hemde hiç..
ya bu kimyasaldan çok korkuyorum :18:Kızlar kimyasal gebelikle ilgili en aydınlatıcı şeyi size söyliyim. Adetten önce test yaparız silik çizgi görürüz işte bu silik çizgi gerçek bebek demek. Ama adet zamanı testte çıkmayıp. Adeti geçtikten sonra testte çıkıyorsa bu hamilelik çok büyük ihtimalle kimyasal gebelik oluyor ve muhtemelen siz test sonucunu gördükten bir iki gün sonra düşüyor. Bunu neredeyse tüm kadınlar yaşar sıkıntı yapmayın kendinizi üzmeyin.
Benim adetlerim düzensiz diye ben hiç test yapmazdım. Hep geçerdi günüm eskiden önemsemezdim.Kim bilir bu arada kaç düşüğüm yada kimyasalım oldu
ya bu kimyasaldan çok korkuyorum :18:
ya bu kimyasaldan çok korkuyorum :18:
parasında sorun yok benimkilerde 3,5 -5 tl arası değişiodu da .. Adını hiç duymadım hemde hiç..
pazartesi ama internetten de öğrenebilirmişim çıktığı zaman ama nezaman olur bilmiyorum ara ara girip bakıyorum ay çatlicam yaane zaman beeli olcak sonuçların?
ayy valla benbile bilmiyorummm yaaa offf şu test yükselmişse sorun yok dimiiya niye korkuyosun
seninki kimyasal değilkii
kimyasal olsa öğrendikten iki gün sonra düşerdi. Kimyasal değil. Kimyasal olsa değerlerin yükselmezdi canımmm korkma sen nasıl 9 ay geçiricen bilmiyorum
ayy valla benbile bilmiyorummm yaaa offf şu test yükselmişse sorun yok dimii
evet canm haklısınız ben tadını çıkartmak yerine kendime zehir ediyorum hayatııı sonuçta bebiş içimde kendi kendime kuruntu yapıyorumm :2::2:yükselmiş ise bilgimiz dahilinde yok ama ilk 3 ay önemli biliosun... Tecrübelisin.. Düşmemesi için ... ılk 3 ay önemli...
Korkma.. ıyi düşünmeye çalış cnm...
Nazlı hepimizden daha kötü günler yaşamış ama ne kadar pozitif umutlu.. Birazcık örnek al ne olur..:) bebeğinede zarar vercen
pazartesi ama internetten de öğrenebilirmişim çıktığı zaman ama nezaman olur bilmiyorum ara ara girip bakıyorum ay çatlicam yaa
evet canm haklısınız ben tadını çıkartmak yerine kendime zehir ediyorum hayatııı sonuçta bebiş içimde kendi kendime kuruntu yapıyorumm :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?