Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

vermedi canm o kadar dedimkanım ve demrim düşük diye unuttu herelde bende heyecandan unuttum kan verdim gebelik testi yine bakalım sonuç ne çıkıcak çok merak ediyorum bu gün beklenmeyen adet günüm

hadi bakalım tatlım. Sen sağlıcaklada bebişini kucağına alıcaksın ben biliyorum. Nasıl hissedip sen hamilesin dediysem aynen o şekilde hissederek çok sağlıklı bir gebelilk geçiriceksin verahat bir doğum yapıcaksın diyorum tatlım

Canım senin ki kimyasala benziyor ben de yaşadım bana doktor korunmam gerektiğini söylemedi.Bu bir çok kadında oluyor.Kiminin haberi bile olmuyor dedi.Ama tabi doktorun daha iyi bilir

ben daha yenşi yaşadım.. dr um korunma devam dedi.. çoğu kadın yaşar dedi.. ve sanırım yine hamileyim.. belirtilerim var.. ama dr bilir tabi.. belki rahim farkı vardır bilemem..

Kızlar çıldırıcam takmım düşünmim diyorum.. Belirtiler beni engellio... Bugün inanılmaz derecede göbeğim kaşınıo.. Batıo.. Sağ tarafı na sancı girio ya.. Ilkinde de aynen bunlar olmuştu... Bat 6 mart... Daha çok var.. Anam gelsinde tutunsunda ben beklmeye razıyım...

kızlarr ben dayanamayıp test aldım.. regim 22sinde.. daha 4 gün var.. yapsam çıkar mı sizce? bide bana çok dandik geldi bu test.. 5 tl adı da AL Bİ GEBELİK TESTİ.. kullanan var mı? yapayım mı ne yapayım yaa??:18:

Kızlar kimyasal gebelikle ilgili en aydınlatıcı şeyi size söyliyim. Adetten önce test yaparız silik çizgi görürüz işte bu silik çizgi gerçek bebek demek. Ama adet zamanı testte çıkmayıp. Adeti geçtikten sonra testte çıkıyorsa bu hamilelik çok büyük ihtimalle kimyasal gebelik oluyor ve muhtemelen siz test sonucunu gördükten bir iki gün sonra düşüyor. Bunu neredeyse tüm kadınlar yaşar sıkıntı yapmayın kendinizi üzmeyin.
Benim adetlerim düzensiz diye ben hiç test yapmazdım. Hep geçerdi günüm eskiden önemsemezdim.Kim bilir bu arada kaç düşüğüm yada kimyasalım oldu

amin canm inşallah allah sizede en kısa zamanda nasip eder

parasında sorun yok benimkilerde 3,5 -5 tl arası değişiodu da .. Adını hiç duymadım hemde hiç..

sağlıklı bir gebelik varsa silik falanda olsa çıkar tatlım. Aynı şeyi es2006 ya da söylemiştim, çıkmıştı inşallah seninde öyyle olur bebeğim.:18::18::18::18:

ya bu kimyasaldan çok korkuyorum :18:

ayy valla benbile bilmiyorummm yaaa offf şu test yükselmişse sorun yok dimii

yükselmiş ise bilgimiz dahilinde yok ama ilk 3 ay önemli biliosun... Tecrübelisin.. Düşmemesi için ... Ilk 3 ay önemli...

Korkma.. Iyi düşünmeye çalış cnm...

Nazlı hepimizden daha kötü günler yaşamış ama ne kadar pozitif umutlu.. Birazcık örnek al ne olur..:) bebeğinede zarar vercen

evet canm haklısınız ben tadını çıkartmak yerine kendime zehir ediyorum hayatııı sonuçta bebiş içimde kendi kendime kuruntu yapıyorumm :2::2:

evet canm haklısınız ben tadını çıkartmak yerine kendime zehir ediyorum hayatııı sonuçta bebiş içimde kendi kendime kuruntu yapıyorumm :2::2:

Bu panikle daha kötüye gidicek herşey onu düşünmen lazım aslında. Bebeği en fazla etkileyen şey stres, oda sende tavan yapmış durumda yani. Paniğini yada heyecanını anlıyorum ama zaten rabbim ol demiş olmuş ve o melek gelip göbişine konmuş. Ona iyi bakmaya çalışman lazım. Hep kötü düşünerek kötüyüde çekiyorsun. Üzülüyorum ve bu kadar panik stres olman iyi değil Bence sen bebeğini görene kadar pıt pıtlarını duyana kadar foruma gelme tatlım. Herkes bişey söylüyo kafan iyice karışıyo. Üzülüyosun ve bu stresin bebişini yorar. Ya sakin olmaya keyfini çıkarmaya çalış, yada bebeğinin sağlıklı olduğundan emin olana kadar foruma gelip kafanı karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…