onu biliyorum canm ama orası pazaretesi dedi çünkü özel değil özelde c.tesi yaptrdım 1 saatte aldım hcg 50 idi adetime 6 gün kalaydısadece beta hcg ye baktırdıysan birkaç saate çıkıyor diye biliyorum. Ben genelde acile gidiyorum orada 1-2 saate çıkıyor.
merhaba arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum uzun zamandan beri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu..bende sizin gibi 1,5 seneden beri bebek istiyorum..ama maalesef sonu hep hüsran.
artık dr.gitme zamanı geldide geçti dedim dr.gittim ve bir sürü test verdi. ve ayrıca mantar varmış bir sürü fitil ilaç verdi..sonuçları yarın alıcam inşallah hayırlısı olur. fakat bu ay kendimde çok değişiklikler hissediyorum..adetime 10 gün kala kasıklarımda karnımın alt bölgesinde belimde ve bacaklarımda ağrılar sızlamalar eğildiğimde batma oldu..gögüslerim şiş ve ağrıyor.normalde bu ağrılar adetime 3-4 gün kala başlardı. özelliklede sigara kullanıyorum şu an sigara içemiyorum midem bulanıyor. kendimide umutlandırmak istemiyorum..herşeyin hayırlısı olsun artık.
merhaba arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum uzun zamandan beri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu..bende sizin gibi 1,5 seneden beri bebek istiyorum..ama maalesef sonu hep hüsran.
artık dr.gitme zamanı geldide geçti dedim dr.gittim ve bir sürü test verdi. ve ayrıca mantar varmış bir sürü fitil ilaç verdi..sonuçları yarın alıcam inşallah hayırlısı olur. fakat bu ay kendimde çok değişiklikler hissediyorum..adetime 10 gün kala kasıklarımda karnımın alt bölgesinde belimde ve bacaklarımda ağrılar sızlamalar eğildiğimde batma oldu..gögüslerim şiş ve ağrıyor.normalde bu ağrılar adetime 3-4 gün kala başlardı. özelliklede sigara kullanıyorum şu an sigara içemiyorum midem bulanıyor. kendimide umutlandırmak istemiyorum..herşeyin hayırlısı olsun artık.
TEK ÇİZGİ nefret ediyorum bu testlerdennnnnn:84::84:
sanırım haklısın böyle şeyleri okudukça kafam karışıyo en iyisi bi müddet okumamamk 2 hafta sonra gelim ben dimi yoksa bebişime zarar veiyorum istemeden :2::2:Bu panikle daha kötüye gidicek herşey onu düşünmen lazım aslında. Bebeği en fazla etkileyen şey stres, oda sende tavan yapmış durumda yani. Paniğini yada heyecanını anlıyorum ama zaten rabbim ol demiş olmuş ve o melek gelip göbişine konmuş. Ona iyi bakmaya çalışman lazım. Hep kötü düşünerek kötüyüde çekiyorsun. Üzülüyorum ve bu kadar panik stres olman iyi değil Bence sen bebeğini görene kadar pıt pıtlarını duyana kadar foruma gelme tatlım. Herkes bişey söylüyo kafan iyice karışıyo. Üzülüyosun ve bu stresin bebişini yorar. Ya sakin olmaya keyfini çıkarmaya çalış, yada bebeğinin sağlıklı olduğundan emin olana kadar foruma gelip kafanı karıştırma
TEK ÇİZGİ nefret ediyorum bu testlerdennnnnn:84::84:
selam kızlarr
bugün Allahıma şükürler olsun kalp atışlarını gördüm ama maalesef bende kan pıhtılaşması çıktı önceki bebeğimide bundan kaybettim sanıyorsam şimdi hergün iğne olmam lazım birde düşük tehlikemde varmış bunun içinde progestana başladım hayırlısı artık:26:
testte nasıl çıksın canım ya,adet günün geçsib bi,benim pozitif çıkmıştı 2 ay önce sonra gününden 2 gün önce gelen yoğun bir adet kanamsıyla gitti,yapacak bişey yok,erkenden öğrenip te böyle sıkıntı yaşamak ta var,stres yaparsan varsa da olumsuz etkilenir bundan rahat ol,dua et,benim de sabah kasımlarımda hafif ağrı vardı,hem de 2 tarafta birden,ama günü gelince öğrenecem nasılsa,hesap kitap gerek yok inan bunlara,sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan sakin olcaksın
selam kızlarr
bugün Allahıma şükürler olsun kalp atışlarını gördüm ama maalesef bende kan pıhtılaşması çıktı önceki bebeğimide bundan kaybettim sanıyorsam şimdi hergün iğne olmam lazım birde düşük tehlikemde varmış bunun içinde progestana başladım hayırlısı artık:26:
cnm bende dün yaptım negatif yarın regli günüm beklemedeyim umudunu kaybetme
gözün aydın cnm bende gittim bugün kese görülmedi dr daha çok erken dedi nasıl anladın dedi şaşırdı 2 hafta sonra gidicem kısmetse kese ozaman belli olurmuşselam kızlarr
sıkma tatlı canını tatlım. Üzülme. Önümüzdeki ay daha sıkı çalış. Beline yastık koy. Kocana keçi boynuzu pekmezi yedir. Eğer istersen kendin soğan kürü yap. Ama üzülme. Arkadaşlar stres o kadar etkiliyoki hamileliği böyle sıktıkça kendimizi olmıycak zaten bebişimiz falan. Azıcık rahat olalım ya
sanırım haklısın böyle şeyleri okudukça kafam karışıyo en iyisi bi müddet okumamamk 2 hafta sonra gelim ben dimi yoksa bebişime zarar veiyorum istemeden :2::2:
CNM ÇOK SEVİNDİM.. İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ NE OLUR.. NE GEREKİYORSA YAPARSIN SEN ZATEN.. İĞNENİ OL.. HARETLERİNE DİKKAT ET... TECRÜBELİSİNDE DAHA ÖNCEKİNDEN.. İNŞŞ BİZLERDE HAMİŞİZİDR...LÜTFEN ÇOK DİKKAT ET KENDİNE DOĞAL OLARAK BEBİŞİNE..
çok sevindim cnm allah yüzünü görmek nasip etsin inş dikkat et kandine ilk 3 ay tehlikeli zaten
gözün aydın cnm bende gittim bugün kese görülmedi dr daha çok erken dedi nasıl anladın dedi şaşırdı 2 hafta sonra gidicem kısmetse kese ozaman belli olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?