Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:FONT="Arial"][/FONT]

::FONT="Arial"][/FONT] merhaba bende yeni üye oldum benimde senin gibi aynı belirtilerim oldu adetime iki gün kala eczaneden aldığım testi yaptırdım negatif çıktı acaba erkenmi yaptım bilgisi olan yazsın lütfen..

kasık ağrılarıma bugün itibariyle sağ tarafından leğen kemiği ve afedersiniz makat ağrısı da eklendi. neler oluyor bana kızlar? bat 28 inde

TEK ÇİZGİ nefret ediyorum bu testlerdennnnnn:84::84:

sıkma tatlı canını tatlım. Üzülme. Önümüzdeki ay daha sıkı çalış. Beline yastık koy. Kocana keçi boynuzu pekmezi yedir. Eğer istersen kendin soğan kürü yap. Ama üzülme. Arkadaşlar stres o kadar etkiliyoki hamileliği böyle sıktıkça kendimizi olmıycak zaten bebişimiz falan. Azıcık rahat olalım ya

sanırım haklısın böyle şeyleri okudukça kafam karışıyo en iyisi bi müddet okumamamk 2 hafta sonra gelim ben dimi yoksa bebişime zarar veiyorum istemeden :2::2:

selam kızlarr

bugün Allahıma şükürler olsun kalp atışlarını gördüm ama maalesef bende kan pıhtılaşması çıktı önceki bebeğimide bundan kaybettim sanıyorsam şimdi hergün iğne olmam lazım birde düşük tehlikemde varmış bunun içinde progestana başladım hayırlısı artık:26:

CNM ÇOK SEVİNDİM.. İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ NE OLUR.. NE GEREKİYORSA YAPARSIN SEN ZATEN.. İĞNENİ OL.. HARETLERİNE DİKKAT ET... TECRÜBELİSİNDE DAHA ÖNCEKİNDEN.. İNŞŞ BİZLERDE HAMİŞİZİDR...LÜTFEN ÇOK DİKKAT ET KENDİNE DOĞAL OLARAK BEBİŞİNE..

sağol canım sakin olmaya calışırım :)) öyle olmasın cok üzülürüm bundan sonra düşünmicem tamam son kararım bir hafta durcam ama sonra test yaparım :))) dayanamam

çok sevindim cnm allah yüzünü görmek nasip etsin inş dikkat et kandine ilk 3 ay tehlikeli zaten

cnm bende dün yaptım negatif yarın regli günüm beklemedeyim umudunu kaybetme

silik falanda olsa ikinciyi görebilseydim keşke gerçi daha 4 günüm var bilmiyorum yaaa belli olmama ihtimali var mıdır ki acaba?? kızlar regli öncesi test yayıp negatif gören daha sonra pozitif sonuç alan var mıydı aramızda?? bi umut olsun istiyorum.. çünkü hala belirtilerini yaşıyorum ben.. psikolojik olmasın lütfenn

selam kızlar doktorum benden FSH LH PRL tahlillerini ve daha sonrada rahim filmi istedi nolursunuz bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnn

gözün aydın cnm bende gittim bugün kese görülmedi dr daha çok erken dedi nasıl anladın dedi şaşırdı 2 hafta sonra gidicem kısmetse kese ozaman belli olurmuş

canımsın gün aşırı ilişki yaşadık biz.. her seferindede yastık koydum, yattım kalkmadım ama olmuo iştedoktorum hormon testi yapacak bakalım adetin 3. günü.. sperm testi istedi eşimdende.. offf ne zormuş yaa

sanırım haklısın böyle şeyleri okudukça kafam karışıyo en iyisi bi müddet okumamamk 2 hafta sonra gelim ben dimi yoksa bebişime zarar veiyorum istemeden :2::2:

aslında azıcık rahat davransan bi sorunun kalmıycak ama hep okuduğun ne olursa sende de aynısı olucak sanıyosun. Çok kasıyosun kendini azıcık rahat ol ya.Şunu düşün bebeğin seninle, sağlıklısınız mutlusunuz. Eğer bunu ilk hamileliği olan biri yapsa onuda anlıycam ama sen tecrübelisin annesin. Bizi sakinleştireceğinize siz panikliyosunuz. Üzme benim yiğenimi tek isteğim bu azıcık rahat davran.:44:

kizlarrrr

Ben ovulasyon testi alicam da nasil yapiliyor neyin nesi

Bilgi verirmisiniz Rica etsem

Bugün 8. günüm

Nezaman yapiliyor ?

inşallah canım sizede en kısa sürede sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim...bugünden itibaren pozitif olmaya çalışıcam hayatımda ilk defa duyduğum birşey beni bu kadar çok mutlu etti darısı sizlerin başına inşallah...

çok sevindim cnm allah yüzünü görmek nasip etsin inş dikkat et kandine ilk 3 ay tehlikeli zaten

aminnn canım benim çok teşekkür ederim..

gözün aydın cnm bende gittim bugün kese görülmedi dr daha çok erken dedi nasıl anladın dedi şaşırdı 2 hafta sonra gidicem kısmetse kese ozaman belli olurmuş

es cim ben sana karışmak istemedim dün yanlış anlarsın diye ama doktora gitmek çin çok erken sen tecrübeli annişşin üzülmeni istemiyorum hiç kötü düşünceleri getirme aklına 7. haftayı bekle bence Allahın izniyle pıtpıtlarıda duydun mu rahatlarsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…