kizlarrrr
Ben ovulasyon testi alicam da nasil yapiliyor neyin nesi
Bilgi verirmisiniz Rica etsem
Bugün 8. günüm
Nezaman yapiliyor ?
inşallah canım sizede en kısa sürede sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim...bugünden itibaren pozitif olmaya çalışıcam hayatımda ilk defa duyduğum birşey beni bu kadar çok mutlu etti darısı sizlerin başına inşallah...
aminnn canım benim çok teşekkür ederim..
es cim ben sana karışmak istemedim dün yanlış anlarsın diye ama doktora gitmek çin çok erken sen tecrübeli annişşin üzülmeni istemiyorum hiç kötü düşünceleri getirme aklına 7. haftayı bekle bence Allahın izniyle pıtpıtlarıda duydun mu rahatlarsın tatlım
evet kızlar haklısınız artık düşünmem gereken tek şey bebişimi sağlıklı bi şekilde beslemek çok sağolun belki bi ara yazmam ama okur haberlerinizi alırımkızlaraslında azıcık rahat davransan bi sorunun kalmıycak ama hep okuduğun ne olursa sende de aynısı olucak sanıyosun. Çok kasıyosun kendini azıcık rahat ol ya.Şunu düşün bebeğin seninle, sağlıklısınız mutlusunuz. Eğer bunu ilk hamileliği olan biri yapsa onuda anlıycam ama sen tecrübelisin annesin. Bizi sakinleştireceğinize siz panikliyosunuz. Üzme benim yiğenimi tek isteğim bu azıcık rahat davran.:44:
evet kızlar haklısınız artık düşünmem gereken tek şey bebişimi sağlıklı bi şekilde beslemek çok sağolun belki bi ara yazmam ama okur haberlerinizi alırımkızlar
kızlar merhaba bugun ben de cok az kahverengı bı leke geldı 17 gun oldu hala hasta olmadım ve hemıle de deılım sanırım pıskolojık sanırım ama gecelerı ınanılmaz mıde yanmalarım war akıntım cok oluyor uykuya cok duskun oldum poffffffffff( 25:
ben hiç kullanmadım ama almayı düşünüyorum gg de fiyatlar uygun eczanelerde daha pahalıymış 8. günüyse ve çok alıcaksan yapmaya başlayabilirsin idrarını 3-4 saat kadar tutup yapıcaksın bide çok fazla sıvı tüketmiceksin
sevgili anne adayları, tekrarlayayım sorumu arada kaynadı sanırım :) bugun diger günlere nazaran daha garip ağrılarım var. Sol üst bacagıma yukarıdan aşagıya dogru bir sızı şeklinde ağrı giriyor. Kasık ve gögüs sızlamalarımın yanına bugun bacak ve legen kemigimin ve afedersiniz makat agrıları girdi. Yoksa ben gebe miyim? Yumurtlama günümden (13ü) 2-3 gün sonra basladı bu agrılar yani 3 gündür var daha adetime de var baya. 28 i gibi olması gerekiyor ama önceden adet öncesi belirtilerim en geç 1 hafta önce olurdu. Yorumlarınız nedir?
benzer ve daha fazla ağrılar ve belirtiler bendede var cnm.. Ben sana cvp yazmıştım.. Ilk gebeliğimdede aynı belirtilerim vardı.. Ama bu sefer temkinli olmaya çalışyıorum.. Beklemekten başkada yapacak bişi yok. şu durumda hiçbir test zaten belli etmez.. Artı çok erken olduğu içinde hüsrana uğramaktansa beklemek en doğrusu..
evet nazlıcım panik yapmicam ve hep pozitif bakıcam ben hamileyim ve bebişim sağlıkla içerde benden huzur ve besin bekliyooo dimi canm arkadaşımmmmm sende benim için önemlisin canm benimmmmmmmmmsen yazmazsan olmaz bebeğim. Tecrübeli bir anne olarak bizi sakinleştirip yatıştırıp belirtilerini paylaşıcaksın. Ben seni çok seviyorum ve üzülmeni hiç mi hiç istemiyorum
az once kan testı yaptırdım ve cok mutluyum
arkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+).....allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
evet nazlıcım panik yapmicam ve hep pozitif bakıcam ben hamileyim ve bebişim sağlıkla içerde benden huzur ve besin bekliyooo dimi canm arkadaşımmmmm sende benim için önemlisin canm benimmmmmmmmm
evet nazlıcım panik yapmicam ve hep pozitif bakıcam ben hamileyim ve bebişim sağlıkla içerde benden huzur ve besin bekliyooo dimi canm arkadaşımmmmm sende benim için önemlisin canm benimmmmmmmmm
az once kan testı yaptırdım ve cok mutluyum
CNM TEBRİK EDERİM. KAN DEĞERİNİ BİZLE PAYLAŞIRMISIN BİRDE BELİRTİLERİNİ.. ADET GEÇTİMİ GEÇMEDİMİ..??
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CNMM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?