Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlarrrr

Ben ovulasyon testi alicam da nasil yapiliyor neyin nesi

Bilgi verirmisiniz Rica etsem

Bugün 8. günüm

Nezaman yapiliyor ?

ben hiç kullanmadım ama almayı düşünüyorum gg de fiyatlar uygun eczanelerde daha pahalıymış 8. günüyse ve çok alıcaksan yapmaya başlayabilirsin idrarını 3-4 saat kadar tutup yapıcaksın bide çok fazla sıvı tüketmiceksin

evet kızlar haklısınız artık düşünmem gereken tek şey bebişimi sağlıklı bi şekilde beslemek çok sağolun belki bi ara yazmam ama okur haberlerinizi alırımkızlar

kızlar merhaba bugun ben de cok az kahverengı bı leke geldı 17 gun oldu hala hasta olmadım ve hemıle de deılım sanırım pıskolojık sanırım ama gecelerı ınanılmaz mıde yanmalarım war akıntım cok oluyor uykuya cok duskun oldum poffffffffff(25:

evet kızlar haklısınız artık düşünmem gereken tek şey bebişimi sağlıklı bi şekilde beslemek çok sağolun belki bi ara yazmam ama okur haberlerinizi alırımkızlar

sen yazmazsan olmaz bebeğim. Tecrübeli bir anne olarak bizi sakinleştirip yatıştırıp belirtilerini paylaşıcaksın. Ben seni çok seviyorum ve üzülmeni hiç mi hiç istemiyorum

cnm psikolojikte olabilir ama bence bi test daha yapabilirsin

evet canım ggde çok çook ucuza bende testleri falan almıştım. Çok ucuz tavsiye ederim.

sevgili anne adayları, tekrarlayayım sorumu arada kaynadı sanırım :) bugun diger günlere nazaran daha garip ağrılarım var. sol üst bacagıma yukarıdan aşagıya dogru bir sızı şeklinde ağrı giriyor. kasık ve gögüs sızlamalarımın yanına bugun bacak ve legen kemigimin ve afedersiniz makat agrıları girdi. yoksa ben gebe miyim? yumurtlama günümden (13ü) 2-3 gün sonra basladı bu agrılar yani 3 gündür var daha adetime de var baya. 28 i gibi olması gerekiyor ama önceden adet öncesi belirtilerim en geç 1 hafta önce olurdu. yorumlarınız nedir?

benzer ve daha fazla ağrılar ve belirtiler bendede var cnm.. Ben sana cvp yazmıştım.. Ilk gebeliğimdede aynı belirtilerim vardı.. Ama bu sefer temkinli olmaya çalışyıorum.. Beklemekten başkada yapacak bişi yok. şu durumda hiçbir test zaten belli etmez.. Artı çok erken olduğu içinde hüsrana uğramaktansa beklemek en doğrusu..

ben sadece vücut ısımı ölçüyorum 37.2 ısım sürekli onun haricinde ağzımda tükrük salgımda artış var sanki öyle hissediyorum onun haricinde biraz uykuya düşkün oldum başkada bişe yok.. ne dersiniz?? benden bişe çıkarmı?

benim şuan aynı ağrılar var ama sakin olmaya çalışıyorum Ne kadar kendimi sıkarsam sıkıyım sadece kendimi üzmüş olucam sonuçta elime bişey geçmiycek o yüzden beklemekten başka çaremiz yok

arkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+)..... allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...

sen yazmazsan olmaz bebeğim. Tecrübeli bir anne olarak bizi sakinleştirip yatıştırıp belirtilerini paylaşıcaksın. Ben seni çok seviyorum ve üzülmeni hiç mi hiç istemiyorum
evet nazlıcım panik yapmicam ve hep pozitif bakıcam ben hamileyim ve bebişim sağlıkla içerde benden huzur ve besin bekliyooo dimi canm arkadaşımmmmm sende benim için önemlisin canm benimmmmmmmmm

Allah sağlıcakla bebişini kucağına versin inşallah
Hayırlı olsun bebeğim.

evet nazlıcım panik yapmicam ve hep pozitif bakıcam ben hamileyim ve bebişim sağlıkla içerde benden huzur ve besin bekliyooo dimi canm arkadaşımmmmm sende benim için önemlisin canm benimmmmmmmmm

inşallah sorunsuz bir hamilelik g3eçirirsi.. belirtilerin nelerdi yazarmısın lütfen.. yada herhangi bir belirti oldumu

Sen tecrübeli bir annesin ben inanıyorum senin bebişine çok iyi bakıcağına :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…