arkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+).....allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
arkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+).....allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
adet oldum 3. denemede yalan oldu. Oysa ki belirtiler ne fazlaydı. yalanmış hepsi(((
adet oldum 3. denemede yalan oldu. Oysa ki belirtiler ne fazlaydı. yalanmış hepsi(((
canm sağol benim belirtilerim göğüslerde hassasiyet bel ağrısı ve hafif hafif kasık sancısı arada baş ağrısıda oldu bunun dışında ben adetim 7 günkala öğrendim son 2 gündürde karnımda sanki inşaat çalışması var sürekli bi kıpırtı kıpraşma var yardımcı olabldysem ne mutl banainşallah sorunsuz bir hamilelik g3eçirirsi.. belirtilerin nelerdi yazarmısın lütfen.. yada herhangi bir belirti oldumu
ben ovulasyon testi aldım hatta bugün ymurtlama günüm, birazdan deneyeceğim hamilelik testi gibi idrarla yapılıyo benım aldığım öylekizlarrrr
Ben ovulasyon testi alicam da nasil yapiliyor neyin nesi
Bilgi verirmisiniz Rica etsem
Bugün 8. günüm
Nezaman yapiliyor ?
tebrikler canmmmarkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+).....allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
canm sağol benim belirtilerim göğüslerde hassasiyet bel ağrısı ve hafif hafif kasık sancısı arada baş ağrısıda oldu bunun dışında ben adetim 7 günkala öğrendim son 2 gündürde karnımda sanki inşaat çalışması var sürekli bi kıpırtı kıpraşma var yardımcı olabldysem ne mutl bana
arkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+).....Allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
Teşekkür ederim kızlar hepinize napalım artık gelecek aya inşallah diyorum ama bi de kendime inandırsam bunları ne kötüymüş böyle bir şeyi sürekli aklından çıkaramamak. Canım pkolu değilim. Doktora gittim geçen ay hiç bir şeyin yok dedi. Napalım artık
Teşekkür ederim kızlar hepinize napalım artık gelecek aya inşallah diyorum ama bi de kendime inandırsam bunları ne kötüymüş böyle bir şeyi sürekli aklından çıkaramamak. Canım pkolu değilim. Doktora gittim geçen ay hiç bir şeyin yok dedi. Napalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?