Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adet oldum 3. denemede yalan oldu. Oysa ki belirtiler ne fazlaydı. yalanmış hepsi(((

eğer pko luysan bu biraz da kader artık canım. ben kabullenmeye calisiyorum ama pozitif düşünen bir eşi olunca insanın biraz da tutunası geliyor. hayırlısı olsun diyelim, beraber moral toplamaya calısırız artık ne yapalım...

inşallah sorunsuz bir hamilelik g3eçirirsi.. belirtilerin nelerdi yazarmısın lütfen.. yada herhangi bir belirti oldumu
canm sağol benim belirtilerim göğüslerde hassasiyet bel ağrısı ve hafif hafif kasık sancısı arada baş ağrısıda oldu bunun dışında ben adetim 7 günkala öğrendim son 2 gündürde karnımda sanki inşaat çalışması var sürekli bi kıpırtı kıpraşma var yardımcı olabldysem ne mutl bana

o dediklerinin hepsi fazlasıyla var canım benim.. ama adetime daha ççoookkk var...:)

Burası hep böyle
fırtına öncesi sessizlik oluyo sonra bi patlama aynı anda hem kırmızılar hem hamiş haberleri
Hep böyle oluyo dönem dönm. Yine bi sakinlik olucak ve sonra hamiş haberleri patlıycak

tebrik ederim canım Mevlam kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallh bizlerede dua et nolursun darısı bizim başımıza

Teşekkür ederim kızlar hepinize napalım artık gelecek aya inşallah diyorum ama bi de kendime inandırsam bunları ne kötüymüş böyle bir şeyi sürekli aklından çıkaramamak. Canım pkolu değilim. Doktora gittim geçen ay hiç bir şeyin yok dedi. Napalım artık

nazlıcım doğru diosunçç

ama emin oldğum bişi var.. şu an belirtileri yaşayan 5-6 kişyiz sanırım.. hepimiz ay sonu ay başı hamiş haberleri verirsek rekor kırarız sanırım inşş:)

arkadaslar bende 1.5 yıllık evliyim 7 aydan beri korunmuyorum ekim ayında düşük yaptım.hamileliğimi öğrendim ertesi gün düşük yaptım..inşallah bu aydan cok umutluyum gerçi gecen aydanda umutluydum ..rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..bebiş isteyen bütün herkese hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin inşalllah

belirtilerini yazarmısın ve nezaman başladığını ve reglinin kaçıncı günü öğrendiğini

belirtilerini yazarmısın ve nezaman başladığını ve reglinin kaçıncı günü öğrendiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…