nazlıcım doğru diosunçç
ama emin oldğum bişi var.. şu an belirtileri yaşayan 5-6 kişyiz sanırım.. hepimiz ay sonu ay başı hamiş haberleri verirsek rekor kırarız sanırım inşş:)
Teşekkür ederim kızlar hepinize napalım artık gelecek aya inşallah diyorum ama bi de kendime inandırsam bunları ne kötüymüş böyle bir şeyi sürekli aklından çıkaramamak. Canım pkolu değilim. Doktora gittim geçen ay hiç bir şeyin yok dedi. Napalım artık
belirtilerini yazarmısın ve nezaman başladığını ve reglinin kaçıncı günü öğrendiğini
evet cnm hamileliğini
canım ben hamile değilm ki adet oldum bugün Allah mı söyletti :))))
canım ben hamile değilm ki adet oldum bugün Allah mı söyletti :))))
kızlar bişi danışcam..
özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
ben yıka ütüle fenalık geldi..
pardon cnm ya yanlış yazmışım farkında olmadan inş sende hamile olursun cnm çok çok özür hem iş yapıyorum hem size yazmaya çalışıyorum
canım minik el havluları varya ilişkiden sonra onu hemen altına koyarsan rahat edersin
iyide yatakta 4 bir köşeye dönüoruz biz :)) havluyu yapıştırım altıma ben en iyisi:))
kızlar bişi danışcam..
özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
canım minik el havluları varya ilişkiden sonra onu hemen altına koyarsan rahat edersin
inş önümüzdeki ay hamile kalırsın hepimiz psikolojik gebeyiz zaten bana sorsanız şuan 2 aylık hamileyim ama testte çıkmıyor nedense
kızlar bişi danışcam..
canım benimde çok oluyodu önceden önlemek istiyorsan yani spermlerde ziyan olmasın diyorsaneşin içinde kalsın biraz 2-3 dakika kadar sonra p..s küçülünce çıkartsın eşin o zaman akmıycktır
canım süper bir buluş bu ben bi ara fena uyuz oluyodum bu olaya o zamanlar üstümden çıkarttığım geceliği falan kordum altıma. Can havliyle elime ne geçse hemen totişimin altına sokuşturuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?