Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nazlıcım doğru diosunçç

ama emin oldğum bişi var.. şu an belirtileri yaşayan 5-6 kişyiz sanırım.. hepimiz ay sonu ay başı hamiş haberleri verirsek rekor kırarız sanırım inşş:)

İnşallah kızlar vallahi o kadar yoruldumki bebek demekten artık.
Rabbim isterse vericek galiba, biz belimize yastık koymayı bırak amuda kalkıp beklesekde nafile

cnm belirtilerini yazarmısın nezaman başladı nelerdi ve reglinin kaçıncı günü öğrendin

kızlar bişi danışcam..

özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
ben yıka ütüle fenalık geldi..

kızlar bişi danışcam..

özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...

kızlar bişi danışcam..

canım benimde çok oluyodu önceden önlemek istiyorsan yani spermlerde ziyan olmasın diyorsan eşin içinde kalsın biraz 2-3 dakika kadar sonra p..s küçülünce çıkartsın eşin o zaman akmıycktır

canım minik el havluları varya ilişkiden sonra onu hemen altına koyarsan rahat edersin

canım süper bir buluş bu ben bi ara fena uyuz oluyodum bu olaya o zamanlar üstümden çıkarttığım geceliği falan kordum altıma. Can havliyle elime ne geçse hemen totişimin altına sokuşturuyodum

inş önümüzdeki ay hamile kalırsın hepimiz psikolojik gebeyiz zaten bana sorsanız şuan 2 aylık hamileyim ama testte çıkmıyor nedense

ay canım aynen bana sorarsan hamıleyım ama benımkıde testte cıkmıyor hayırlısı olsun kızlar hepımız ıcın ınsallah guzel guzel bebeklerımız olsun onların haberlerınız de paylasalım ınsallah

kalıo zaten.. zaten sorun orada o çıkarçıkmaz fazlası sanırım akıo .. zaten ben hışımla kalkmadan yatarak üstümü giyip ayakları dikiorum duvara.. öylece uyuya kalıorum:)) ama akan akıo oarada.. bizde eşimin atletlerini genelde kapıverioz:) ama bu iyi bir çözüm...

merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...

gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...

-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
-çok zayıf olmama ragmen göbişim çıkıo akşamları,ve çok sert...

ve şimdi sizden yardım istiyorum test almalıyım,kan testi mi yaptryım,daha bekliyim mi..lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsınlar :)
Allah bütün bebek isteyen anne adaylarının gönlüne göre versin sevgiler.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…