kalıo zaten.. zaten sorun orada o çıkarçıkmaz fazlası sanırım akıo .. zaten ben hışımla kalkmadan yatarak üstümü giyip ayakları dikiorum duvara.. öylece uyuya kalıorum:)) ama akan akıo oarada.. bizde eşimin atletlerini genelde kapıverioz:) ama bu iyi bir çözüm...
kızlar bişi danışcam..
özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
ben yıka ütüle fenalık geldi..
kalıo zaten.. zaten sorun orada o çıkarçıkmaz fazlası sanırım akıo .. zaten ben hışımla kalkmadan yatarak üstümü giyip ayakları dikiorum duvara.. öylece uyuya kalıorum:)) ama akan akıo oarada.. bizde eşimin atletlerini genelde kapıverioz:) ama bu iyi bir çözüm...
merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...
gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...
-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
-çok zayıf olmama ragmen göbişim çıkıo akşamları,ve çok sert...
ve şimdi sizden yardım istiyorum test almalıyım,kan testi mi yaptryım,daha bekliyim mi..lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsınlar :)
Allah bütün bebek isteyen anne adaylarının gönlüne göre versin sevgiler.......
kızlar birisi bişi desin lütfenregliden öce testte negatiif olup sonra pozitif çıkma şansı var mı??????
bacım ben yatağımın yanına ıslak mendil peçete kağıt havlu koyarım kağıt havluyla tampon gibi kapat iş bittiten sonra hem akmaz hemde içerden cıkamazlar :)) üzerine camasırımı geciriyorum yatıyorum hiç kıpırdamıyorum ayaklarımıda kaldırmıyorum eşim zaten dur dönme kıpırdama bi duramıyosun kızım ya der sürekli :))
canım sen pek umutlanma çok istisna olmadıkça doğru sonucu alıyorsun. Son 2-3 gün kala bile olsa.
Önümüzdeki ay daha sıkı çalış, daha az bebek fikri gelsin aklına bak kendiliğinden olucak.
ama kendini çocuk yapmak için üretilmiş bir makina gibi görme. İlişkinden zevk alarak yap. Bebek istemediğini düşün bak nasıl hemencicik oluveriyor
merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...
gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...
-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
cnm bat ın ne zaman geçtimi ben anlayamdım.. belirtiler var gibi ama bat ı söylersen
canım sen pek umutlanma çok istisna olmadıkça doğru sonucu alıyorsun. Son 2-3 gün kala bile olsa.
Önümüzdeki ay daha sıkı çalış, daha az bebek fikri gelsin aklına bak kendiliğinden olucak.
ama kendini çocuk yapmak için üretilmiş bir makina gibi görme. İlişkinden zevk alarak yap. Bebek istemediğini düşün bak nasıl hemencicik oluveriyor
ya canım şu attaki tabloyu nasıl ekliyon
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
cnm bat ın ne zaman geçtimi ben anlayamdım.. belirtiler var gibi ama bat ı söylersen
hahahah benim kocişin atletleri çok kıymetlidir. Eskiden ağda bezi yapıyodum o yüzden bana hala güvenmiyo kirlisi bile olsa benim elime bırakmıyo, doğru makinaya ama sadece atleti gerisi ortada durur günlerce
ama seninkinin atlet fikride sıkı bi fikirmiş
canım yumurtlama günüm şubatın 3 üne denk geliyor,bizde tam ayın 3ünde korunmadan ilişkiye girdik,3 gün önce regl olmam lazımdı hala olamadım,belrtilerde yazdıgım gibi,adetlerim çok düzenlidir il defa böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?