Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bacım ben yatağımın yanına ıslak mendil peçete kağıt havlu koyarım kağıt havluyla tampon gibi kapat iş bittiten sonra hem akmaz hemde içerden cıkamazlar :)) üzerine camasırımı geciriyorum yatıyorum hiç kıpırdamıyorum ayaklarımıda kaldırmıyorum eşim zaten dur dönme kıpırdama bi duramıyosun kızım ya der sürekli :))

kızlar bişi danışcam..

özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
ben yıka ütüle fenalık geldi..

ewet aynı sorun bızdede oluyordu sureklı nevresım dgıstırmekten yıkayıp utulemekten bıkmıstım ama baska carsaf sererek cozdum ısı onu yıkıyorum ama utulemıyorum hemde yıkana yıkana nevresımlerımı soldurmamıs oluyorum

hahahah benim kocişin atletleri çok kıymetlidir. Eskiden ağda bezi yapıyodum o yüzden bana hala güvenmiyo kirlisi bile olsa benim elime bırakmıyo, doğru makinaya ama sadece atleti gerisi ortada durur günlerce
ama seninkinin atlet fikride sıkı bi fikirmiş

ya anlamadım neden çıkınca akıyo ki, biz de hepsi o an da akıyo,bi de benim kızlık zarım duruyo,bi de içi oldukça darmış,ondan mı akmıyoki,sadece ilişki sırasında benim sıvım akıyo bacaklarıma,onu da silince bi yer batmıyo

ay bence hamılesın ınsallahhhhhh

kızlar birisi bişi desin lütfen regliden öce testte negatiif olup sonra pozitif çıkma şansı var mı??????

canım sen pek umutlanma çok istisna olmadıkça doğru sonucu alıyorsun. Son 2-3 gün kala bile olsa.
Önümüzdeki ay daha sıkı çalış, daha az bebek fikri gelsin aklına bak kendiliğinden olucak.
ama kendini çocuk yapmak için üretilmiş bir makina gibi görme. İlişkinden zevk alarak yap. Bebek istemediğini düşün bak nasıl hemencicik oluveriyor

yatak duvara dayalı anam yanında komidin yok.. en iyisi bu aralar ekstra bir çarşaf koymak:) yada eski bir yastık kılıfı falan işi görür herhalde:))

ya canım şu attaki tabloyu nasıl ekliyon

peki..

hahhaa...:))
yok bak en güzeli.. bir tane eski yastık kılıfı edinmek.. hatta 2 tane.. birini yıkarken diğerini kullanırız.. onlarda yastığın altında koyarız.. hemencecik çıkarıveririz nasıl ama.:):)

midem başladı bugün kızlar.. yine bir garip..

canım yumurtlama günüm şubatın 3 üne denk geliyor,bizde tam ayın 3ünde korunmadan ilişkiye girdik,3 gün önce regl olmam lazımdı hala olamadım,belrtilerde yazdıgım gibi,adetlerim çok düzenlidir il defa böyle oluyo

yani regllin 3 gün geçtii.. bence bir idrar testi al yap derim cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…