Üzülme ama lütfen olurmu bitanem
peki..
aynen cnm 3 gün gecti,5 gün önce test yapmıştım negatifti ama gene alıyım ben bugün :)
tatlım kendi profiline gir orda çizelge bölümü var oraya ekle o linki
aynen cnm 3 gün gecti,5 gün önce test yapmıştım negatifti ama gene alıyım ben bugün :)
dayanabilirsen haftasonunu geçir.. pzt sabahı yap adet olmazsan bence..
mutlaka paylaşıcam :)))))))) ALLahım sen bütün bebek isteyenlerin kucagını doldur inşallah amin :))))
hahhaa...:))
yok bak en güzeli.. bir tane eski yastık kılıfı edinmek.. hatta 2 tane.. birini yıkarken diğerini kullanırız.. onlarda yastığın altında koyarız.. hemencecik çıkarıveririz nasıl ama.:):)
midem başladı bugün kızlar.. yine bir garip..
bende pazartesı gıdıcem doktora bakalım hayırlısı olsun artık test alıp yapmaya korkuyorum cıkıcak sonuctan
aminnn canım benim amin..Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
ekliyorum tickerfactory.com di mi ama kabul etmiyo,kopyalayıp yapıştırmayı da kabul etmiyo
biz çözdk işte o sorunu tatlım. Biraz bekliyoruz o zaman bişi olmuyo sonrada hemen peçete koyup çmaşırı giyiniyorum problem kalmıyo zaten ayaklarımı ben dikiyorum hemen tepeye
Bu arada kociş mesaj yazmış; beni çok seviyomuş pazar günü özel hastaneye o dediğin doktora gidelim diyo. Çok mutlu oldum. Aslında o benden çok istiyodu ama ben hastaneye gelmem utanırım bilmemne diodu
mutlaka paylaşıcam :)))))))) ALLahım sen bütün bebek isteyenlerin kucagını doldur inşallah amin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?