Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben cıkıyorum hepinize ii akşamlar iyi tatiller bugünüde bitirdik sayılır önümüzdeki hafta bol bebişli geçer inşallah öpüldünüz

biz çözdk işte o sorunu tatlım. Biraz bekliyoruz o zaman bişi olmuyo sonrada hemen peçete koyup çmaşırı giyiniyorum problem kalmıyo zaten ayaklarımı ben dikiyorum hemen tepeye
Bu arada kociş mesaj yazmış; beni çok seviyomuş pazar günü özel hastaneye o dediğin doktora gidelim diyo. Çok mutlu oldum. Aslında o benden çok istiyodu ama ben hastaneye gelmem utanırım bilmemne diodu

aminnn canım benim amin..Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

kızlar bızın burdakı halımıze ugraslarımıza uzuntuleımıze bakıyorum nekadarda cok ıstıyoruz bebek olsun herseyden umutlanıyoruz ama gecen gun tv de haber ızlıyorum kadın dogurmus gobgını bıle kesmeden cope atmıs bebek oyle cırılcıplak onlarda hıcmı vıcdan yok nasıl atabılıyorlar 9 ay tasıdıkları canı hıcmı annelık duygusu olmuyor allahım verme oyle vıcdansılara o mınık meleklerı kıyamam yaaa

iş başa düşünce öyle bir yapıolarki..:))) merak etme sen.. en istemeyen benimkidir aranızda zamanında şimdi sanki hep bebek hayali kuran oo..yani anlayışı.. canın istiosa alım.. aşkım böceğim dişi kuşum modunda.. maşşalaaahh hepimize... 100 kere. de.. yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…