kızlar bızın burdakı halımıze ugraslarımıza uzuntuleımıze bakıyorum nekadarda cok ıstıyoruz bebek olsun herseyden umutlanıyoruz ama gecen gun tv de haber ızlıyorum kadın dogurmus gobgını bıle kesmeden cope atmıs bebek oyle cırılcıplak onlarda hıcmı vıcdan yok nasıl atabılıyorlar 9 ay tasıdıkları canı hıcmı annelık duygusu olmuyorallahım verme oyle vıcdansılara o mınık meleklerı kıyamam yaaa
Arkadaşlar mrb ben 26 ocakta regl oldum. Adetimin 14. gününden 20. gününe kadar eşimle birlikte olduk. Bu ayın 22sinde yeniden regl olmam lazım. Benim hissettiklerim;
* Hafif mide bulantısı bazen sabah bazen akşam üzeri
* Benim iştahım açılmadı aksine kapandı canım hiç birşey yemek istemiyo bu normal midir?
* Bacaklarımda karıncalanma şeklinde ağrılarım oluyo ama bu ağrılar adetimden öncede olur genelde
* Göğüslerimde sancıma var el değmiyo resmen
* Belimde bıçak batması gibi bi ağrı özellikle sağ tarafta
* Sürekli uyuma isteği
Kızlar yardımcı olursanız sevinirim bir de gebelik belirtileri en erken ne zaman hissedilir. Gerçi kişiden kişiye değişirmiş ama sabredemiyorum :18:
iş başa düşünce öyle bir yapıolarki..:))) merak etme sen.. en istemeyen benimkidir aranızda zamanında şimdi sanki hep bebek hayali kuran oo..yani anlayışı.. canın istiosa alım.. aşkım böceğim dişi kuşum modunda.. maşşalaaahh hepimize... 100 kere. de.. yani...
benden nacizane tavsiye sana.. reglini bekle çok kalmamış cnm.. olman gereken günde olmazsan bir test yaparsın.. adetede benzio belirtilerin çünkü.. göğüslerindeki durum adetle aynımı??
Önceden bebek diye yalvarırdı bana. Bende olmuyo diye hiç istemiyomuşum gibi yapardım.
Git benden çocuk isteme ben bakamam diyodum. Hep kavga ediyoduk bu yüzden.
şimdi bu düşükten sonra artık gizlemiycem duygularımı dedim ve hastaneye gidelim dedi.
Normalinde utanır çekinir, kendi için bile gitmez hastaneye yani.Bide bu kadar borcumuz varken özel hastaneye gidelim demesi süper oldu
Canım adetimden önce göğüslerim ağrımaz benim ya da çok az ağrır bu sefer el değmiyo, üzerine yatamıyorum. Belirtiler gebelik belirtisi değil diyosun yanineyse hayrlısı olsun ne diyim teşklr.
inşallah tüm belirtileri olan arkadaşlarım hamiledir yaa önce kardeşlerime istiyorumki müslümanın müslümana olan duası kabul olurmuş çünkü Rabbim tez vakitte versin hepinize ve bizede inş. bol bol banada dua edin canlarım
walla cnm borçlar zaten ayrı bir mevzu.. biz evlendiğimizden beri en zor zamanımızda bile benim özel sigortamı ödedik. arkadaş evlenirken yaptı bir taksit hediye edio.. yatarak sadece.. hani özelde muyane doğurabilim diye.. bizde ayakta ekli olmadığı için muyanede indirimden yararlanıoruz özelde.. ama doğumun tamamnı karşılaaycak paketşimiz.. 170 tl olan ücrete 95 tl verioruz medicana da..doğumda kısmetse vermicez bişi..
adamlar yola geliolarda onlar gelene kadar biz yoruluouz:)
walla aklım ermio cnm benimde.. onları hiç konuşup canımızı sıkmayalım boşver bence..
ben bişi sorcam şimdi benim şüphem varya hani.. yarın sabah kahvaştıya gitcem e çaysız olmuo kahvaltı napcam ben ya
bir tek sabah çay keyfim var zaten
Ayy inş. canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün güzel dileklerin için Aro :)
cok acıkk ıcebılırsın dıe bılıyorum ama ıcın rahat etmıycekse ıcmeyıver kuzum
ben öle bişi demedim... gbeliğe de benzio adete..hem kişiden kişiye değişio.. ama benim tecrübelerimde.. ( 2 hamilelik geçirdim.. biri kürtaj biri kimyasal oldu) adet gibi olmuo göğüslerimö
koltuk altından yanlardan acıo şişio.. uçları dik ve el değmez oluo sızıo yanıo kaşınıo mesela.. o yüzden sordum cnm.. karnının içinde baloncuklar patlıo gibi olou mesela.. göbek deliğin oaralar gergin ve kaşıomıo.. herkeste farklı genelde çünkü..inşş vardır diyelim hayırlısı ile hepimiz istioruz cnm..
cnm hiç içme diye bişey yok az içiceksin doktor öyle demişti bana ama ne olursa olsun ilaçla çayı içmiceksin ozmaan ilaç etkisini kaybediyomuş doktorun dediği bu ben hamileyken herşeyi yedimde içtimte tam 20 kilo almıştım canın ne isterse ye iç cnm fazlasını deil ama aklında kalmasın kendini mutlu etmeye bak
kaynar suya batırıyomuş gibi ağrıyo, ben 8 yıllık evliyim 3 tane kimyasal gebeliğim oldu birde 6,5 aylık erken doğum yaptım. Kimyasal gebeliklerde bişey hissetmedim ama erken doğum yaptığım gebeliğimde göğüslerim ağrıdı, sağ kasımda ağrı oldu, akıntım oldu bir de göğüslerimin koyu kısmı büyüdü bulantım falan olmadı ama buna 4 sene oluyo unuttum mu acaba diye sordum canım. Yardımın için tşklr...
verebildinmi kiloları. Ben zaten 68 kiloyumveremden kalırsam hamike.. 20 de alırsam 90 kkilo... ((
sonra verebilirsem ne mutlu bana..
malesef verdim cnm 53 kiloyum şuan hiç vermek istemedim ama gitti malesefffff
ay ne güzel yaa.. Kaç kilo hamile kaldın peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?