ne demek cnm.. Sen annesin sanırım.. Tecrübelisin.. Sen bize yol göstercen...:))
Nazlııııııııı kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
sağol canm ya rahatladımmmmmmmmmmm varyaaaaaacnm ya gözün aydın
bende aynı durumdayım ama ben umudumu kestim ve çok üzgünüm şuan içim kan ağlıyor ve gözlerimden istemeden yaşlar süzülüyor artık doktor yolu göründü bana
Nazlııııııııı yarenhande kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
nezamandır deniyosunuz canım? gecikme olmadan mı regl oldun?
nezamandır deniyosunuz canım? gecikme olmadan mı regl oldun?
ayyy çok sevindim rahatladım canmyaa
Bişey biliyoruz da konuşuyoruz dimi.
Akıllı ol sende artık, kötü düşünme herşey çok güzel olucak
Nazlııııııııı yarenhande kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
ayyy çok sevindim rahatladım canmyaaSonuç iyi demiiiiiiiii
Nazlııııııııı kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
canm dr gitmedim internetten aldım sonucu dr 2 hafta sonra gel dedi 7 haftalık falaken gel dedi kalp atışını ve keseyi o zaman görürüz dediiyi olmazmı bebeğim ya. Hafta olarak bişey dedimi doktor. Benim 1222 çıktığında 5 haftalık demişti dr.
gözün aydın cnm tebrik ederim
ayyy çok sevindim rahatladım canmyaaSonuç iyi demiiiiiiiii
SAĞOL CANM DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINAAAAAAA GELİR İNŞALLAHHHHHH
çok sevindim canımsen gerçekten adetten hemen sonra hamile kaldın heralde...değerin yüksek baya
bencede çünkü ben 4 ocakta düşük yaptım.31 aralıkta ölçtürdüğümde 5 haftalıktı 1222 çıkmıştı. ya adet sonrası hemen hamiş kaldı yada iki yiğen birden geliyooooo
bencede çünkü ben 4 ocakta düşük yaptım.31 aralıkta ölçtürdüğümde 5 haftalıktı 1222 çıkmıştı. ya adet sonrası hemen hamiş kaldı yada iki yiğen birden geliyooooo
ben zaten nazlımaaadaaa diyodum ben adetin bittiği gün hamile kaldım o zaman hissetmiştimmmçok sevindim canımsen gerçekten adetten hemen sonra hamile kaldın heralde...değerin yüksek baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?