ben zaten nazlımaaadaaa diyodum ben adetin bittiği gün hamile kaldım o zaman hissetmiştimmm
hahaha 18 ocak tatlımmmmmmmmes son regl ne zamandı canım? ben bi hesap yaptım ama ?
hahaha 18 ocak tatlımmmmmmmm
adetin bittikten sonraki günle ayın 28. arasında olmuş bu çocuk
Nazlııııııııı yarenhande kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
SÜPER CANIM YA DOĞRU TAHMİN ETTİK BAK. KATLADI RAKKAMIN.. LÜTFEN ARTIK POZİTİF DÜŞÜN OLURMU.. BİZLER İÇİNDE DUA ET.. DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ..
İNŞŞ 100.000 LERİDE GÖRMEK NASİP OLSUN CNM..
BEN KAÇIYORUM İİ TATİLLER SİZE.. PZT GÖRÜŞÜRÜZ ARTIKIN.. EVDEN PEK BAKAMIYORUM NADİREN ÇÜNKÜ...
PZT İYİ HABERLER OLA...MUCKKK..
Nazlııııııııı kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
canım çok sevindim..bak herşey normal Allahın izniyle...bebişimiz büyüyorrr..
SÜPER CANIM YA DOĞRU TAHMİN ETTİK BAK. KATLADI RAKKAMIN.. LÜTFEN ARTIK POZİTİF DÜŞÜN OLURMU.. BİZLER İÇİNDE DUA ET.. DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ..
İNŞŞ 100.000 LERİDE GÖRMEK NASİP OLSUN CNM..
BEN KAÇIYORUM İİ TATİLLER SİZE.. PZT GÖRÜŞÜRÜZ ARTIKIN.. EVDEN PEK BAKAMIYORUM NADİREN ÇÜNKÜ...
PZT İYİ HABERLER OLA...MUCKKK..
sağolun kızlar adrısı sizlerin başına inşallah bu ay süper haberlerinizi alırızzzzzz kendinize çok iyi bakın nazlı unuttum dr 4+3 dedi tahlil yapmadan önce1 haftada yerleşmeden sonra kana karışması sonra yavaş yavaş değeri katlayarak hesaplayınca böyle buldum. Uyduruktan bi formuldü ama bak tutuyomuş işte
slm kızlar bugun kesemizi gördük yolk da oluşmuş %100 hamileyim
sağolun kızlar adrısı sizlerin başına inşallah bu ay süper haberlerinizi alırızzzzzz kendinize çok iyi bakın nazlı unuttum dr 4+3 dedi tahlil yapmadan önce
aaa gülme nazlııııbirisi patlatıversin artık canımmm hamişim desinde sewinelim azcık gerçi bn hep minardan bekliorum bilmem nie oda wermio bitürlü güzel haberi hep kırmızı kart hep kırmızı kart olmaski canımm BEBEİŞ HABERİ İSTİOM BENNN benim bat ım 22 si ben vercem inş güzel haberi ama benden önce çoookk kişi var hade bakimm kızlarrr kazanın şu maçları artkk
banada hep minar bebiş haberi vericekmiş gibi geliyo ama kısmet tabi.
Bi ara hepimiz aynı günde kırmızı kart görmüştük, bi arada bi sürü hamiş haberi aldık.Şimdide ortaık sakin kimseden ses seda çıkmıyorAy sonu bi grup kırmızılar dicek (umarım kimse demez), bi grupda hamişim dicek. Düzen böyle
maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten
Kızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum
arkadaslar slm benım sıze soledıgım belırtıler hamılelık belırtılerıymıs bende anne olacagım ınsallah hamıleyıııııımmmm(+).....allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
adet oldum 3. denemede yalan oldu. Oysa ki belirtiler ne fazlaydı. yalanmış hepsi(((
kızlar bişi danışcam..
özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
ben yıka ütüle fenalık geldi..
iyide yatakta 4 bir köşeye dönüoruz biz :)) havluyu yapıştırım altıma ben en iyisi:))
ya anlamadım neden çıkınca akıyo ki, biz de hepsi o an da akıyo,bi de benim kızlık zarım duruyo,bi de içi oldukça darmış,ondan mı akmıyoki,sadece ilişki sırasında benim sıvım akıyo bacaklarıma,onu da silince bi yer batmıyo
biz çözdk işte o sorunu tatlım. Biraz bekliyoruz o zaman bişi olmuyo sonrada hemen peçete koyup çmaşırı giyiniyorum problem kalmıyo zaten ayaklarımı ben dikiyorum hemen tepeye
Bu arada kociş mesaj yazmış; beni çok seviyomuş pazar günü özel hastaneye o dediğin doktora gidelim diyo. Çok mutlu oldum. Aslında o benden çok istiyodu ama ben hastaneye gelmem utanırım bilmemne diodu
Nazlııııııııı kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?