Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nazlııııııııı yarenhande kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg

SÜPER CANIM YA DOĞRU TAHMİN ETTİK BAK. KATLADI RAKKAMIN.. LÜTFEN ARTIK POZİTİF DÜŞÜN OLURMU.. BİZLER İÇİNDE DUA ET.. DARISI BAŞIMIZA İNŞŞŞ..

İNŞŞ 100.000 LERİDE GÖRMEK NASİP OLSUN CNM..

BEN KAÇIYORUM İİ TATİLLER SİZE.. PZT GÖRÜŞÜRÜZ ARTIKIN.. EVDEN PEK BAKAMIYORUM NADİREN ÇÜNKÜ...

PZT İYİ HABERLER OLA...MUCKKK..

iyi akşamlarr arkadaşlarrrrrrrr

hastalığımın bugün son günü..yarın tekrar çalışmalara başlıyorum inş..

bende seni öptüm canım. Cepten faceye giriyorum önemli bi gelişme olursa faceden mesaj yaz. Bende bendeki değişiklikler yazarım. Kocaman öptüm bnde

canım çok sevindim..bak herşey normal Allahın izniyle...bebişimiz büyüyorrr..

1 haftada yerleşmeden sonra kana karışması sonra yavaş yavaş değeri katlayarak hesaplayınca böyle buldum. Uyduruktan bi formuldü ama bak tutuyomuş işte
sağolun kızlar adrısı sizlerin başına inşallah bu ay süper haberlerinizi alırızzzzzz kendinize çok iyi bakın nazlı unuttum dr 4+3 dedi tahlil yapmadan önce

sağolun kızlar adrısı sizlerin başına inşallah bu ay süper haberlerinizi alırızzzzzz kendinize çok iyi bakın nazlı unuttum dr 4+3 dedi tahlil yapmadan önce

canım dediğim tarih çıkıyo işte :)bnde hamile kaldığınız gün topiği açıcam yakında

slm kızlar bugun kesemizi gördük yolk da oluşmuş %100 hamileyim

ohhh hayırlı uğurlu olsun bakalım. Güzel hamişler tek nefesde olsun doğumunuz inşallah

ayy canım benım bende hemen o bekledıgımız heberı vermek ıstıyorum ama kısmet canım inşallahh be de hala calısmalara devammmm bılıyorsun benım oncekı ay 17 gun bekletmıstı reglı o uzden tama olarak bılemıyorum ne zaman erglı olacam tabloyada ortalama verdım tarıhı zaten kısmettttttt canımmmmmmm inşallah bu sefer kuyruklu yıldızlarımızzzzzzzz tutunurr bizlereee

canım hep birlikte bu güzel haberlerı verelımde arka arkayaaaa burda bır patlama yaratalım bende cok ıstıyorummmmmmmmmmmm

maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten

canım kısmet sakın uzulmek yokk kısmett gelecek aya ınsallahh

Kızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum

ayy canım esın dedıgı gıbı tak fısı bıtır ısııı

canımmmm Allah tamamına erdırsın inşallahhhh darısı bızlereee belırtılerın varsa yazabılırmısın musaıt oldugunda bakındım ama bulamadım yazılarınııı zahmet olmazsaaa tekrar tebrık ederimm

adet oldum 3. denemede yalan oldu. Oysa ki belirtiler ne fazlaydı. yalanmış hepsi(((

canım beyınımız kandırıyor haydın bu sfer bız onu kandıralımmm

kızlar bişi danışcam..

özür dileyerek.. sizinde ilişkiden sonra nevresime akıomu bazen.. leke yapıomu...
ben yıka ütüle fenalık geldi..

canım aynı dertten bende müzdarpım yapacak bısye yok ama sunu son ılıskıde yaptım gercekten carsafa gecmedı dene derım ılıskı sırasında bacaklarını bıraz kendıne dogru cek ve ıs mercımegı fırına verdıkten sonrada yani iş bıttıkten sonrada hemen cekmesın bırakın kendı kendını ceksinn

iyide yatakta 4 bir köşeye dönüoruz biz :)) havluyu yapıştırım altıma ben en iyisi:))

aynen yaa bız donuyoruz yaa yatakk bende anlamıyorummmmm

canım benımde kızlık duruyor ve dar bence alakası yok olamsı gerekn oymus ben nette ve arkadaslar arası arastırma yaptım vee hemen hemen herkesın aynen boleeymısss bızımle alakası yukkkkkkkkkkkk yaneeeeeeeee

canım sevındım bende kandırdımmm baya zor oldu amaaa olduuu bu ayda bısey olmazsa eger reglı donemımde duznuyoruz zaten dr 3 gun cınsel pehrız dıyorya ozaman gıdecez

Nazlııııııııı kızllarrrrr sonuç geldi 1136 beta hcg

ayyyy canım cok sevındımm bak sakın kafana takma bebışinde etkılenıyor uzmee canımmm 41 kere maşallahhhhhh sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…